Πρόβλημα με airplay στο Apple TV και iPad

Reaction score
3
Εχω πρόβλημα με το airplay στο iPad και το appletv 2 και 3. Αν ανοίξω ένα βίντεο με κάποια εφαρμογή στο iPad (oplayer, gplayer, avplayerHD) και πάτησω το AirPlay δεν περνάει η εικόνα στο appletv. Αν χρησιμοποιήσω όμως το AirPlay στο YouTube τότε δουλεύει κανονικά. Το iPad δεν είναι jail broken και έχει 6.1 . Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί συμβαίνει αυτό;

Reaction score
1.458
Απάντηση: Πρόβλημα με airplay στο Apple TV και iPad

Εχεις ενεργοποιήσει το AirPlay Mirroring στο iPad?

Reaction score
3
Το έκανα οκ αλλά μόνο έτσι μπορώ να χρησιμοποιώ αυτές τις εφαρμογές; Τότε γιατί όταν παίζει το βίντεο στην εφαρμογή έχει το εικονίδιο του airplay;

Reaction score
1.458

Οι εφαρμογές που έγραψες μόνο έτσι δουλεύουν στο atv.Με airplay mirroring.

Reaction score
3
Οκ φίλε
Να ρωτήσω κάτι άλλο; Εχω το seagate goflex satellite wireless για το iPad μου και χρησιμοποιω το oplayer για να βλεπω όλα τα είδη ταινιών. Παρατήρησα ότι σε κάποιες ταινίες δεν παίζει ο ήχος, γιατί;
Να κάνω jailbreak to ipad;

Reaction score
1.458

Δε νομίζω να βοηθήσει σε κάτι το jailbreak γι αυτό το πρόβλημα.Τι ήχο δε σου παίζει?dts,dts hd?Τι ακριβώς?

Reaction score
3
Το jailbreak δεν το θέλω γιαυτό, γενικά ρωτάω. Οσον αφορά τον ήχο το έλυσα, γιατί έστειλα μήνυμα στον developer και μου έδωσε λύση.

Reaction score
1.458

Οχι δεν νομίζω να σου χρειάζεται το jailbreak για τη δουλεία που έχεις το ipad.
Τη λύση που σου έδωσε ο developer θα πρέπει να μας τη γράψεις κι εδώ,ώστε να την ξέρουμε και τυχόν να βοηθηθούν κι άλλα παιδιά!

Reaction score
3
Μου έστειλε ένα αρχείο να το βάλω μέσα στην εφαρμογή αλλα μου έγραψε στο mail οτι ειναι μόνο για μένα
Οποίος άλλος εχει πρόβλημα στέλνει. email και τον βοηθανε

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88