Πρόβλημα με WD Live HD media player

Reaction score
0
Καλησπέρα σ' όλους. Νέος στο forum με κάποια προβλήματα που δεν ξέρω πως μπορώ να τα λύσω.
Είμαι κάτοχος ενός WD Live HD. Το απέκτησα πέρσι το Δεκέμβριο. Ο βασικός λόγος που το πήρα ήταν για να βλέπω streaming, αρχεία mkv, h.264 και γενικά "Υψηλής Ανάλυσης". Ολα καλά μέχρι που σταμάτησε να τα αναπαραγάγει. :110:
Μου βγάζει μήνυμα "unsupported media file" και με πετάει έξω. Παίζει όλα τα άλλα αρχεία avi, divx κ.τ.λ. όχι όμως mkv. To firmware είναι το επίσημο 1.02.21. Ο υπολογιστής μου "φοράει" windows 7 ultimate 64bit. Επίσης δεν μου αναγνωρίζει network shares αλλά μόνο τον media server (PC). H αναβάθμιση του λογισμικού έγινε πριν από κανα 3 μήνες από ΧΡ. Να τονίσω ότι με τα ΧΡ "έβλεπε" network shares, αλλά εξωτερικούς υπότιτλους δεν υποστήριζε στον media server παρά μόνο στα network shares και δεν το θεώρησα σημαντικό. Υπέθεσα ότι φταίει κάποιο bug.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
1)Εχετε υπόψην σας κάτι τέτοιο? Αν ναί ποιες είναι οι λύσεις που προτείνεται?
2)Αν όχι, σημαίνει ότι το "μηχανάκι" τα "έπαιξε"?
3)Είμαι ακόμα στην εγγύηση. Μήπως πρέπει να το επιστρέψω?
Επίσης πρόσφατα αγόρασα μία philips ΤV την 42PLF9703D. Ολα είναι καλά εκτός από το γεγονός ότι σε κάποια αρχεία το αυτόματο φορμά της τηλεόρασης δεν "τεντώνει" την εικόνα όπως έκανε η προηγούμενη philips που είχα. Φταίει η ΤV ή το media player?
Συγνώμη εκ των προτέρων για το μεγάλο post και ευελπιστώ στις απαντήσεις σας. :105:

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με WD Live HD media player

Ουδείς ρε παιδιά. Τόσο "κάψιμο" έφαγε το μηχανάκι που δεν γνωρίζει κανείς τίποτα?

Reaction score
1.458

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το firmware,μήπως διορθώνεται το πρόβλημα.

Reaction score
1.213

Ουδείς ρε παιδιά. Τόσο "κάψιμο" έφαγε το μηχανάκι που δεν γνωρίζει κανείς τίποτα?
Bασικα αυτο που ειπε ο lesarros .Αν πριν τα επαιζε αψογα και τωρα δεν τα παιζει η λογικη λεει οτι το μηχανημα εφαγε κολλημα , οχι απαραιτητα οτι τα εφτυσε.
Βγαλσιμο απο το ρευμα και αν δεν.. reset και αν δεν .. περασμα ξανα firm.Aν υπαρχουν πολλα δεν και οχι περνας και το firm του brad για δοκιμη.
Υπαρχει και ενα θεμα με καποια νεα mkv (..?) αλλα δεν ξερω αν βγαζει τετοιο μηνυμα η απλα κολλαει.
Που ειναι ο fits ? :114:

Reaction score
0

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το firmware,μήπως διορθώνεται το πρόβλημα.
Φίλε lesarros δεν μπορώ να περάσω από usb, firmware. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος. Κατέβασα το firmware από wd το πέρασα στο stick και το κάρφωσα στο μηχάνημα, αλλά τζίφος. Το μόνο που βγάζει είναι αν θέλω να ψάξει στο νετ για νέο firmware. :108: Downgrade πως κάνω? Κατεβάζω παλαιότερη έκδοση? Αν βάλω b-rad λέτε να φτιάξει η κατάσταση? Και μετα network shares τι γίνεται και δεν τα βλέπει ρε παιδιά? Μήπως φταίνε τα win 7 ?

Reaction score
0

Βγαλσιμο απο το ρευμα και αν δεν.. reset και αν δεν .. περασμα ξανα firm.Aν υπαρχουν πολλα δεν και οχι περνας και το firm του brad για δοκιμη.
Υπαρχει και ενα θεμα με καποια νεα mkv (..?) αλλα δεν ξερω αν βγαζει τετοιο μηνυμα η απλα κολλαει.
Που ειναι ο fits ? :114:
Tα δοκίμασα όλα. Και από το ρεύμα το έβγαλα. Και μέσω interface reset έκανα, αλλά και από hardware. Τίποτα :133: Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Αμα ήταν να βλέπω μόνο avi, έχω και xbox360 γ' αυτόν τον λόγο. Επίσης τα mkv που αναφέρω παραπάνω δεν είναι καινούργιας φουρνιάς. Είναι αρχεία τουλάχιστον 6 μηνών και πέρα, τα οποία ξανατονίζω τα έπαιζε μια χαρά. Κάτι αρχεία μόνο 1080 μέσω streaming τα κόλλαγε, αλλά τα κάρφωνα στον εξωτερικό σκληρό και όλα ήταν μια χαρά. Και το θέμα είναι ότι το έχω πάρει μέσω e-shop. Αντε να βρείς άκρη μ' αυτούς....

Reaction score
1.458

Φίλε μου εγώ είχα το 1ης γενιάς wd tv δεν έχω το live.Αν θυμάμαι καλά πρέπει στο στικάκι να μην έχει κανένα άλλο αρχείο,να είναι καθαρό.Επίσης θα πρέπει να περάσεις τα αρχεία του firmware στο στικ μόνα τους χωρίς το φάκελο που τα περιέχει.
Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος κάτοχος του live.

Reaction score
0
Φίλε μου δεν μπορείς να βάλεις το firmware,γιατί το μηχάνημα βλέπει ότι προσπαθείς να βάλεις firmware που έχεις ήδη περασμένο, για αυτό σου λέει να ψάξει για καινούριο.
Από ότι έχω διαβάσει η λύση είναι να αλλάξεις την ονομασία του firmware σε νεότερο ,ώστε το μηχάνημα να ξεγελαστει και να νομίσει ότι είναι άλλο firmware και να κάνει την διαδικασία αναβάθμισης.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με WD Live HD media player

Φίλε μου δεν μπορείς να βάλεις το firmware,γιατί το μηχάνημα βλέπει ότι προσπαθείς να βάλεις firmware που έχεις ήδη περασμένο, για αυτό σου λέει να ψάξει για καινούριο.
Από ότι έχω διαβάσει η λύση είναι να αλλάξεις την ονομασία του firmware σε νεότερο ,ώστε το μηχάνημα να ξεγελαστει και να νομίσει ότι είναι άλλο firmware και να κάνει την διαδικασία αναβάθμισεις.
Ακριβώς αυτό :444:
Τώρα το θυμήθηκα!Αν το τελευταίο firmware είναι π.χ το 1.0.3 τότε αυτό που κατέβασες μετονομασέ το σε 1.0.4 θα στο πάρει μετά γιαατί θα το περάσει για καινούριο!

Reaction score
8
Μηπως κατεβασες το prince of persia;
Στο πλαινο usb υπαρχει μια τρυπα,βαλε ενα συνδετηρα,θα κανει reset και θα επανελθει

Reaction score
1.213

Τώρα το θυμήθηκα!Αν το τελευταίο firmware είναι π.χ το 1.0.3 τότε αυτό που κατέβασες μετονομασέ το σε 1.0.4 θα στο πάρει μετά γιαατί θα το περάσει για καινούριο!
Αυτο.Στο αρχειο ver αλλαζεις την εκδοση με το χερι οπως ειπε ο lessaros και το σωζεις.

Reaction score
0

Μηπως κατεβασες το prince of persia;
Στο πλαινο usb υπαρχει μια τρυπα,βαλε ενα συνδετηρα,θα κανει reset και θα επανελθει
Οχι φίλε SoCiaL δεν κατέβασα την παραπάνω ταινία. Εχω να κατεβάσω κάτι σε HD ανάλυση εδώ και πολύ καιρό, λόγω του παραπάνω προβλήματος. Το έκανα και reset από εκεί και πάλι τα ίδια. Μετονομασία του firmware πως κάνω ρε μάγκες. Είμαι άσχετος από τέτοια θέματα. :121:

Reaction score
8
Θα ανοιξεις με το wordpad το wdtvlive.ver και θα αλλαξεις την εκδοση δλδ.
VERSION='1.02.21'
LOCATION='wdtvlive.bin'
PKG_LOCATION='wdtvlive.pkg'
θα το βαλεις μια εκδοση παραπανω
VERSION='1.04.21'
LOCATION='wdtvlive.bin'

Reaction score
0

Θα ανοιξεις με το wordpad το wdtvlive.ver και θα αλλαξεις την εκδοση δλδ.
VERSION='1.02.21'
LOCATION='wdtvlive.bin'
θα το βαλεις μια εκδοση παραπανω
VERSION='1.04.21'
LOCATION='wdtvlive.bin'
Eυχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. :116:
Ερώτηση 2η. Αν τυχόν βάλω firmware ανεπίσημο θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση σε περίπτωση που το στείλω για σέρβις? Τι firmware προτείνεται να βάλω εκτός του επισήμου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Φιλικά Ηλίας

Reaction score
8
Τελικα αν επανηλθε δεν μας ειπες;
Για firmware ανεπίσημο βαλε το τελευταιο του b-rad,
εννοειται πριν το πας για σερβις θα βαλεις το επισημο.

Reaction score
0

Τελικα αν επανηλθε δεν μας ειπες;
Για firmware ανεπίσημο βαλε το τελευταιο του b-rad,
εννοειται πριν το πας για σερβις θα βαλεις το επισημο.
Το απογευμάτακι θα το δοκιμάσω να δω τι γίνεται. Αλλά μου φαίνεται ότι τα ίδια θα έχω :122: Αφού ούτε με reset δεν ξεκόλλησε.... Αμα βάλω b-rad πως το βγάζω μετά? Συγνώμη κιόλας, :116: όπως το ξαναείπα είμαι ολίγον άσχετος σε τέτοια ζητήματα.

Reaction score
8
Θα βαλεις το επισημο αφου κανεις πριν την διαδικασια με την αλλαγη της εκδοσης
στο wdtvlive.ver που σου ειπα πιο πανω.

Reaction score
0

Θα βαλεις το επισημο αφου κανεις πριν την διαδικασια με την αλλαγη της εκδοσης
στο wdtvlive.ver που σου ειπα πιο πανω.
Ωραία. Δηλ. περνάω το επίσημο και δίνω αριθμό ver 1.02.21 και το πέρνει μετά ντούκου, σωστά?

Reaction score
1.213

Ωραία. Δηλ. περνάω το επίσημο και δίνω αριθμό ver 1.02.21 και το πέρνει μετά ντούκου, σωστά?
Μπορεις να περασεις (αρα και να επιστρεψεις ) οποιοδηποτε firm , επισημο η ανεπισημο με τον πραπανω τροπο.Στην ερωτηση σου , σωστα.

Reaction score
0

Ωραία. Καιρός να πειραματιστώ λίγο (αν με αφήσει ο πιτσιρικάς να ησυχάσω :105:). Θα βάλω αυτό του b-rad, μήπως και δω προκοπή και μετά ενημερώνω.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.422