Πρόβλημα με portal...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πιθανώς να έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στο portal μας. Δυστυχώς δεχθήκαμε κάποιου είδους "επίθεση", οι αρμόδιοι έχουν επιληφθεί ήδη του θέματος.

...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Πρόβλημα με portal...

Πιθανώς να έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα στο portal μας. Δυστυχώς δεχθήκαμε κάποιου είδους "επίθεση", οι αρμόδιοι έχουν επιληφθεί ήδη του θέματος.

...
:118:

Reaction score
1

Εμείς δεν θα αντεπιτεθούμε;
Να βγάλω το κράνος μου και τα όπλα;

Κάτσε βρε !!! τώρα παίρνουν τις πρώτες εφεδρείες...αργούμε ακόμα, τι να μας κάνουν εμάς τα παρτάλια :142::143::142:

Reaction score
4

Χαχχαχαχαχαχα ρε νόμισα ότι έχετε κάνει update στις λίστες όταν μπέικα σήμερα....χαχαχαχα

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.664

Κάτσε βρε !!! τώρα παίρνουν τις πρώτες εφεδρείες...αργούμε ακόμα, τι να μας κάνουν εμάς τα παρτάλια :142::143::142:
Στα άλογα, στ΄άλογα Ομέρ Βρυώνη. :142:

Reaction score
20
WOW!!! :112:
Μόλις είδα την αρχική σελίδα στην σωστή κατάσταση και λες και είδα το... φως το αληθινό... :137:

Reaction score
877
στις 4.20 το πρωί της Κυριακής άνοιξα λίγο και είδα το site να έχει άλλη μορφή... τα θέματα σε οριζόντια δομή και δεν δούλευε τίποτα...

προς στιγμήν μου πέρασε από το μυαλό η σκέψη... ρε τα κοράκια... πάνε να μας αντιγράψουν :135: :142: :143:

απ ότι φαίνεται τώρα όλα οκ....

Reaction score
4

Παιδιά πιστεύω οτι ακόμα υπάρχει πρόβλημα στην data base.κάθε φορά που πάω να κάνω καταχώρηση μου λέει οτι υπάρχουν σφάλματα το κάνει και σε εσάς ?

Reaction score
20

Παιδιά πιστεύω οτι ακόμα υπάρχει πρόβλημα στην data base.κάθε φορά που πάω να κάνω καταχώρηση μου λέει οτι υπάρχουν σφάλματα το κάνει και σε εσάς ?
Τι εννοείς "καταχώρηση"? :138:
(Δοκιμαστικά το κάνω και αν ναι θα κάνω εντιτ...
Πάντως, στις προηγούμενες απαντήσεις δεν μου έβγαλε κάτι τέτοιο,
αλλά, ναι, εμφανίζει και σε μένα πολύ αργή ανταπόκριση στην καταχώρηση των απαντήσεων...)

εντιτ
όχι, μια χαρά την δέχτηκε και αυτή, albeit αργή...

Reaction score
4

Τι θέλω να πω γράφω κανονικά όπως τώρα πατάω υποβολή και βγαίνει ένα μήνυμα ''Τα παρακάτω λάθη εμφανίστηκαν όταν καταχωρήθηκε αυτό το μήνυμα''

Μέτα με refersh το μήνυμα έχει γίνει post άλλα αυτό είναι επικίνδυνο για μια βάση και άπλα το λέω :138:

Reaction score
1.458

Τι θέλω να πω γράφω κανονικά όπως τώρα πατάω υποβολή και βγαίνει ένα μήνυμα ''Τα παρακάτω λάθη εμφανίστηκαν όταν καταχωρήθηκε αυτό το μήνυμα''

Μέτα με refersh το μήνυμα έχει γίνει post άλλα αυτό είναι επικίνδυνο για μια βάση και άπλα το λέω :138:
Αυτό ακριβώς μου το εμφάνισε κι εμένα,καθώς επίσης γράφω κάτι και γίνεται 2πλο ποστ (αυτό μου το έκανε πολλές φορές σήμερα)

Reaction score
4

Βασικά και μια φορά να το πατήσεις ειδα οτι το καταχωρεί απλα μετα κανει ενα refresh έχοντας κάνει copy το κείμενο σου για να είσαι ήσυχος :403:

Reaction score
1.458

Επίσης,εδώ και λίγες ώρες δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις μέσω email για τα θέματα που παρακολουθώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89