Πρόβλημα με κεραία-σήμα?

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
στο πα.. λιγο off ηθελε... 🐒
Δεν έκλεισε βρε..
Έχει παίξει χθες και σήμερα πιο πολύ από ποτέ.. :roflmao:
Βλέπαμε δαίμονες στο γυαλί (ευκαιρία ζωής) υπνωτιζμένοι.. 8-)
Εξαιρετικές παραμορφώσεις..
Λαμπάτες.. :lolsign:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.104
τεσπα, εγω ειμαι εδω να σου δεσω και την αλλη απορια, με τα κρατικα καναλα, σσσσ....μυστικο δε το κσερουν πολλοι και θα το αρνηθουν....ειναι περασμενα με εμβολιμο λογισμικο και δε χρειαζονται τοσο καλο σημα... 🐒

Reaction score
890
Τα κανάλια εκπέμπονται, ανά ομάδες, σε διαύλους. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα σε συγκεκριμένο δίαυλο ή να λαμβάνεις σήμα από περισσότερα του ενός κέντρα εκπομπής.
Κάποιες φορές χρειάζεται και ένας επανασυντονισμός καναλιών στην TV .

1675694411098.png

Reaction score
22.900
Έστρωσε από μόνο του (30 ώρες πάνω κάτω μετά) έτσι ξαφνικά τώρα όσο μιλούσαμε..
Έχει κατά διαστήματα κάτι νερά ή και διακοπές (ειδικά στα HD κανάλια) αλλά μάλλον το πρόβλημα τελικά είναι από την κακοκαιρία..
Ευτυχώς γιατί για να ξεβιδώσω-βιδώσω εγώ τώρα θέλω τρεις μέρες ζέσταμα.. :roflmao:
Να πάει κάποιος παιδιά να τσεκάρει τις βίδες στον Υμηττό να μην τρώμε εμείς την παντόφλα.. :biggrin:

Αυτό που όλα τα ''μικρά'' κανάλια και η ΕΡΤ1 δεν παρουσίασαν ιδιαίτερο πρόβλημα μετάδοσης μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος? (από περιέργεια).
Μπορεί να ξαναχαλάσει. Μην δίνεις σημασία, αδιαφορία εσύ χα χα.
Αλλά ο Ζιζικ έχει δίκιο κάπου ίσως είναι αδύναμο λίγο το σήμα.
Καλώδιο κανονικά θέλει ειδικό, όχι για την λήψη αλλά για να πάρεις την ποιότητα που πρέπει. Είναι ακριβό και έχει νομίζω μόνο το Audio visual, audio vision, πως το λέν, αυτό που σίγουρα εδώ θα το ξέρουν όλοι πουλάει πολυκάναλα, TV, προβολείς κλπ. Έχω πάρει εγώ.
Τα κανάλια της ΕΡΤ και κάποια απο τα μικρά που έχει αναλάβει αυτή την εκπομπή τους εκπέμπουν απο Πάρνηθα. Τα άλλα από αλλού.
Στη γυναίκα βρές δικαιλογίες, θα σε βγάλει κάποιες ημέρες αυτό. Πες της έμαθα ότι φταίει ο πομπός. Μέχρι να ρωτήσει την γειτόνισσα που θα τις πει οτι αυτοί δεν έχουν πρόβλημα, έχεις λίγες ημέρες "ζωής" ακόμη χα χα. Μετά θα ρωτάμε εδώ τι έγινε ο Δημήτρης βρε παιδιά, εξαφανίστηκε. 😀

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Μετά θα ρωτάμε εδώ τι έγινε ο Δημήτρης βρε παιδιά, εξαφανίστηκε. 😀
Το ξέρ'ς τ' ανέκδοτο?
''Μάλλον θά 'ναι στο βουνό.. '' :whistling:
Καλώδιο κανονικά θέλει ειδικό
Καλώδια για τον ήχο έχω πάρει με 3,5 ευρώ..
Μάντεψε πόσα θα δώσω για την Tv.. :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab