Πρωτη παρουσιαση:Toshiba ff1

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728


Πριν λιγο ο Νικος Παχης και η αφεντια μου ειχαμε την τυχη να ειμαστε οι πρωτοι που ειδαμε και "γδυσαμε" τον υπερφορητο βιντεοπροβολεα της Toshiba στην χωρα μας.

Περισσοτερα αποψε... :wink:
 

Μηνύματα
1.494
Reaction score
0
Από την IDEAL:

Η Toshiba πάντα πρωτοπόρος στην ανάπτυξη κορυφαίων Data Video Projectors επιβεβαιώνει ξανά την ηγετική της θέση στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας, παρουσιάζοντας πρώτη Projector στον οποίο εφαρμόζεται τεχνολογία LED και ο οποίος είναι ο μικρότερος Projector στον κόσμο. Αυτός o πραγματικά πρωτοποριακός νέος Projector με το όνομα FF1 συνοδεύεται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία, φορτιστή μπαταρίας, πρακτική φορητή οθόνη 57 ιντσών και τσάντα μεταφοράς, στα πλαίσια του concept «Όλα σε ένα!».

Το Νέο Υπέρ-Φορητό μοντέλο Toshiba FF1, βάρους μόλις 500gr & με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις (ΜxΥx Π) 13,5 x5,5x 10,0 cm έχει υψηλό 1500:1 Contrast που σε συνδυασμό με ανάλυση SVGA 800x600 pixels δίνει διάμετρο 0,45m μέχρι 1,38m από απόσταση προβολής 0,65m μέχρι 2,0m, και αποδίδει άριστη εικόνα παρά το απίστευτα μικρό μέγεθος και βάρος του. Η εξελιγμένη τεχνολογία LED (Light Emitting Diodes) δίνει στον FF1 10.000 ώρες λειτουργίας διάρκεια, δηλαδή πολύ μεγαλύτερη από τις 2.000 ώρες που έχει μια λάμπα συμβατικού Projector, μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος επένδυσης που απαιτούν οι ακριβές λάμπες ενός συμβατικού Projector. Επίσης λόγω της απουσίας της λάμπας δεν θερμαίνεται, είναι αθόρυβος και δεν απαιτεί προθέρμανση η ψύξη στον τερματισμό λειτουργίας όπως συμβαίνει σε έναν συμβατικό Projector.

O Toshiba FF1 έχει πολλές εφαρμογές τόσο σε επαγγελματικές παρουσιάσεις μετακινούμενων στελεχών εταιριών όσο και στην προβολή ταινιών, αθλητικών γεγονότων, φωτογραφιών και παιχνιδιών στο σπίτι ή σε άλλον χώρο εκτός σπιτιού λόγω της εξαιρετικής φορητότητας του.

Συνδεσιμότητα: Οι υποδοχές RGB, RCA & S-Video, audio mini jack in & out, USB type A εξασφαλίζουν σύνδεση με όλες τις πιθανές πηγές: Desktop PC/Notebooks, DVD, Video & USB Flash memory.

Αναβαθμισμένη Φορητότητα: H αναβαθμισμένη φορητή λειτουργία του Projector FF1 επιτυγχάνεται χάρις την φορητή επαναφορτιζόμενη μπαταρία που δίνει διάρκεια λειτουργίας 3 ωρών σε normal mode. Η μπαταρία είναι compact διαστάσεων (ΜxΥx Π) 13,5 x 5,5 x 2,0 cm και βάρους μόλις 240gr και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εφαρμόζει στο πίσω μέρος του FF1 αποτελώντας την φυσική επέκτασή του. Ο Projector FF1 με την ενσωματωμένη μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί σε μόλις 3 ώρες. Επιπρόσθετα στο πακέτο του projector περιλαμβάνεται φορτιστής μπαταρίας και τροφοδοτικό ρεύματος αλλά και φορητή πρακτική οθόνη 57 ιντσών. Τέλος στην πρακτική τσάντα του FF1 περιλαμβάνονται θήκες για όλα τα αξεσουάρ του πακέτου έτσι ώστε να μεταφέρονται όλα μαζί με ασφάλεια.

Η Toshiba δημιούργησε αυτό το νέο προϊόν-gadget προβολής εικόνας, στοχεύοντας πρωτίστως σε χρήστες που επιζητούν μια ολοκληρωμένη φορητή λύση, ως ιδανικό συμπλήρωμα του φορητού υπολογιστή τους. Επιπλέον η ύπαρξη USB υποδοχής, κάνει εφικτή την προβολή φωτογραφιών και παρουσιάσεων με την χρησιμοποίηση μόνον 1 μνήμης USB flash, χωρίς δηλαδή την ανάγκη παράλληλης χρήσης φορητού υπολογιστή και του extra βάρους που συνεπάγεται αυτός. Σύμφωνα με τις προσδοκίες των δημιουργών της Toshiba, η εξελιγμένη τεχνολογία LED και η χρήση της μπαταρίας ξεχωρίζει τον Toshiba FF1 από οποιονδήποτε άλλον συμβατικό Projector δημιουργώντας νέες χρήσεις με πολλά πρακτικά οφέλη τα οποία θα οδηγήσουν στο έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον πολλών καταναλωτών.

Ανακαλύψτε τον κόσμο της μεγάλης οθόνης με εκπληκτική φορητότητα με τον Νέο Πρωτοποριακό Ultra-Mobile Toshiba Projector FF1. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων της Ideal Electronics τηλ. 210 5193940 ή στον δικτυακό τόπο: www.toshiba-europe.com/projectors


TOSHIBA FF1

400 lux φωτεινότητα
Βάρος: 500gr MONO
Πολύ Μικρές διαστάσεις: (ΜxΥxΠ) 13,5 x5,5x 10,0 cm
yψηλό 1.500:1 contrast εξασφαλίζει ακρίβεια στην λεπτομέρεια της εικόνας
SVGA 800x 600 pixels ανάλυση
Απόσταση προβολής: 0,65-2,00 m
Technology: LED
3 Χρόνια Εγγύηση
Ενδεικτική Τιμή με ΦΠΑ: 1.299€
Διαθέσιμος στην Ελληνική Αγορά: τέλη Φεβρουαρίου 2006

Αναλυτικά Τεχνικά Χαρακτηριστικά FF1
1 ΑΝΑΛΥΣΗ SVGA (800x600)
2 ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ 400 Lux
3 ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ 1.500:1
4 ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΗΓΗΣ 0,55’’ DDR DMD chip
5 ΣΑΡΩΣΗ 31,5-80kHz, 56-85Hz
6 ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 16,7 εκατ. χρώματα
7 ΦΑΚΟΣ F=2,6
8 ΛΑΜΠΑ LED
9 ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΟΥ 0,65 – 2,00m 0,45 – 1,38m
10 ΣΗΜΑ DATA VGA, SVGA,XGA/SXGA/UXGA (compr.)
11 ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ VIDEO PAL, SECAM, NTSC, HDTV (From D-sub 15)
12 ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ + / - 15 o
13 ΕΙΣΟΔΟΙ 1xRGB, 1xRCA, S-Video, USB Type A, audio (stereo mini jack)
14 ΕΞΟΔΟΙ Headphones (stereo)
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Για να πιασουμε την ιστορια απο την αρχη.
Ο FF1 δεν στοχευει στο μεσο κοινο των αγοραστων βιντεοπροβολεων.
Στοχευει στους techno freaks , τους gadgetακηδες , η απλα σε αυτους που θελουν να εχουν εναν βιντεοπροβολεα στην...τσεπη τους ετοιμοπολεμο ανα πασα στιγμη.

Ως εκ τουτου δεν κριθηκε σαν ενας κοινος βιντεοπροβολεας , απλα διοτι δεν υπηρχε λογος να γινει κατι τετοιο.
Ουτε συγκρισεις , ουτε ρυθμισεις , ουτε τριγωνα.

Στην πριζα(η στην μπαταρια) και εχεις μια συσκευη οσο 2-3 πακετα τσιγαρα να προβαλει!

Οντως απο εκει πρεπει να ξεκινησει κανεις.
Απο το μεγεθος του!
Οσες φορες και να τον κοιτας-ιδιαιτερα οταν υπαρχουν και αλλοι βιντεοπροβολεις τριγυρω- σου φαινεται απιστευτος.
Και ειναι και αθορυβος.

Στην εικονα , εαν καποιος προτιθεται να τον αγορασει για να δει 120΄΄ μαλλον επιλεγει λαθος προιον.Λιγες ιντσες , μικρη εικονα για να δουμε και λιγο φως βρε παιδι μου.
Η φωτεινοτητα δειχνει να ειναι και το αδυνατο σημειο του , πραγμα που μας υποχρεωνει σε λιγες ιντσες.
Η στην οθονη που συμπεριλαμβανεται στην συσκευασια διαγωνιου 22΄΄ και προφανεστατα υψηλου κερδους.Εκει ο προβολεας θα δειξει πολυ καλυτερα απο οτι σε μια συνηθισμενη οθονη κερδους 1.
Ειδαμε μερικες σκηνες απο DVD , απο την VGA και την Composite καθως και τηλεοπτικο σημα απο Composite.Μπορω να πω πως το τηλεοπτικο του "ταιριαζει" καλυτερα.Παντως περα απο την χαμηλη φωτεινοτητα δεν ειδα καποιο αλλο σημειο το οποιο να προβληματιζει.

Ακουστε αυτο.
Θελετε να πατε σε εναν φιλο να παιξετε παιχνιδια στην νεα κονσολα του?
Θελετε να κανετε μια παρουσιαση σε μια εταιρεια?
Θελετε να προβαλετε εικονες η video απο το κινητο σας η απο το USB flash?
Θελετε να εχετε το απολυτο gadget?
Θελετε να κανετε τους φιλους σας να σκασουν απο την ζηλεια τους?
Toτε ο Toshiba FF1 ειναι για εσας!

Θελετε να δειτε εαν το δασος στον "Μονομαχο" εχει τρεις σειρες δεντρων η εαν πισω στο βαθος λειπει κανενα κλαδακι?
Τοτε δωστε τα 1299 € που ζητα ο FF1(συν μερικα αλλα :lol: ) για να αποκτησετε εναν dedicated home cinema προβολεα.

ΥΠΕΡ

Πολυ καλο μενου.
Εξαιρετη συσκευασια που συμπεριλαμβανει ολα οσα θα χρειστειτε
10000 ωρες ζωης λαμπας
Ανοιγει και κλεινει με ενα κουμπι διχως να περιμενεις ποτε θα κρυωσει
Καλη αντιθεση
Συμβατοτητα
Απολυτη φορητοτητα

ΚΑΤΑ

Χαμηλη φωτεινοτητα
Σχετικα υψηλη τιμη
 

Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
Ανδρέα αμα είναι να πάρω προβολέα για να δώ 22 ίντσες σε σκοτάδι τότε προτιμώ να επενδύσω 1200 Ευρώ σε άλλο γκατζετακι... λίγο ποιό χρήσιμο!!!!

Ναι ειναι φορητός και παιχνιδιάρης αλλά λίγο άχρηστος δεν είναι, πόσοι πάμε βόλτα κάθε μέρα με τον προτζέκτορα μας? Και εταιρική DATA παρουσίαση να θές να κάνεις καινα μην κουβαλας το σύμπαν, σε 22 ίντσες λίγο μικρή δεν θα είναι η παρουσίαση, εκτός αν είναι ... prive... 1 on 1!!

Προσωπική γνώμη... δηλαδή δεν μου αρέσει?
 


Μηνύματα
202
Reaction score
45
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψη του Ανδρέα προσθέτοντας απλά ένα πράγμα : όση ώρα τον βλεπαμε μαζί και προσπαθούσαμε να τον κάνουμε να παίξει λίγο ποιό φωτεινά - ζωηρά, ρυθμίζοντας ανάλογα στο μενού με (χ) συνδιασμούς φωτεινότητας και αντίθεσης, μου δημιουργήθηκε ένα ερωτηματικό.
Ποιό είναι αυτό ? Μα φυσικά αυτό που θα περνούσε απ΄όλους ΄σας βλέποντάς τον, να τον ανοίξω να δώ τι (Light Emitting Diodes) φωτεινή πηγή διαθέτει - και με τι voltage τέλος πάντων δουλεύει.
Φυσικά δεν είναι τόσο απλή αυτή η ενδεχώμενη επέμβαση όσο μπορεί να φαντάζεστε μερικοί απο εσάς - γιατί απλά κάτι τέτοιο θα σήμαινε αλλαγή σε αρκετά άλλα μέρη του κυκλώματος του μηχανήματος - και γενικώς αλλαγές στην αρχιτεκτονική σχεδίαση του μηχανήματος.
Τέλος κάτι τέτοιο όσο εύστοχα και να γεινόταν, θα σήμαινε και μή υποστείρηξη της εγγύησης της αντιπροσωπείας , ώς εκ τούτου λοιπόν μην προβεί κανένας να το κάνει.
Το ανέφερα απλά γιατί μου θύμησε κάτι απ΄τα παλιά - έν έτη 1996 έναν βιντεοπροβολέα της CITIZEN τον C-30 άν δεν κάνω λάθος, που είχε ώς φωτεινή πηγή μία λάμπα Ιωδύνης 12Volts/30w - κόστειζε σαν τότε 300.000δρχ. έπαιζε αρκετά ασθενικά -και κάποιοι αλάζανε την λάμπα του κατασκευαστή - φώτειζε καλύτερα ο προβολέας αλλά μετά από κάποιο διάστημα μας τον φέρνανε στην εταιρία που εργαζώμουνα, με λειωμένα τα καλώδια ή πλακέτα απο την μεγάλη θερμοκρασία που αναπτυσόταν....
Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας - ή άποψή μου για το πανέμορφο μηχάνημα της TOSHIBA FF1 είναι ότι : δεν τα πήγε καθολου άσχημα ως ανάλυση 800 lines x600 dots τροφοδοτούμενος πότε απο το DVD Player της PIONEER DV 989 AVIS & πότε απο έναν δορυφορικό δέκτη INVERTO είτε με σήμα Composite είτε με σήμα Componet μέσω της εισόδου VGA15dsub που διαθέτει - φυσικά η θέαση γεινόταν στο μέγεθος περίπου των 40 με 50''max, συνέχεια με τον Ανδρέα βλέποντας τα 400 lux φωτεινότητας λέγαμε γιατί να μήν έχει λίγη παραπάνω.
Πολύ καλύτερα τα πήγε με την δική του portable οθόνη 22'' υψηλού Contrast περίπου 3gain, επιτυνχάνοντας με αυτή εκτιμώ και τον αναφερόμενο λόγο αντίθεσης που μας δίνει ο κατασκευαστής 1.500:1 (μικραίνοντας φυσικά η γωνία θέασης στις ~40 μοίρες). Η οθόνη είναι μαζί στην συσκευασία του στην προαναφερόμενη τιμή των ~1300 Ε με τον ΦΠΑ μαζί.
Την είσοδο Universal Serial Bus (USB) που διαθέτει αν και δεν καταφέραμε να συνδεθούμε με ένα φορητό τηλέφωνο λόγω μή υπάρξεως του κατάληλου καλωδίου - είναι η πόρτα μας για τις απλές και γρήγορες συνδέσεις.
Τέλος είναι μία πολύ καλή ιδέα για δώρο στά παιδιά σας να απολαμβάνουν ττις παιχνιδομηχανές τους αλλά και ταινιούλες - σε πληθωρική οθόνη των 50'' έ με τράβηγμα στο δωμάτιο τους λίγο περισσότερο τις κουρτίνες.
Και φυσικά αποτελεί ένα μικρό ((όπλο)) τσέπης για του πωλητές μιας και είναι ένας ελκυστικά όμορφος και πρακτικός φορητός τρόπος παρουσίασης των προιόντων των κρατώντας τον στην κυριολεξία στην παλάμη τους και προπάντων χωρίς ρεύμα, μιας και η μπαταρία του η επαναφορτιζώμενη εφ΄οσον την κουμπόσουμε στο πίσω μέρος του προβολέα μας καλύπτει άνετα για τρίς ολόκληρες ώρες.
Σχετικά ικανοποιητικός θα είναι και ο μικρούλης σε ένταση αλλά καθαρός ήχος απο το εσωματωμένο μεγαφωνάκι που διαθέτει. Η έξοδος των ακουστικών θα σας φανεί επίσης χρήσιμη άν δεν θέλετε να ενοχλήσετε τους διπλανούς σας.

Και ας μην ξεχνάμε ότι περισσότερο σ΄αυτές τις συσκευές πληρώνουμε την φορητώτητα και λιγότερο το αποτέλεσμα.


T h a t s i t....................

 





Μηνύματα
16.004
Reaction score
14
Σαν να εχεις βάλει έναν Barco Cine 5 στο χέρι του ΓΚΡΙΣΙΝΟ!!!!!

Λίγο μικρό είναι το μαραφετάκι...!!! Αλήθεια λές να πουλήσει???
 



Μηνύματα
6.785
Reaction score
152
ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΤΟ CAMPING,ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ...!!! :D :D :D
 




Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Μηνύματα
30.284
Reaction score
28.017
Απάντηση: Πρωτη παρουσιαση:Toshiba ff1

Αι αντερστάντ γιού.

Πολύ ακριβό. Ότι και να είναι, το πουλάνε πανάκριβα.
Δεν μπορεί να δείξει πάνω από 40 ίντσες. Το είχα δει στο πλαίσιο όταν το φέρανε.
 

Μηνύματα
11
Reaction score
0
Then where i can find a projector with less than 1000 E, <100 W power, ~80'' screen,
< 30 dB fan,at least 800x600, >1000:1 contrast and in a small package?
I don't think it exists.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.734
Μηνύματα
2.874.172
Members
37.940
Νεότερο μέλος
greemlin
Top