- Reaction score
- 143.828
Έλα ντε! Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι αυτό που μπορεί να δώσει η κάρτα δεν μπορεί να το παραλάβει ο προενισχυτής (ελλείψει ψηφιακής εισόδου), τότε η κάρτα είναι ακατάλληλη για το σύστημά μου, εκτός κι αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αξιοποιήσω το σήμα. Φαντάζομαι, όμως, ότι η διαδικασία της αποκωδικοποίησης (digital to analog) λαμβάνει χώρα πριν την έξοδο στην αναλογική σύνδεση.Επειδή εγώ είμαι χαζός! :203: Βγάζει η κάρτα 24/192 από την αναλογική της έξοδο;
Είναι τόσο διαφορετικές συσκευές που το τελευταίο πράγμα που ακούς είναι η διαφορά από 24/96 σε 24/192. :116:Δλδ εγώ που είχα το benchmark dac1 usb και πήρα το weiss Minerva το άλλαξα για να πάω από 24/96 σε 24/192 η από usb σε firewire
Όχι , για το αναλογικό τους αποτέλεσμα ( κατά την ακουστική μου εκτίμηση )
Αν εννοείς προενισχυτή με ενσωματωμένο Dac μια χαρά θα κάνει τη δουλειά σου.Τι θέλω και ανοίγω τέτοιες συζητήσεις???:121: Πάλι σε έξοδα θα μπω! Μήπως αντί για σκέτο DAC να αναβαθμίσω τον προενισχυτή μου με κάτι τέτοιο: http://www.cyrusaudio.com/product-downloads.asp?ProductID=101&DownloadCat=1 ?
Θα σου πω πώς το σκέφτηκα.Αν εννοείς προενισχυτή με ενσωματωμένο Dac μια χαρά θα κάνει τη δουλειά σου.
Βέβαια, γιατί να μη δώσεις λιγότερα χρήματα για Dac σκέτο?:126:
Εννοείται ότι ακούμε αναλογικά! Το προϊόν όμως αυτής της διεργασίας, δηλαδή, ο ήχος που φτάνει στα αυτιά μας ύστερα από τη μετατροπή των ψηφιακών δεδομένων σε αναλογικό σήμα, σχετίζεται εκτός από την ποιότητα των πληροφοριών και με τις δυνατότητες του μετατροπέα.Το 24/192 αφορά ψηφιακό σήμα.
Στις αναλογικές βγάζει... αναλογικό!
Απλά απαντούσα στην ερώτηση "Βγάζει η κάρτα 24/192 από την αναλογική της έξοδο;". :126:Εννοείται ότι ακούμε αναλογικά! Το προϊόν όμως αυτής της διεργασίας, δηλαδή, ο ήχος που φτάνει στα αυτιά μας ύστερα από τη μετατροπή των ψηφιακών δεδομένων σε αναλογικό σήμα, σχετίζεται εκτός από την ποιότητα των πληροφοριών και με τις δυνατότητες του μετατροπέα.
Το ξέρω g.kar, μετά από παρότρυνση ενός φίλου μου, που μου λεγε τα καλύτερα για την Μ-Audio 24/96, πήρα κι εγώ την 24/192 (για πιο αναβαθμισμένο ήχο, τρομάρα μου). Όταν την αγόρασα, εν τω μεταξύ, έκανε πάνω από 200 ευρώ. Δεν ξέρω, όμως, εάν αυτό ισχύει και στην περίπτωση που τη συνδέεις σε σύστημα μέσω S/PDIF.Επίσης ένας φίλος παίζει με την ίδια κάρτα (Μ-Audio 24/96) και όταν με κάλεσε για να ακούσω πως παίζει με τα ηχεία του τα ATC, μου άρεσε τόσο πολύ κι έτσι αγόρασα κι εγώ μία ακριβώς ίδια απλώς για να υπάρχει για δοκιμές. Ευτυχώς που δεν αγόρασα την 24/192. Και κάποιος άλλος, δεν θυμάμαι ποιος ήταν, μου είχε πει ότι η παλαιά 24/96 έπαιζε πολύ πιο καλά από την 24/192. Παράξενα πράγματα .
Η 96 έχει ψηφιακή έξοδο?H M-Audio 24/96 διαθέτει 2 επiχρυσα RCA για την αναλογική έξοδο.
Δεν είναι καθόλου παράξενα πράγματα... Το 24/192 είναι πιο εντυπωσιακό σαν νούμερο από το 24/96 οπότε είναι σίγουρο πως θα πουλήσει έτσι. Αν έχουν γίνει "εκπτώσεις" σε άλλα κρίσιμα σημεία και υλικά της κάρτας που δεν φαίνονται για να κρατηθεί το κόστος χαμηλά πώς να το ξέρει αυτό ο υποψήφιος αγοραστής;Επίσης ένας φίλος παίζει με την ίδια κάρτα (Μ-Audio 24/96) και όταν με κάλεσε για να ακούσω πως παίζει με τα ηχεία του τα ATC, μου άρεσε τόσο πολύ κι έτσι αγόρασα κι εγώ μία ακριβώς ίδια απλώς για να υπάρχει για δοκιμές. Ευτυχώς που δεν αγόρασα την 24/192. Και κάποιος άλλος, δεν θυμάμαι ποιος ήταν, μου είχε πει ότι η παλαιά 24/96 έπαιζε πολύ πιο καλά από την 24/192. Παράξενα πράγματα .
ναι εχει ψηφιακη και επιχρυσα rca.Το ξέρω g.kar, μετά από παρότρυνση ενός φίλου μου, που μου λεγε τα καλύτερα για την Μ-Audio 24/96, πήρα κι εγώ την 24/192 (για πιο αναβαθμισμένο ήχο, τρομάρα μου). Όταν την αγόρασα, εν τω μεταξύ, έκανε πάνω από 200 ευρώ. Δεν ξέρω, όμως, εάν αυτό ισχύει και στην περίπτωση που τη συνδέεις σε σύστημα μέσω S/PDIF.
Η 96 έχει ψηφιακή έξοδο?
Εχει μια ψηφιακή είσοδο και μια έξοδο. Και οι δύο είναι coaxial (όχι οπτική).Η 96 έχει ψηφιακή έξοδο?