Πρόβλημα με epson tw5650

Μηνύματα
234
Reaction score
2
Καλησπέρα σας.
Έχω το εξής πρόβλημα με τον epson tw5650 αγορασμενο το 2019 καινούριο.
Μετά από κατά λάθος τράβηγμα του καλωδίου ρεύματος εν ώρα λειτουργίας (χωρίς ups :'( ), παρατήρησα σε λευκή εικόνα ότι φαίνεται ένα μεγάλο μέρος της πάνω δεξιάς οθόνης να είναι κοκκινοπο και αν όχι το υπόλοιπο το μεγαλύτερο μέρος πρασινοπο. Στο μεταξύ είχα δει ταινίες και δεν παρατηρησα το φαινόμενο λόγω παρουσίας πολλαπλών χρωμάτων. Αυτό όμως που είχα δει εξ αρχής όταν μου συνεβει το περιστατικό ήταν ότι υπάρχει γενικά στην δεξιά πλευρά της προβαλλόμενης εικόνας πρόβλημα σύγκλισης χρώματος που φαίνεται όταν έχεις γράμματα/υπότιτλους κλπ. και χειρότερο focus επίσης... (Διάβασα ότι γενικά παίζει αυτό το φαινόμενο της μη καλής σύγκλισης σε ολόκληρο το κάδρο στους lcd οπότε δεν ξέρω αν το είχα εξ αρχής).

Επίσης η λάμπα ενώ έχει ~ 600 ώρες έχει αρχίσει εδώ και κάνα χρονο κυρίως στο ecο mode να τρεμοπαιζει. ( Αν το γυρνάς σε normal mode για κάποιες ώρες σταματάει στο eco να τρεμοπαιζει).Συμπεραινω επομένως ότι φταίει είτε η λάμπα, είτε polarizing plates(έτσι είδα να το λένε το εξάρτημα στο νετ) είτε ο color wheel.
Το ερώτημα μου είναι που να το πάω για service χωρίς να το πάρω κατεστραμμένο πίσω. Μενω Αθήνα, μίλησα με την epson και οι 3 αντιπρόσωποι τους στην Αττική είδα στο google reviews οτι είναι για κλάματα. Έχει κανείς σας αντίστοιχη εμπειρία να μοιραστεί μαζί μου η να προτείνει κάποια άλλη εταιρία για επισκευή?

Ευχαριστώ
 

Μηνύματα
234
Reaction score
2
Κανείς δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με service epson μπας και βγάλω καμία άκρη?:'(
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.407
Reaction score
74.713


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.717
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top