Προταση για βιντεοκαμερα Sony

Reaction score
2
Θελει ενας φιλος μια καμερα και ειπε σε ...εμενα τον ιδικο να ψαξω !!!!

Εχει υπολογιστη αλλα οι γνωσεις του πολυ περιορισμενες...
Η λυση να γραφει σε dvd θα ηταν καλη αλλα μεχρι ποση ωρα μπορει να γραψει σε δισκακι ??? Τα δισκακια ειναι επαναγραψιμα ???
Με εγγραφη σε dvd και υψηλη αναλυση δεν ειδα να υπαρχει κατι...

Αν παει σε αυτες με minidv ή σκληρο δισκο και hd με το προγραμμα που παρεχουν που συνηθως ειναι ευχρηστο ,μπορει να γραψει ευκολα σε δισκακι το βιντεο ?? Εγω τετοια εχω (Sony XR 200) αλλα χρησιμοποιω το pinancle που ο φιλος δεν νομιζω να τα καταφερει...

Απο τις καμερες με μνημη (στικακι) ειανι ευκολη η δημιουργια dvd για προβολη σε επιτραπεζιο dvd ???

Ευχαριστω και συγνωμη αν σας μπερδεψα....

Reaction score
3
Απάντηση: Προταση για βιντεοκαμερα Sony

Εγώ πάντως, με το που διάβασα το ποστ σου, πράγματι δεν κατάλαβα τι θες από την βιντεοκάμερα.
Τα πράγματα είναι απλά:
1. Αν θες να έχεις εικόνα σε HD ανάλυση, τότε παίρνεις μια HD.
Εδω η επεξεργασία τοιυ βίντεο είναι δύσκολη έως ακατόρθωτη και μόνο από Η/Υ ή με κάποια εξωτερική συσκευή θα μπορείς απλά να δεις το βίντεο σε HD ανάλυση γραμμένο σε DVD δίσκο.
2. Αν θες εικόνα σε SD ανάλυση, τότε θα μπορείς να κάνεις πολλά στην επεξεργασία αλλά δεν θα έχεις ποτέ 1080 γραμμές.

Συμπέρασμα: Κατασταλάζεις πρώτα στο τι θες από την κάμερα να κάνει για να μπορούμε κι εμείς να σε βοηθήσουμε.

Reaction score
2

Καταλαβαινω την δυσκολια και οπως γραφω ειναι για ενα φιλο...Εγω πηρα προσφατα την Sony XR200.

Θελει καλη οσο γινεται ποιοτητα για ερασιτεχνικα οικογενειακα βιντεο , χωρις πολυ δυσκολια να τα κανει dvd και κοστος καπου στα 600 ευρω.

Μαλλον ζηταει πολλα ε ???

Reaction score
3

Ωραία λοπόν.
- Αν με το ¨καλή όσο γίνεται ποιότητα" αναφέρεσαι σε HD, τότε πάρε μια κάμερα στο ποσό που λες περίπου, αρκει να γραφει σε σκληρό δίσκο σε φορμά AVCHD. ΘΑ μπορείς (με το πρόγραμμα που δίνουν μαζί με την κάμερα) να γράψεις σε δίσκο DVD την εικόνα και να της δεις σε ένα επιτραπέζιο Blu ray player ή σε Playstation 3. Το μόνο κακό είναι ότι δεν θα μπορέις να το επεξεργαστείς το βίντεο, απλά θα το γράφεις σε δισκάκι DVD.

Αν αναφέρεσαι σε SD (720χ576) ανάλυση, τότε καλύτερα να πάρεις μια κάμερα με 3CCD και εγγραφή σε miniDV. Εδώ η επεξεργασία αλλά και όλη η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη ακόμα και σε παλαιότερους Η/Υ, αλλά δεν θα έχεις την ανάλυση των 1080 γραμμών.

Reaction score
2

Ωραία λοπόν.
- Αν με το ¨καλή όσο γίνεται ποιότητα" αναφέρεσαι σε HD, τότε πάρε μια κάμερα στο ποσό που λες περίπου, αρκει να γραφει σε σκληρό δίσκο σε φορμά AVCHD.
Υπαρχει με σκληρο σε αυτα τα λεφτα με AVCHD ???? Εγω την xr200 την πηρα 1000 ευρω.

Στα 600-650 βλεπω την cx105e αλλα με καρτα μνημης και δυνατοτητα για AVCHD.

Ευχαριστω.

Reaction score
3

Μαι και θες Sony πάρε την SR10, είναι μοντέλο που "φεύγει" σιγά-σιγά, γύρω στα 570 €.
Ειναι με σκληρό και dolby 5.1. Την πήρε πρόσφατα συνάδελφος και είναι πολύ ευχαριστημένος.
Υπόψιν ότι ότι σου λέω για HD κάμερα, είναι από αυτά που έχω διαβάσει εδω στο φόρουμ και από τρίτους, όπως ο συνάδελφος που προανέφερα. Όπως καταλαβαίνεις η γνώμη μου είναι θεωρητική και βάσει απόψεων τρίτων, ιδία πείρα δεν έχω.

Reaction score
2

Μαι και θες Sony πάρε την SR10, είναι μοντέλο που "φεύγει" σιγά-σιγά, γύρω στα 570 €.
Ειναι με σκληρό και dolby 5.1. Την πήρε πρόσφατα συνάδελφος και είναι πολύ ευχαριστημένος.
Υπόψιν ότι ότι σου λέω για HD κάμερα, είναι από αυτά που έχω διαβάσει εδω στο φόρουμ και από τρίτους, όπως ο συνάδελφος που προανέφερα. Όπως καταλαβαίνεις η γνώμη μου είναι θεωρητική και βάσει απόψεων τρίτων, ιδία πείρα δεν έχω.
Καλη προταση...Ευχαριστω.

Reaction score
2

Τελικα η προταση μου ηταν να παρει την SR 10 !!!!

Reaction score
2

Την πηρε τελικα ο φιλος μου αλλα......

δεν μπορει να την χειριστει επειδη ειναι αριστεροχειρας !!!!

Καμμια λυση !!!!!

Ευχαριστω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.777
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili