Πρόβλημα με το VTuner σε ενισχυτή Pioneer

Reaction score
570
Να προσθέσω ότι έχει και κάποια τερτίπια...στην περίπτωσή μου, αν ψάξω για πολύ ώρα σε σταθμούς με βάση την χώρα ή το είδος μουσικής (αν πρόσεξες έχει χιλιάδες επιλογές...), κολλάει και δεν ξανασυνδέεται. Μένει έτσι για κανα δύο μέρες και μετά πάλι όλα καλά. Συνήθως χρησιμοποιώ το recently played.
Και εμένα το ίδιο κάνει. Αποθηκεύω στα favorites 2-3 σταθμούς και μετά κολλάει και φτου και από την αρχή, μέχρι να αποθηκεύσω όσους με ενδιαφέρουν.

Reaction score
7.039
Για να παίξει δικτυακό ραδιόφωνο το Pioneer (και κάποια άλλα) θα στήσω ....raspberry???? Δεν θα έλεγα οτι ειναι καλύτερο από ένα wiim. Και τελικά αν ειναι να στήσω raspberry ,βάζω ένα παλιό λάπτοπ,τρέχω foobar και την επιλογή internet radio από το menu playback και στέλνω μέσα από το δίκτυο το σήμα στο Pioneer (που εκτελεί χρέη upnp player).

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.710
Καλημέρα,
δεν θα φιλονικήσουμε για το ποια λύση είναι η καλύτερη. Ο καθένας διαλέγει αυτή που τον συμφέρει, ή αυτή που του φαίνεται ευκολότερη, ή αυτή που μπορεί να υλοποιήσει. Η λύση το raspberry δεν περιορίζεται σε μια συσκευή αλλά σε όλες, όσες και να είναι, στο ίδιο δίκτυο. Αν όπως εγώ, έχετε σε πολλά συστήματα μηχανήματα με Ιντερνετικό ραδιόφωνο, με το ytuner όλα μπορούν να παίζουν απροβλημάτιστα και ταυτόχρονα.
Η επιλογή δική σας.

Reaction score
7.039
προφανώς και δεν φιλονικούμε , απλά αντιπαραθέτουμε απόψεις (και λύσεις) για το "φέσι" που μας φόρτωσε η ....Pioneer. Ακόμα και την επιλογή του laptop+foobar που πρότεινα πιο πάνω την βρίσκω .....κουραστική. Το wiim όμως είναι μια έξτρα συσκευή που την ανοίγω όμως από την εφαρμογή του κινητού, κάτι που κάνει το πράγμα πολύ απλό. Θα ρωτήσει βέβαια κάποιος.....τι το θέλεις το Pioneer? Ακόμα και σαν dac είναι πολύ καλό....διπλα ESS dac chip,καλη τροφοδοσία (ξεχωριστή για αναλογικό και ψηφιακό τμήμα),ενώ μπορεί να αναπαράγει υλικό απο δίσκους που δέχεται το ίδιο (στις δύο usb υποδοχές που έχει). Συγκρινόμενο με σημερινά καθαρόαιμα dac των 300-350 ευρώ.......τα πάει πολύ καλά.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.590
Members
38.464