Πρόβλημα με την AMOI

Reaction score
0
Να κάνω μια "χαζή" ερώτηση?
Υπάρχει στην ΑΜΟΙ τζάμι ή κάποιο άλλο προστατευτικό μπροστά από το panel?

Reaction score
1
Να κάνω μια "χαζή" ερώτηση?
Υπάρχει στην ΑΜΟΙ τζάμι ή κάποιο άλλο προστατευτικό μπροστά από το panel?
Καθόλου χαζή η ερώτηση. Απάντηση: όχι δεν υπάρχει.

Κατά τα λοιπά:
Strike 1 για την αντιπροσωπεία. Μου είπαν ότι θα περάσουν σήμερα αλλά δεν πέρασαν, ούτε τηλέφωνο πήραν. Αν δεν έλθουν και αύριο θα ξαναπάρω τηλέφωνο.

Reaction score
1
Ήλθαν και την πήραν χωρίς άλλο δικό μου τηλέφωνο. Δεν ήμουν σπίτι, οπότε δεν έχω πρώτη εκτίμηση. Αναμένω τηλεφώνημα.

Reaction score
0
ελπιζω να σου αφησαν καποιο χαρτι οταν στη πηραν.μη τη πάθεις οπως στο "Ρετιρέ":p

Reaction score
1
Λοιπόν, μετά από σχεδόν 2+ εβδομάδες που την έχουν στο σέρβις, η απάντηση είναι ότι η τηλεόραση ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ, γιατί υπάρχει πρόβλημα στο πάνελ και δεδομένου ότι είμαστε ελάχιστα εκτός της εγγυήσεως (κατά 3 περίπου μήνες) ΔΕΝ αντικαθίσταται.

Αυτά τα ευχάριστα.

Reaction score
802
Ερασιτεχνες στο μεγαλειο τους!
Νομιζω οτι ολες οι εταιρειες υποχρεουνται να παρεχουν υποστηριξη σε ενα προιον για καμποσα χρονια μετα την πρωτη κυκλοφορια του.Σε αλλες μαρκες ακουω συνεχως "η αλλαγη του πανελ κοστιζει ..τοσο".Εσενα δεν σου εδωσαν καν τετοια επιλογη.

Reaction score
14
Λοιπόν, μετά από σχεδόν 2+ εβδομάδες που την έχουν στο σέρβις, η απάντηση είναι ότι η τηλεόραση ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ, γιατί υπάρχει πρόβλημα στο πάνελ και δεδομένου ότι είμαστε ελάχιστα εκτός της εγγυήσεως (κατά 3 περίπου μήνες) ΔΕΝ αντικαθίσταται.

Αυτά τα ευχάριστα.
βαράς μια πανευρωπαική μήνυση περι 2 χρόνων υποχρεωτικής εγγύησης Δημήτρη και τους συγυρίζεις με όμορφο τρόπο. Είσαι και δικηγόρος και μπορείς να δείς αν ισχύει αυτό σαν νομικό καθεστώς εν τη ΕΟΚ(για τα 2 χρόνια υποχρεωτικής εγγύησης για κάθε προιόν που πωλείται νομίμως στην Ευρωπαική Κοινή Αγορά)

Reaction score
1
Ερασιτεχνες στο μεγαλειο τους!
Νομιζω οτι ολες οι εταιρειες υποχρεουνται να παρεχουν υποστηριξη σε ενα προιον για καμποσα χρονια μετα την πρωτη κυκλοφορια του.Σε αλλες μαρκες ακουω συνεχως "η αλλαγη του πανελ κοστιζει ..τοσο".Εσενα δεν σου εδωσαν καν τετοια επιλογη.
Μου έδωσαν!
Στοιχίζει ..... 800 € !!!!! :lol::lol::lol:

Reaction score
1
βαράς μια πανευρωπαική μήνυση περι 2 χρόνων υποχρεωτικής εγγύησης Δημήτρη και τους συγυρίζεις με όμορφο τρόπο. Είσαι και δικηγόρος και μπορείς να δείς αν ισχύει αυτό σαν νομικό καθεστώς εν τη ΕΟΚ(για τα 2 χρόνια υποχρεωτικής εγγύησης για κάθε προιόν που πωλείται νομίμως στην Ευρωπαική Κοινή Αγορά)
Γιάννη θα το ψάξω, thanks.

Reaction score
14
τοσο εχει καινουργια η τηλεοραση πες τους...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=43288

800 PRAKTIKER με φούλ Εγγύηση απο την αρχή και όχι 6 μήνες στο πάνελ τους...

Είναι αλήτες και δυστυχώς αν ήθελαν α φτιάξουν ενα ονομα καλό εδώ στην Ελλάδα θα έκαναν αυτό το κάτι παραπάνω για να κρατήσουν εναν πελάτη ικανοποιημένο. Απο την άλλη εχουν πέσει τόσο οι τιμές γενικά στις αναγνωρισμένα ώς επώνυμες Τιβί που η ζωή μιας τηλεόρασης μάρκας ΑΜΟΙ είναι περιορισμένη στο να είναι απλά ενα κλίκ πάνω απο τις F+U, Fidji, BlueSky και λοιπές σούπερ-μπάτζετ συσκευές.

αν ήθελε η ΑΜΟΙ αν είναι μέσα στις επιλογές όλων των τηλεοράσεων αξιώσεως, θα έπρεπε να σου έβρισκε λύση σε ένα πρόβλημα που στο κάτω κάτω δεν είναι δικό σου φταίξιμο. Είναι καθαρά αστοχία υλικού κατασκευής και δεν συνέβει σε συσκευή 10 χρόνων αλλά 15 μηνών.

ΑΙΣΧΟΣ και αν διαβάζουν οι κύριοι Αντιπρόσωποι της ΑΜΟΙ, καλά θα κάνουν να σκεφθούν πόσο κοστίζει μια σελίδα διαφήμισης σε ένα περιοδικό για ένα μήνα, και πόσο είναι το κόστος δυσφήμισης και μη αξιοπιστίας που μπορεί να μπεί σαν ταμπέλλα στα προιόντα τους. Αν τα ζυγίσουν και είναι σωστοί επιχειρηματίες θα κρίνουν οτι η τηλεόραση σου Δημήτρη θα όφειλε και ίσως το πράξουν εστω και αργά, αντικατάστασης της.

Μιά LG που είχα 48" οπίσθιας προβολής έκαψε λάμπα στους 16 μήνες και το μπουγιουρντί ήταν τότε 800 ευρώ. Ομως η εγγύηση τυπικά κάλυπτε την λάμπα για 6μηνες μόνο και η όλη ζημιά έπρεπε να είναι δική μου καθαρά και ξάστερα. Ελα όμως που μου έιπαν ότι έβγαλαν το τροφοδοτικό φάουλ, που κατα συνέπεια χάλασε και την λάμπα, αρα η βλάβη ήταν πρώτα τροφοδοτικό+μετά-λάμπα αρα εγγύηση...!!! Καταλάβατε όμως οτι η λάμπα καιγόμενη παρασέρνει και το τροφοδοτικό να πάει για βρουβες σύντομα λόγω μή σωστής διοχέτευσης της τάσης (Αυτό είναι σχεδόν κανόνας σε προβολείς και σε οπίσθιας προβολής τηλεοράσεις). Η LG ετσι με κέρδισε σαν πελάτη, και με κρατησε ευχαριστημένο και αν ήταν να ξανααγοράσω απο την εταιρία αυτή θα το έκανα με κλειστά μάτι όσο αφορά το after-sales τους.

Δημήτρη αν δεν δείξουν καμμία καλή προαίρεση χτύπα αλύπητα.

Reaction score
14
Αλήθεια Δημήτρη (moonprince) κάνα νέο απο την απαράδεκτα στιγνή και με το νόμο.. αντιπετώπιση σου??

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με την AMOI

Πάντως δεν είναι τυχαίο που και η δική κάνει σκιές... Όχι πολύ έντονα, αλλά κάνει.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef