Πρόβλημα με dac

Reaction score
183
Το ανοιγεις και με ενα πολυμετρο κοιτας αν ερχονται στην διοδο τα 9 βολτ.Αν ναι κοιτας αν φτανουν στο regulator κι αν βγαινει ταση απο αυτο με βαση το σχηματικο του τσιπ.

ika

News
Reaction score
16.025
Το ρελέ θα είναι εκείνο το πιο μεγάλο άσπρο κουτάκι ανάμεσα στις εισόδους και στις εξόδους.

Ερώτηση:στη μέση του PCB, δεξιά από το ολοκληρωμένο με τα πολλά ποδαράκια, έχει μια τρύπα (μάλλον για βίδα) και από κάτω είναι η υποδοχή που βιδώνει, αλλά είναι παράκεντρη?
486733_3341d32c63c8555a4f7732c6cea20285.jpeg

Last edited:

Reaction score
331
Το ρελέ θα είναι εκείνο το πιο μεγάλο άσπρο κουτάκι ανάμεσα στις εισόδους και στις εξόδους.

Ερώτηση:στη μέση του PCB, δεξιά από το ολοκληρωμένο με τα πολλά ποδαράκια, έχει μια τρύπα (μάλλον για βίδα) και από κάτω είναι η υποδοχή που βιδώνει, αλλά είναι παράκεντρη?
View attachment 367957
Καλημέρα, απλά το ξεβίδωσα για έλεγχο πιθανής ψυχρής κολλησης και το άφησα έτσι.

ika

News
Reaction score
16.025
Επειδή αυτό το DAC ήταν για να συνδέεται στο CD κυρίως και δέχεται σήμα 16/44.1 μόνο, το τσέκαρες αν του στέλνεις τέτοιο?

Reaction score
331
Ναι το τσέκαρα. Η λογική μου λέει ότι δεν δουλεύει το ρελε. Μην σας κρατάω άλλο με το θέμα μου, θα το πετάξω καθώς δεν αξίζει θεωρώ να ασχοληθώ άλλο. Εχω πολυμετρο αλλά δεν θα το ψάξω άλλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια σε όλους και ιδιαίτερα στο φίλο g.kar που προσφέρθηκε να το δει απο κοντά.

Reaction score
183
Δυσκολο να τα παιξει το ρελεδακι η δεν κλειδωνει στην δειγματοληψια η εχει φαει κατι στην τροφοδοσια.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.173
Ναι το τσέκαρα. Η λογική μου λέει ότι δεν δουλεύει το ρελε. Μην σας κρατάω άλλο με το θέμα μου, θα το πετάξω καθώς δεν αξίζει θεωρώ να ασχοληθώ άλλο. Εχω πολυμετρο αλλά δεν θα το ψάξω άλλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια σε όλους και ιδιαίτερα στο φίλο g.kar που προσφέρθηκε να το δει απο κοντά.
Εεεεεεεεε! Μην το πετάξεις! Χάρισε το στο forum, μπορεί κάποιος να θέλει να ασχοληθεί κι αν το φτιάξει, να κερδίσει ένα DAC!

Reaction score
331
Σωστά, οπότε το λέω εδώ, αν υπάρχει ενδιαφέρον ας μου γράψει κάποιος pm και στους 5 που θα μαζευτούν (αν μαζευτούν) θα βάλω κλήρο. Υπόψη είμαι Αγία Παρακευή, δεν έχω χρόνο για αποστολές.

Reaction score
3.341
Είναι κρίμα να πετάς ένα μηχάνημα που μπορεί να έχει απλώς ένα κρυολόγημα.
Μακάρι να το πάρει κάποιος να το επισκευάσει και να το χαρεί. Είμαι εκτός από κληρώσεις.
Καλή επιτυχία

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.332
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian