Πρωταπριλιά αύριο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.643
Τα ύστερα του κόσμου!

- Επανέρχεται δριμύτερος ο Ιδρυτής στη διαχείριση του avsite, επανεξαγοράζοντας την ιδιοκτησία. Zizik και xfader έχουν σπαράξει στο κλάμα
- Πρώτη ηχηρή (για πολλοστή φορά) μεταγραφή, ο skal
...γνωστός Κύπριος διέψευσε ότι πήρε μεταγραφή και υπηκοότητα Αιθιοπίας. :whistling:
- Φήμες ότι ο ΕΑΡ το γύρισε σε πικάπ, αναλογικά, καβλώδια, παθητικά και ξηρά τροφή, αποδείχθηκαν π ρ α γ μ α τ ι κ έ ς
- Ο xfader εθεάθη να κλαίει σε γωνία, επειδή ο Ομπάμα δεν μπορεί να επανεκλεγεί
- Το δίδυμο των (πρώην) ιδιοκτητών εθεάθη στο μετρό. Δήλωσε μάλιστα ότι θα επαναλαμβάνει καθημερινά τη μοναδική αυτή εμπειρία
- Ο Bhutia ανέβασε φωτογραφία του στο προφίλ του

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.540
- ο Περισσός απεδέχθη τον πρωταγονωστικόν ρόλον του συντρόφου Στρατηγου Ναπολέοντος Ζέρβα , εις την επιχείρησην του Γοργοπόταμου

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
O abcd χωρίζει τον Zap καθώς αποφασίζει ότι δεν είναι μονογαμικός. Στο καπάκι παντρεύεται τον daharis.

Ο Zizik αγοράζει μηχάνημα παραγωγής σκόνης και οργανώνει αγώνες λάσπης. Επιδίδεται καθημερινά σε προπόνηση τρίβοντας το φιδίσιο κορμί του στα χόρτα.

O xfader καπνίζει πούρα, φοράει μπερέ, αγαπάει την ποίηση και συχνάζει σε μποέμ στέκια βλέποντας κουλτουριάρικα έργα που λένε ένα ηχηρό όχι στον καπιταλισμό και την αμερικανιά.

O Ear παίρνει ενεργά και για να τα βελτιώσει ξηλώνει τα κροσόβερ και βάζει παθητικά τα οποία οδηγούνται από Class D (είπαμε Πρωταπριλιά αλλά υπάρχουν όρια) μονομπλοκ τα οποία τα έχει ντύσει με αυτοκόλλητο Royal Canin.

Στο φόρουμ αρχίζουμε και μιλάμε περισσότερο για μουσική παρά για μηχανήματα.

Ο Ζap γίνεται χίπης και κάθε φορά που κάποιος (προσπαθει) να του την πει, γυρίζει το άλλο μάγουλο ενώ τριγυρνάει βάζοντας λουλούδια σε όπλα. Μία φορά πιάστηκε να βάζει ζάχαρη μέσα σε όπλο, σιγοτραγουδώντας πόσο γλυκά με σκοτώνεις.

O wizzy πατάει για πρώτη φορά like σε post.

Ο Gojakla αγοράζει ποδήλατο κι ανακηρύσσει τους Pink Floyd και Sisters of Mercy, αποκύηματα του Σατανά. Ακούει μόνο Δάκη και Λάκη Παπαδόπουλο.

Οι των αγγελιών κάνουν σωστό UP τηρώντας τον κανονισμό.

O PeterMeni φτιάχνει ηχείο χωρίς κίτρινα μεγάφωνα.

Ο stampol σταματάει τις θυσίες για το home cinema και αρχίζει να θυσιάζει περιστέρια για να έχει σωστό μαύρο. Με τόσες θυσίες τουλάχιστον θα έχει σωστό κόκκινο.

Ο Κεφάλας δίνει διάλεξη πλέκοντας το εγκώμιο της Dolby ενώ ατμίζει στα 2,4W.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.148
Αυτά τα ηχεία δε θα τα έβαζα ποτέ και για κανένα λόγο στο σπίτι μου, γιατί είναι πραγματικά τραγικά πολύ άσχημα, δε βολεύονται με κανένα τρόπο 3 τέτοια ηχεία κάτω από την οθόνη του προβολέα μου, και φυσικά θα παίζουν πολύ χάλια μουσική, ιδίως με εφαρμογή ισοσταθμισης χώρου σε ψηφιακό επίπεδο, δηλαδή σκληρά, στεγνά, χωρίς συναίσθημα, και με τόνους από γρέζι. Ναι, αυτό το κακό, το μι-κρο-σκο-πι-κό. :p

Μη μπείτε στον κόπο ούτε καν να μου τα χαρίσετε τέτοια εκτρωματα, δε τα θέλω ούτε να τα βλέπω, ούτε 1 δε θέλω να βλέπω, πόσο μάλλον 7 τέτοια εκτρωματα στο χώρο μου, για 7.1 ήχο, α πα πα πα πα, τόσο μι-κρο-σκο-πι-κό γρέζι να φάω στα μούτρα; Όχι, ευχαριστώ. :D

Reaction score
2.288
Αυτομπαναριστηκε μοντερειτορ του AVsite λογω προσβλητικου warnning που εδωσε ο ιδιος σε συμφορουμιτη.
__Warning Details.png

Συμφωνα με φημες απεκτησε ξαφνικα ευθιξια για αγνωστους μεχρι στιγμης λογους.

Reaction score
30.455
Ο Dimifoot άλλαξε ταμπέλα στο ιατρείο του καθιστώντας πλέον σαφές, πως η ειδικότητα του είναι αυτή του ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΥ!

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.540
- καί ένα τελευταίο . . . άντε 3-ήμερο το έκανα . . .

. . . καί του χρόνου , καλά να είμαστε

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος