Προταση αγορας νεας 3d led tv 55"

Reaction score
40
Απάντηση: Προταση αγορας νεας 3d led tv 55"

To clouding υφίσταται σε ολες τις lcd led. Δοκίμασε να κατεβάσεις λιγο τον οπίσθιο φωτισμό καθώς μάλλον θα την εχεις σε ρύθμιση dynamic οπου και για θέαση σε σκοτεινό περιβάλλον ειναι υπερβολική. Μολις την ρυθμίσεις σωστά θα μειωθει σε σεβαστό ποσοστό.

Για το 3d στο μενού εικόνα υπάρχει επιλογη πιο χαμηλα που λεει 3D. Πας εκει και επιλεγεις χειροκίνητη ρύθμιση. Οριζεις το βάθος στο 5 (τερμα δηλαδη) και την την δεύτερη επιλογή που δεν θυμαμαι πως λέγεται στο -3. (default ειναι στην μεση στο 0 ). Η τελευταία επιλογή που λεει βελτίωση 3D επίσης στο τέρμα. Ετσι θα μεγαλώσει το βαθος πεδιου και θα γινει πιο επιθετική στο 3D.

Να ξερεις οτι τα demo στα καταστήματα ειναι πολυ ζουμαρισμένα και το φαινόμενο ειναι πολύ έντονο. Ειδικα σε αυτο της LG με τον παλαιστή που σπάει τα ξύλα και το ποπ συγκρότημα. Στις ταινίες ειναι πολύ πιο ήπιο το 3D.

Για το θεμα που λες οτι σβήνει. Πας στο μενου -> σύστημα -> eco -> και απενεργοποιεις ολες τις επιλογες. Το κανει αυτόματα για εξοικονόμηση της ενέργειας σε περίπτωση που σε πάρει ο υπνος η την ξεχάσεις ανοιχτή.

Επιλεγείς και πιο κάτω το μενού ασφάλεια που λεει 2 ωρες και το πας στο απενεργοποιημένο.

Reaction score
0

Να σαι καλα φιλε μου !!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ !!!!!!

Θα τα κοιταξω το απογευμα ολα αυτα που μου λες.

Reaction score
0

Για το 3d στο μενού εικόνα υπάρχει επιλογη πιο χαμηλα που λεει 3D. Πας εκει και επιλεγεις χειροκίνητη ρύθμιση. Οριζεις το βάθος στο 5 (τερμα δηλαδη) και την την δεύτερη επιλογή που δεν θυμαμαι πως λέγεται στο -3. (default ειναι στην μεση στο 0 ). Η τελευταία επιλογή που λεει βελτίωση 3D επίσης στο τέρμα. Ετσι θα μεγαλώσει το βαθος πεδιου και θα γινει πιο επιθετική στο 3D.
Βαθος λεγεται και εχει αριθμηση απο το 0-10 (το αφησα στο 10)
Κι ενα αλλο πιο κατω εχει αριθμηση -1 , 0 , 1 (απο +1 το πηγα -1)

ειδωμεν....

Το αλλο που μου λες στην ασφαλεια μου ζηταει κωδικο που δεν γνωριζω....
Απενεργοποιησα παντως οτι εχει σχεση με το εκο εκτος ασφαλειας.....

Reaction score
30.455

Προεκυψε κι αλλο προβλημα...

Η τηλεοραση σβηνει σε ανυποπτο χρονο και η ενεργοποιηση της γινεται απο το κοντρολ ξανα

Λετε να θελει καμια ειδικη ρυθμιση ?
Μηπως αν ειναι συνεχως σε καποιο καναλι η τηλεοραση σβηνει απο μονη της ?

Ειναι η τεταρτη φορα που το κανει συμφωνα με την μητερα μου και το εχω πετυχει κι εγω μια φορα

Ανησυχω για την τηλεοραση πολυ πλεον καθως βλεπω να μαζευει πολλα προβληματα.........
Μήπως είναι ενεργοποιημένη κάποια λειτουργία eco; Σε αυτή την περίπτωση αν η τηλεόραση δε δεχτεί κάποια εντολή από το κοντρόλ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (το οποίο μπορεί να διαφέρει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή) μπαίνει αυτόματα σε θέση standby. Συνήθως η λειτουργία αυτή είναι επιλεγμένη στις εργοστασιακές ρυθμίσεις,οπότε ψάξε στο μενού της τηλεόρασης και απενεργοποίησέ την.

Reaction score
40

Για χρηση σε ταινιες τις βραδυνές ωρες δοκιμασε να φτιαξεις ενα preset στην εικονα με τις παρακατω ρυθμίσεις

Οπίσθιος Φωτισμός: 8
Αντίθεση: 86
Φωτεινότητα: 45
Χρώμα: 55
Ισορροπία λευκού [10 σημείων]
% R G B
10 1 1 0
20 0 0 -4
30 0 0 -9
40 0 0 -9
50 1 0 -10
60 1 0 -10
70 1 0 -10
80 1 0 -10
90 2 0 -10
100 5 0 -10
HDMI [μαύρο]: Χαμηλό

Το clouding θα χαθει και θα εχεις μαυρο επιπεδου 0.06 nits. (απο τις καλυτερες πλασμα εχουμε περι τα 0.03 nits). Υπ οψην ο φωτισμος της θα πεσει αρκετα (κοντα στα 115 nits ), αλλα οχι περισσοτερο απο μια αντιστοιχη πλασμα. Δοκιμαζεις οτι σου αρεσει και κρινεις.

Reaction score
0
Τελικα Prasinos αξιζουν τα 2,500Ε για την τηλ?? Η εικονα με ενδιαφερει ! με το σημα της digea πως τα παει?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas