Πρόβλημα με B&W 601S2..

Reaction score
498
Φίλος τα έπαιζε τέζα για πολύ ώρα σε ένα πάρτυ πρόσφατα και την άλλη μέρα στο ένα ηχείο δεν έπαιζε καθόλου το woofer.Μεμβράνη δεν έχει σχιστεί.Υπάρχει περίπτωση να κάηκε κάτι στο κρος ή είναι το πηνίο του μεγαφώνου λέτε?Πρώτη εκτίμηση κανείς?Δεν τα έχω τσεκάρει ακόμη εγώ,απλά μένω στα λόγια του..

Αν θέλουμε αλλαγή woofer εκτίμηση κόστους κανείς?

Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Reaction score
4
Απάντηση: Πρόβλημα με B&W 601S2..

Μήπως έφαγαν κανένα ξεφαλτσο κλοτσιδι τα καημένα και έχει βγει η χαλαρώσει κανένα καλώδιο ?

Reaction score
80
Απάντηση: Πρόβλημα με B&W 601S2..

Φίλος τα έπαιζε τέζα για πολύ ώρα σε ένα πάρτυ πρόσφατα και την άλλη μέρα στο ένα ηχείο δεν έπαιζε καθόλου το woofer.Μεμβράνη δεν έχει σχιστεί.Υπάρχει περίπτωση να κάηκε κάτι στο κρος ή είναι το πηνίο του μεγαφώνου λέτε?Πρώτη εκτίμηση κανείς?Δεν τα έχω τσεκάρει ακόμη εγώ,απλά μένω στα λόγια του..

Αν θέλουμε αλλαγή woofer εκτίμηση κόστους κανείς?

Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Ενα τηλεφώνημα στο εξουσιοδοτημένο service της Β&W στην Αθήνα ( Αναγνωστόπουλος Δημήτρης 210-9513282 ), θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα.

Στοιχηματίζω 3 προς 1 για καμένο μεγάφωνο....

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με B&W 601S2..

Ενα τηλεφώνημα στο εξουσιοδοτημένο service της Β&W στην Αθήνα ( Αναγνωστόπουλος Δημήτρης 210-9513282 ), θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα.

Στοιχηματίζω 3 προς 1 για καμένο μεγάφωνο....
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση..:126:..

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με B&W 601S2..

Μήπως έφαγαν κανένα ξεφαλτσο κλοτσιδι τα καημένα και έχει βγει η χαλαρώσει κανένα καλώδιο ?
Δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο.Πάντως τα συγκεκριμένα έχουνε παίξει τόσο πολύ σε πάρτυ που τα έχουνε βγάλει τα λεφτά τους καμιά 10ριά φορές..:137:..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef