- Μηνύματα
- 20
- Reaction score
- 0
Να κάνω μια "χαζή" ερώτηση?
Υπάρχει στην ΑΜΟΙ τζάμι ή κάποιο άλλο προστατευτικό μπροστά από το panel?
Υπάρχει στην ΑΜΟΙ τζάμι ή κάποιο άλλο προστατευτικό μπροστά από το panel?
Καθόλου χαζή η ερώτηση. Απάντηση: όχι δεν υπάρχει.Να κάνω μια "χαζή" ερώτηση?
Υπάρχει στην ΑΜΟΙ τζάμι ή κάποιο άλλο προστατευτικό μπροστά από το panel?
βαράς μια πανευρωπαική μήνυση περι 2 χρόνων υποχρεωτικής εγγύησης Δημήτρη και τους συγυρίζεις με όμορφο τρόπο. Είσαι και δικηγόρος και μπορείς να δείς αν ισχύει αυτό σαν νομικό καθεστώς εν τη ΕΟΚ(για τα 2 χρόνια υποχρεωτικής εγγύησης για κάθε προιόν που πωλείται νομίμως στην Ευρωπαική Κοινή Αγορά)Λοιπόν, μετά από σχεδόν 2+ εβδομάδες που την έχουν στο σέρβις, η απάντηση είναι ότι η τηλεόραση ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ, γιατί υπάρχει πρόβλημα στο πάνελ και δεδομένου ότι είμαστε ελάχιστα εκτός της εγγυήσεως (κατά 3 περίπου μήνες) ΔΕΝ αντικαθίσταται.
Αυτά τα ευχάριστα.
Μου έδωσαν!Ερασιτεχνες στο μεγαλειο τους!
Νομιζω οτι ολες οι εταιρειες υποχρεουνται να παρεχουν υποστηριξη σε ενα προιον για καμποσα χρονια μετα την πρωτη κυκλοφορια του.Σε αλλες μαρκες ακουω συνεχως "η αλλαγη του πανελ κοστιζει ..τοσο".Εσενα δεν σου εδωσαν καν τετοια επιλογη.
Γιάννη θα το ψάξω, thanks.βαράς μια πανευρωπαική μήνυση περι 2 χρόνων υποχρεωτικής εγγύησης Δημήτρη και τους συγυρίζεις με όμορφο τρόπο. Είσαι και δικηγόρος και μπορείς να δείς αν ισχύει αυτό σαν νομικό καθεστώς εν τη ΕΟΚ(για τα 2 χρόνια υποχρεωτικής εγγύησης για κάθε προιόν που πωλείται νομίμως στην Ευρωπαική Κοινή Αγορά)
τοσο εχει καινουργια η τηλεοραση πες τους...Μου έδωσαν!
Στοιχίζει ..... 800 € !!!!!![]()
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=43288τοσο εχει καινουργια η τηλεοραση πες τους...