- Reaction score
- 0
Καλημέρα φίλε μου.Η κάμερα παρουσιάζει έντονο το φαινόμενο panning....όταν τη στρέφεις δεξιά-αριστερά "θολώνει" έντονα η εικόνα. Την πήγα στην αντιπροσωπεία,την έλεγξαν και μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα....θα πρέπει να την στρέφω πολύ αργά.Διάβασα κάπου ότι ο σωστός τρόπος λήψης είναι 45 μοίρες σε 8 δευτερόλεπτα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.Το δοκίμασα κι αυτό και όντως η εικόνα είναι καλύτερη,όχι όμως τέλεια όπως σε στατικές λήψεις.Βέβαια σε όσα test έχω δει στο youtube δεν το είδα αυτό το πρόβλημα.Οπότε εσύ που τη θέλεις για αθλητικά πλάνα,άρα γρήγορη κίνηση,δεν ξέρω αν σου κάνει.Την Πέμπτη παραλαμβάνω και εγώ την συγκεκριμένη κάμερα. Με έβαλε λίγο σε αρνητικές σκέψεις ο φίλος εδώ αλλά ελπίζω στο να μην είναι θέμα μοντέλου αλλά του συγκεκριμένου κομματιού που έχει ο φίλος (και με την εγγύηση να μπορέσει να την αλλάξει) η μια λάθος ρύθμιση.
Δυστυχώς πιο πάνω λέτε για βιντεάκια που δείχνει το πρόβλημα μα δεν υπάρχουν. Εαν υπήρχαν θα έβλεπα το "φαινόμενο" ώστε να κάνω τον ανάλογο έλεγχο και εγώ την Πέμπτη κιόλας. Αθλητικό θέμα θα κάνω την Κυριακή και άρα με πολύ κίνηση και μετά θα μοντάρω σε final cut pro σε 4Κ ανάλυση.
Έχω κάνει πάρα πολλά test με διάφορες ρυθμίσεις και διάφορες κάρτες μνήμης αλλά τίποτα.
Επίσης ψάχνω κάποιον που να έχει τη συγκεκριμένη κάμερα για να κάνουμε συγκριτικές δοκιμές.Οπότε όταν και αν την πάρεις τελικά θα με βοηθούσε πολύ να έχουμε μια επικοινωνία για το θέμα γιατί έδωσα τόσα λεφτά και δεν είμαι ευχαριστημένος.
Τα βιντεάκια στο youtube τα απέσυρα.....αν θέλεις τα ξαναβάζω,σου στέλνω και το mail μου για αμεσότερη επικοινωνία.