Πρόβλημα με Panasonic AX100

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους,

Είμαι κάτοχος ενός Panasonic AX100 και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Τον έχω μόνιμα συνδεδεμένο με το pc μου με DVI->HDMI καλώδιο και τον χρησιμοποιώ για ταινίες και καμιά φορά για broswing στο internet.

Εδώ και μερικούς μήνες παρατήρησα μια αυξομείωση στην φωτεινότητα την ώρα που παρακολουθώ κάποια ταινία και οποιαδήποτε προσπάθεια μου να το διορθώσω από τα settings απέτυχε.

Τον τελευταίο μήνα μετά από χρήση 20'-60' άρχισε και αλλοιώνει κάποια χρώματα όπως φαίνεται και στις foto που παραθέτω. Αυτό συμβαίνει μόνο στις ταινίες ενώ το desktop και άλλα παράθυρα είναι κανονικά. Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται αν του αλλάξω ανάλυση δηλ. απο 1080 ->720 ή το αντίστροφο και αρχικά νόμιζα ότι ήταν κάποιο πρόβλημα με το pc.
To σύνδεσα όμως με ένα PS3 και το παρουσίασε και εκεί στο GTA4 μόνο όμως όταν υπήρχε ένα in-game video για κάποια αποστολή.

Το καλύτερο είναι ότι κατά τύχη είδα το πρωί την απόδειξη αγοράς και η εγγύηση λήγει σήμερα οπότε τον πήγα κατευθείαν για service. Μιας και δεν θα έχω άλλη ευκαιρία για δωρεάν επισκευή θα εκτιμούσα αν γνωρίζατε τι μπορεί να φταίει ώστε να βεβαιωθώ ότι θα επισκευαστεί.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Φιλε jobe καλως ορισες!
Εχω ξαναδει το φαινομενο , και νομιζω πως παλι ηταν σε Panasonic
(και εαν οχι τοτε σιγουρα σε LCD) αλλα δεν μπορω να θυμηθω
τι ακριβως ηταν.
Θυμαμαι ομως πως μου αλλαξαν τον προβολεα τοτε-μετα απο
λιγη πιεση φυσικα.
Ενημερωσε μας για το τι θα σου πουν για να σε ενημερωσουμε
για τα βηματα σου απο εκει και περα...

Reaction score
0
Πως μπορεί η εγγύηση να λήγει σήμερα όταν τα πρώτα κομμάτια του μοντέλου βγήκαν στην αγορά τον Οκτώβριο του 2006?
Η εγγύηση είναι 2 χρόνια (το έχω γραπτά και από την αντιπροσωπεία) οπότε δεν μπορεί κανείς να σου πει κάτι πριν τον φετινό Οκτώβριο (2008).

Ακόμα και πρώτος να το πήρες είναι ακόμα στην εγγύηση.

Reaction score
4
Απάντηση: Πρόβλημα με Panasonic AX100

Κατ'αρχήν να σου πω ότι δεν έχω ιδέα από projectors.
Έτυχε όμως να διαβάσω κάτι για τον συγκεκριμένο και είπα μήπως μπορεί να σε βοηθήσει αυτό.
Το hidden / system menu φάνηκε ενδιαφέρον.

Τώρα μπορεί να είναι και άσχετα με τα δικό σου πρόβλημα :138:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO