Πρόβλημα σε SONY KDL-46W4500

Reaction score
0
Γεια χαρά. Θα ήθελα τα φώτα σας για ενα πρόβλημα που ξαφνικά άρχισε να κάνει η tv (46' sony w4500)
Το πρόβλημα ξεκίνησε πριν λίγο καιρό όταν κάνοντας ζάπινγκ στα ψηφιακά κανάλια κόλλησε σε κάποιο κανάλι χωρίς να δείχνει εικόνα και το κοντρόλ δεν ανταποκρινόταν. Αυτο το έκανε 2 - 3 φορές και μετά από λίγη ώρα απο μόνη της ξεκολλούσε.
Εχτές είχαμε πιο προχωρημένο κόλλημα αφού στα ψηφιακά ξάφνου έπαψε να δείνει εικόνα και ηχο , ενω στα αναλογικά εχω μονο ήχο. Εικόνα γιόκ! Αυτο που μου έκανε εντυπωση επίσης είναι οτι μολις πατησα το "options" απο το τηλεκοντρόλ μου εβγαλε κατι αλλαμπουρνεζικα στην οθόνη αντι για ελληνικα και μετα απο λίγο διορθωθηκαν απο μόνα τους. Έκανα Reset to factory default και αρχικα φανηκε οτι διορθώθηκε το προβλημα , αλλα και παλι σημερα επαψε να δεινει εικονα. Τι με συμβουλεύετε να κάνω?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πρόβλημα σε SONY KDL-46W4500

Μόλις πήρα και μου είπαν οτι το προβλημα οφείλεται ... στο Mega Channel!!!!! Χωρίς πλάκα αυτό πηρα ως απάντηση και οτι εχουν ενημερώσει την digea και την sony. Αντε τώρα βγάλε ακρη!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Πρόβλημα σε SONY KDL-46W4500

Eεεεεε;
Και γιατί δεν έχουν όλοι πρόβλημα;

Reaction score
0
Ελα ντε!! Τους ρωτησα ποια αλλα μοντελα παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα και απαντηση δεν πηρα. Αυτο που εγω πιστευω οτι δημιουργει to προβλημα πάντως, ειναι μάλλλον ο ψηφιακος αποκωδικοποιητης της συγκεκριμενης σειρας tv. Σημερα πάντως είδα μπαλιτσα real μαδριτης στο mega και προβλημα δεν μου εβγαλε. Αλλος συντεχνος απο γειτονικο forum ειχε προβλημα στο mega συγκεκριμένη ωρα , απο τις 7 ως τις 8. Μετα ολα καλά. Κουφό??

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Με το Mega έχουν αναφερθεί και άλλα προβλήματα(λάθος κάδρο κτλ),αλλά το συγκεκριμένο παραπάει ρε γμτη μου..

Reaction score
50

καλημέρα,
και εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα χθες το βράδυ με το mega. Στο ψηφιακό mega η tv έβγαζε μαύρη εικόνα χωρίς ήχο, δεν ανταπικρινόταν σε εντολές και μετά από λίγο άλλαζε το κανάλι στο αμέσως προηγούμενο που έβλεπα. Στα αναλογικά το mega έπαιζε σωστά σε εικόνα και ήχο. Ολα τα υπόλοιπα κανάλια έπαιζαν κανονικά.
Η tv είναι sony 40w4500

Reaction score
0
Για πάρε ενα τηλέφωνο στην sony να δουμε τι θα πουν σε εσένα. Πάντως αν συμβαίνει σε αρκετούς απο εμάς πιστεύω οτι θα πρέπει να απαιτήσουμε ανάκληση της tv για ελάτωματικο αποκωδικοποιητή η έστω δωρεάν επισκευή με επιστολές στην Sony. Δεν νοείται να μου 'απαγορεύεται" να δω μια συχνότητα!!!!

Reaction score
304

το ίδιο κάνει και σε μένα σε μία sony 40w4000 τώρα τελευταία... πιο πρίν δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Reaction score
0

Το ιδιο ακριβως και σε εμενα :101::101::101:
KDL 52ex1

Κολαει μονο στο Mega και μονο συγκεκριμενες απογευματινες ωρες !!!!!!!!!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577

Βρε παιδιά, υπάρχει μια λογική εξήγηση για τη συμπεριφορά της sony όταν παίζει mega?

Πολύ κουφό είναι όλο αυτό!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Για να μαζευτούμε μπας και στείλω κανα email στην Sony Hellas και στο Mega.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.577

Γιώργο, αφού πρόκειται για περισσότερους από ένα χρήστες της ίδιας τηλεόρασης στο ίδιο κανάλι, είναι απόλυτα δικαιολογημένο, για να μην πω επιβεβλημένο ένα email και στους δύο. Πολύ σωστή η σκέψη σου.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Ναι,αλλά θέλω ένα μεγαλύτερο δείγμα.

Reaction score
0

Sony 46w4000 μια απο τα ιδια και εδω ,εγω απλως την εβγαλα απο το ρευμα για 5 λεπτα και επανηλθε.
Ειχε κολλησει στο Mega και δεν μπορουσα να αλλαξω ,οταν γυριζα σε αναλογικα ηταν ολα οκ

Reaction score
1
Καλησπερα σε ολους!!! Εδω και περιπου 2 εβδομαδες αντιμετωπιζω το εξης θεματακι με την τηλεοραση του υπνοδωματιου (sony kdl w4500).<br />
Καθως κανω zapping οταν φτανω στο mega (παντα ψηφιακα οχι αναλογικα) δεν μου ανοιγει το καναλι, κολλαει το remote, ενω δεν μπορω να αλλαξω καναλι ουτε απο την συσκευη.<br />
Μετα απο λιγο ολα επανερχονται στα φυσιολογικα,αλλαζω καναλι μπαινω μενου κτλ,αμα ξαναγυρισω στο mega παλι τα ιδια!!!!<br />
Εχει γινει περιπου 3 φορες μεχρι τωρα ,φοβαμαι μηπως ειναι θεμα του tuner ,αλλα μονο στο mega???<br />
Στο σαλονι που υπαρχει παλι μια sony ( ex 700) δεν υπαρχει κανενα προβλημα,η μεσα δηλαδη ειναι κολλημενη ενω η μεγαλη παιζει κανονικα! Δωστε μου μια λυση γιατι θα με φανε τα μυστικα της εδεμ και η ζωη της αλλης!!!
Αντιγραφω το post μου απο το topic που ξεκινησα

Reaction score
11

Καλημέρα παιδιά!
Έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Sony KDL 52W4500.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors