Πρόβλημα με Xtreamer

Reaction score
0
Παιδιά μόλις αγόρασα το μηχανάκι. Το σύνδεσα με HDMI στην TV, του έδωσα εξωτερικό σκληρό 320 Giga και του έδωσα ρεύμα. Στην αρχή το λαμπάκι ήταν κόκκινο. Μόλις το ανοίγω απο το control το λαμπάκι γίνεται πορτοκαλί και αναβοσβήνει ενώ δεν έχω καθόλου σήμα στην οθόνη.
Εσωτερικό σκληρό δεν έχω βάλει, το καλώδιο HDMI δεν έχει πρόβλημα, (το δοκίμασα σε άλλη συσκευή), δεν βγάζει σήμα ούτε στην composite έξοδο (το δοκίμασα), τολαμπάκι παραμένει πορτοκαλί και αναβοσβήνει ακόμα και μετά απο 4 ώρες.
Καμιά ιδέα;

Reaction score
1.213
Απάντηση: Πρόβλημα με Xtreamer

Δεν δοκιμαζεις και κανα αλλο σκληρο , η καποιο flashακι καλυτερα να δεις απο περιεργεια αν αλλαζει τιποτα ?

Reaction score
804

Δυο πραματα πιστευω οτι μπορει να συμβαινουν .
1 . Το τροφοδοτικο τα επαιξε πραμα πολυ συνηθισμενο ( μου εχει συμβει και μενα ) οποτε μπορεις να δοκιμασεις με κανενα τροφοδοτικο απο εξωτερικο σκληρο για να δεις αν παιζει .

2. Μπορει να εχει προβλημα με το firmware οποτε πας εδω και ακολουθεις τις οδηγιες .
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=5&t=710

Reaction score
1.213

2. Μπορει να εχει προβλημα με το firmware οποτε πας εδω και ακολουθεις τις οδηγιες .
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=5&t=710
Σωστος ο Πετρος.Αλλα εγω πριν εκανα κατι τετοιο , θα το εδινα πισω μια που ειναι καινουργιο, για αντικατασταση...:121:

Reaction score
0

Ανεξάρτητα απο το τι του δίνεις δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει; Δηλαδή να σε βάλει στα μενού και να δώσει σήμα στην οθόνη;

Reaction score
1.213

Παιζει να μην κουμπωνει καλα το hdmi ? Στο wd που εχω θελει καμμια φορα το ρεγουλαρισμα του ...:137:

Reaction score
2
Δοκίμασε και κάτι άλλο.
Να ανοίξεις το Xtreamer με σβηστή την τηλεόραση, την οποία θα ανοίξεις μετά.
Αν ανάψει, το λαμπάκι του θα γίνει πράσινο.
Αν δεν ανάψει πάλι, δοκίμασε χωρίς να έχεις συνδεδεμένο το καλώδιο HDMI, μόνο το composite.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Xtreamer

Ανεξάρτητα απο το τι του δίνεις δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει; Δηλαδή να σε βάλει στα μενού και να δώσει σήμα στην οθόνη;
Αναφέρουν στο forum τους κάποιο bug με κάποια μοντέλα sony, που προσπαθούν να το λύσουν και το αντιμετωπίζουν με το να ανάβουν πρώτα το Xtreamer (προς το παρόν).

Reaction score
0

Παιδια το θέμα είναι οτι δεν ανοίγει. Το πορτοκαλί λαμπάκι που αναβοσβήνει δείχνει οτι δεν ξεκινάει. Σε φωτό που το έχω δει το λαμπάκι το δείχνει μπλέ.

Reaction score
1.213

Παιδια το θέμα είναι οτι δεν ανοίγει. Το πορτοκαλί λαμπάκι που αναβοσβήνει δείχνει οτι δεν ξεκινάει. Σε φωτό που το έχω δει το λαμπάκι το δείχνει μπλέ.
Εκανες αυτο με το τροφοδοτικο που ειπε ο φιλος πιο πανω ?

Reaction score
0

Τίποτε παιδιά, τα ίδια.
Άλλο τροφοδοτικό δεν δοκίμασα γιατί δεν έχω 12volto.

Reaction score
1.213

Επιστροφη , μαλλον επεσες σε ελλατωματικο κομματι.

Reaction score
0

Αυτο είναι και το πιθανότερο αλλά είπα μέχρι αύριο που θα το πάω πίσω μήπως....
Και να σκεφτείς οτι είναι απο αλλαγή απο ένα Freecom που μου έφερε ένας φίλος.

Reaction score
2

Στη φώτο το δείχνει μπλε, αλλά στην πραγματικότητα γίνεται πράσινο.
Κάνε και κάτι τελευταίο.
Αποσύνδεσε όλες τις συνδέσεις, εκτός του ρεύματος και ξαναπάτα να ανοίξει.Το δοκίμασα στο δικό μου και αφού αναβόσβησε το πορτοκαλί για κάποια ώρα, τελικά έγινε πράσινο σταθερά.

Αν δεν ανοίξει και με αυτό τον τρόπο, αύριο πήγαινέ το πίσω και, αν μπορείς, το καινούριο δοκίμασέ το επιτόπου.

Reaction score
0

Θα το δοκιμάσω κι' αυτό. Ποση ώρα περίμενες για να γίνει πράσινο; Εσένα γιατί και πότε στο έκανε αυτό;

Reaction score
2

Θα το δοκιμάσω κι' αυτό. Ποση ώρα περίμενες για να γίνει πράσινο; Εσένα γιατί και πότε στο έκανε αυτό;
Μου το'χε κάνει όταν το πρωτοπήρα, αλλά με μερικές δοκιμές με διαφορετικές συνδέσεις άναψε.
Αν είναι να ανάψει, θα ανάψει μέσα σε ένα λεπτό περίπου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv