Πρόβα νυφικού για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Reaction score
14.790
Ναι μωρέ το ξέχασα.

Και στα θ'κά σας οι λεύτερες, μ' ίένα καλό πιδί! :lol:
αχχχχχ που τετοια τυχη..οι π@@νες και οι τρελες εχουν τις τυχες τις καλες..ελεγε η γιαγια μου:lol::lol::lol::lol::lol:

Reaction score
1.844
Μ' αυτά τα μυαλά που κουβαλάς Σταθάκο μου, θα μας μείνεις στο ράφι. :roflmao:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Αν ενδιαφέρεστε το Ποπάκι μας έχει και μια αδερφή για παντρειά(ξανά):dance:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Δεν μπορώ να θυμηθώ , απο που ξέρουμε την Πόπη....
Είχε παλιά τον 'Qualia' της Sony και έβλεπε με χρωμοδιαφορές:D

Το 2008 κυκλοφορεί η τρίτη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Ποπάρα» από την Alpha Records και περιέχει σε 6 γλώσσες και 3 version την μεγάλη επιτυχία που γράφτηκε για τον Λάκη Λαζόπουλο «Είμαι η Ποπάρα». Στο δίσκο υπάρχει και ένα remix του τραγουδιού από την προηγούμενη δισκογραφική δουλειά της «Άλλη Μια Φορά». Ο δίσκος αυτός έγινε πλατινένιος και προσέφερε στην Πόπη Μαλλιωτάκη την μεγάλη επιτυχία που ονειρευόταν από την αρχή της καριέρας της.

Reaction score
14.790
εγω να πω την αμαρτια μου απο τα βυζια την θυμηθηκα την ποπαρα στο βιντεο κλιπ..:D

Reaction score
1.844
Δεν μπορώ να θυμηθώ , απο που ξέρουμε την Πόπη....
Ήταν παντρεμένη με τον Μπάμπη Λαζαρίδη που τώρα βλέπει τα ραδίκια ανάποδα καθόσον τυγχάνει θύμα "καθαριότητος" το 2008. Είχε δε νταραβέρι και παιδί ο Μπάμπης με την Αγγελική Ηλιάδη (χωρίς να έχει χωρίσει Πόπη), την οποία κατηγόρησε η Πόπη ότι γνωρίζει το "καθαριστήριο". Ήταν και επιχειρηματίας του κοσμικού κέντρου :D "Οι Μούσες".
εγω να πω την αμαρτια μου απο τα βυζια την θυμηθηκα την ποπαρα στο βιντεο κλιπ..:D
Άπαπα, έριξες στα τάρταρα το επίπεδο. :roflmao:

Reaction score
14.790
τι να κανω? την αληθεια λεω:D..δε λεω φωναρα,,αλλα και τα ζομπαλα ζομπαλα:lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas