Πρόβλημα με εγγύηση Pioneer SC-LX73

Reaction score
0
Καλησπέρα στο Forum,

καινούριος στο forum. Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω το πρόβλημα που έχω με τον αντιπρόσωπο της Pionner την εταιρεία Intersys A.E..
Πριν ένα χρόνο αγόρασα (4/12/2010) τον SC-LX73 έχοντας την εντύπωση ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση.
Δυστυχώς σήμερα ανακάλυψα ότι ο ενισχυτής καλλύπτεται μόνο από ένα χρόνο εγγύηση και αυτό γιατί δεν έστειλα συμπληρωμένο ένα έντυπο που υπήρχε μέσα στην συσκευασία στην Intersys.
Πρόλαβα να επισκευαστεί χαρηστικά εντός εγγυήσεως, αφού το πήγα για επισκευή στις 5/12/2011, και κατ εξαίρεση θα μου τον επισκευάσουν επειδή η 4/12 ήταν αργία (Κυριακή). Και αυτό μετά από συμβουλή του δικηγόρου μου, καθώς το πρωί ο κος Παπαγεωργίου από το service της Pioneer μου δήλωνε ότι το μηχάνημα αφού στάλθηκε στο service στις 5/12 δεν το καλύπτει σε καμία περίπτωση η εγγύηση.
Είναι η δεύτερη φορά που αγοράζω ενισχυτή της Pioneer, είχα αρχικά τον LX60, και μάλλον η τελευταία.
Είναι κρίμα για τα προϊόντα της Pioneer να έχουν τέτοια αντιπροσώπευση, η οποία είναι απόλυτα απρόσωπη και παραπλανητική. Σαφώς και δεν επρόκειτο να αγόραζα ένα ενισχυτή με ένα μόνο έτος εγγύηση και κανείς δε με ενημέρωσε για το εν΄λόγο έντυπο που έπρεπε να στείλω.
Θεωρώ ότι έχω εξαπατηθεί, καθώς και το κατάστημα που αγοράστηκε δεν υπάρχει πλέον, όποτε άντε να βρω το δίκαιο μου.
Αύριο θα μιλήσω και με τον κο Ραδίτσα, ο οποίος είναι προϊστάμενος του κου Παπαγεωργίου και να δούμε τι θα μου πει...
Όπως και να έχει θα πρέπει να κινηθώ νομικά αναντίων της Intersys... καθώς θεωρώ το μηχάνημα προβληματικό (είναι η 2η φορά που πάει για επισκευή, και έχει παίζει ελάχιστα και σε πολύ χαμηλή έντσαση, καθώς έχω 2 μωρά στο σπίτι) και θα ζητήσω αντικατάσταση του.
Προσοχή λοιπόν σε όλους τους εν δυνάμει αγοραστές προϊόντων της Pioneer.

Θα ήθελα να ζητήσω τα φώτα και τη βοήθεια από τους ειδικούς του χώρου.

Σας ευχαριστώ,
Παπασωτηρόπουλος Κυριάκος

Reaction score
1
Απάντηση: Πρόβλημα με εγγύηση Pioneer SC-LX73

Αυτή τη λαμογιά με το κουπόνι για τριετή εγγύηση την έχουν ξανακάνει με τις τηλεοράσεις Pioneer, μάλιστα στον άλλο καφενέ του χώρου υπάρχουν δεκάδες παράπονα από πελάτες με τις εν λόγω τηλεοράσεις.Επίσης επιβεβαιώνεται η άποψη ότι εδώ στο Ελλαδιστάν ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, αφού και κοινοτική οδηγία υπάρχει, αλλά και νόμος περί διετούς εγγύησης, αλλά προφανώς η ελληνική αντιπροσωπία έχει δικούς της νόμους και δίνει μόνο ένα έτος...
Είναι κρίμα πάντως για εταιρείες του βεληνεκούς της Pioneer να αντιπροσωπεύονται από εταιρείες με κουτοπονηρίστικες αντιλήψεις και πρακτικές...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με εγγύηση Pioneer SC-LX73

Δυστυχώς αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους που στηρίζουν τα προϊόντα τους, τα οποία δεν είναι και φθηνά, μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικά περιβάλλον.

Reaction score
1

Εγώ σου εύχομαι καλό κουράγιο και όλα να πάνε κατ' ευχήν...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δυστυχως ετσι δεν πας μπροστα, πας υπουργειο εμποριου, και κανεις καταγγελια.Τοσο απλα εγγυηση ενος ετους δεν υπαρχει το τι κανει η καθε εταιρια για να αποφυγει ευθυνες (αυτα που λεω για τους ιδιωτες πιο κατω) ...................

Reaction score
0
συγνωμη αυτο για το εντυπο ποιος το λεει?
εγω εχω 3 μηνες ενισχυτη ο πωλητης γραφει οτι εχει για 3 χρονια εγγυηση επειδη ειναι απο ιντερσυς και κανεις δεν μου εχει πει τιποτα για κανενα εντυπο
αν υπηρχε και μεσα στην κουτα

δηλαδη τωρα πρεπει να κατσω να ψαξω να βρω το εντυπο και να τους το στειλω?
και αν δεν το βρω τι κανω/?

σορρυ για το σπαμ αλλα αυτα με τα εντυπα δεν ειναι σοβαρα πραματα
πληρωνουμε ενα καρο λεφτα
πληρωνουμε κατι παραπανω για να τα δωσουμε σε ελληνα
και μας μιλανε για εντυπα?

Reaction score
0

Θα το κάνω, αν αύριο δεν βγάλω άκρη μαζί τους, θα κάνω καταγγελία στο υπουργείο. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή!

Reaction score
0
Ρώτησε το κατάστημα που αγόρασες τον ενισχυτή και κατευθείαν την intersys. Δυστυχώς εγώ σήμερα έπεσα από τα σύννεφα... Ούτε εγώ βρήκα κάποιο έντυπο, σήμερα που το έψαξα στη συσκευασία. Υπάρχει μόνο ένα έντυπο που αναφέρει τις εγγυήσεις σε διάφορες γλώσσες και λέει για ένα έτος...
Δε ξέρω τι να πω, κοροιδεύουν τον κόσμο. Μάλλον η 3ετής εγγύηση ισχύει στην περίπτωση που δεν υπάρξει βλάβη του μηχανήματος... Αν χαλάσει...αλλάζουν τα πράγματα....
Ένας από τους λόγους που αγόρασα το συγκεκριμένο ενισχυτή ήταν η εγγύηση.... Αν το ξέρα σίγουρα θα είχα επιλέξει κάτι άλλο...
Επίσης θεωρώ ότι προσπάθησαν να γλυτώσουν τα ανταλλακτικά, καθώς μάλλον έχει καεί η έξοδος του... Και για να με αποφύγουν γιατί ζήτησα αντικατάσταση και όχι επισκευή, γιατί είναι η 2η φορά που χαλάει μέσα σε λίγους μήνες...με μηδαμινή χρήση...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Παιδιά, με την μικρή εμπειρία που διαθέτω, θα έλεγα να μην βασιστείτε στα 2 χρόνια εγγύηση που ισχύει , υποτίθεται, για όλη την Ευρώπη.
Κάθε αντ/πεία το μόνο που την δεσμεύει είναι το συμβόλαιο με την κατασκευάστρια.

Δεν θα πώ αν είναι σωστό η λάθος , αλλά τρανό παράδειγμα είναι η ΟΝΚΥΟ.

Reaction score
0

Εγώ ευτυχώς πρόλαβα την τελευταία ημέρα του 1ου έτους της εγγύησης. Από εκεί και πέρα έχω αναθέσει το θέμα στο δικηγόρο μου. Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια αύριο στο να βρούμε μια λύση... Αν δε βρεθεί θα το κυνηγισω, γιατί είναι θέμα αξιοπρέπειας... Και εγώ εταιρεία πληροφορικής έχω, και πιστεύω ότι σκίζομαι για να εξυπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μου... Όχι να τους κοροιδεύω...
Απλά κάποιες εταιρείες δεν έχουν καταλάβει ότι μέσα απο αυτή τη κρίση που περνάμε ότι μόνο οι καλοί και ικανοί στο χώρο τους θα επιβιώσουν...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

http://www.efpolis.gr/
καταγγελια

οταν η κινοτεχνικη και καθε κινοτεχνικη δινει εγγυηση ανευ ειδικων ορων , τοτε η καθε ιντερσις εκθετεται , ...........
μετα βριζουμε μονο το δημοσιο.........

Reaction score
29.657

Οντως κάτι περίεργο παίζεται με την ιντερσυς , εχει αναφερθεί ξανά η άρνηση της εταιρείας να καλύψει μηχανήματα , εντός εγγυήσεως.Στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο είχε γίνει με ενα blu player με τον βουτ.Ψάξτε το .
Αλλά και με άλλους.Θυμάμαι οτι ο βουτ είχε φτάσει μέχρι βρυξέλες, pioneer europe, για να βρεί το δίκιο του.Ομως ! αν η μητρική εταιρεία αναφέρει στα έντυπα που συνοδεύουν το μηχάνημα , ενα ετος εγγύηση , ΄τοτε τα πράγματα είναι μάλλον στριμόκωλα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

γιαννη εκεινο αφορουσε αναβαθμιση, εδω μιλαμε για απλη εγγυηση........

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.861

Αν σας πει όλη την ιστορία ο Βουτ, θα φρίξετε!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η ιντερσις ακολουθει μαι τακτικη που μονο πελατες διωχνει.......δεν πειραζει γιαυτο ειναι τα φορουμ για να μαθαινει ο κοσμος την εκαστοτε αντιμετωπιση των πελωτων.......

Reaction score
0

Καλημέρα σας,

Δυστυχώς όντως η Pioneer δίνει 1 χρόνο εγγύηση. Μίλησα και με το Βέλγιο. Το θέμα είναι να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο... Αν δεν μπορούν να καλύψουν με τρία χρόνια τα μηχανήματα, ας μην το λένε... Τον είχα τον ενισχυτή πάνω από ένα μήνα χαλασμένο στο σπίτι (δεν τον δουλεύω, επειδή έχουμε νεογέννητο), και βαριόμουνα να τον ξεσυνδέσω επαναπαυμένος ότι έχω καιρό μπροστά μου με την εγγύηση... και τελικά πρόλαβα στο τσακ...
Απλά αν και μ' αρέσουν οι Pioneer, δεν πρόκειτε να ξαναγοράσω... Denon o επόμενως...

Reaction score
29.657

γιαννη εκεινο αφορουσε αναβαθμιση, εδω μιλαμε για απλη εγγυηση........

Το ξέρω οτι αφορούσε αναβάθμιση αργύρη.
Για την στάση της αντιπροσωπείας το ανέφερα.
Οπως είπε και ο rose άλλο τρανό παράδειγμα ο dimlx81

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

θυμασαι και η κινοτεχνικη τι ειχε κανει.........σχεδον ολοι λιγο πολυ..............

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988