Πρόβλημα στην αυτόματη αναζήτηση καναλιών με τον Humax HDCI -2000

Reaction score
0
Πριν από λίγες μέρες έκανα reset τον Humax μου. Δήλωσα κανονικά τους δορυφόρους μου και ξεκίνησε η αυτόματη εύρεση των καναλιών από τον Hotbird αρχικά. Μετά από 15 λεπτά πήγα να κάνω αποθήκευση των καναλιών και είδα πως η αυτόματη εύρεση είχε κολλήσει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα(πρίν εντοπίσει τα HD κανάλια του SKY). Περίμενα άλλα 5 λεπτά μπας και ξεκολλήσει αλλά τζίφος! Ξαναέκανα reset αλλά με τα ίδια αποτελέσματα...Δοκίμασα να κάνω manual εύρεση αλλά και πάλι δεν μπορεί να εντοπίσει τα κανάλια που προανέφερα. Μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει; Μήπως συνέβη κάτι στην κεραία; Δυστυχώς δεν έχω κάποιον άλλο receiver για να τον δοκιμάσω. Επίσης κάτι άλλο που είχα παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες είναι πως όταν παρακολουθούσα κανάλια της Nova κυρίως, η εικόνα έκανε συνεχώς σπασίματα, φαινόμενο το οποίο είχε παρουσιαστεί αφού είχα κάνει αναβάθμιση του software στη version 1.07.

Reaction score
0
Το πρόβλημα γενικεύεται. Πλέον δεν μπορώ να δω τα ελεύθερα hd κανάλια. Επίσης τα κανάλια της Nova κλειδώνουν συνέχεια! Τι μπορεί να φταίει;;;;

Reaction score
1
Αυτό με τα ελεύθερα HD κανάλια μου το κάνει κι εμένα από τότε που έκανα την τελευταία αναβάθμιση.
Το σπάσιμο στη NOVA μου το έκανε από την αρχή και έχει να κάνει με την μοντούλα IRDETO που χρησιμοποιείς για να δεις NOVA και την δυσκολία προσαρμογής του δέκτη σε αυτή.

Reaction score
0
Φίλε Σωκράτη ευχαριστω για τις πληροφορίες. Η μοντούλα που χρησιμοποιώ είναι κόκκινου χρώματος και πριν κάνω την αναβάθμιση δούλευε μια χαρά. Αναρωτιέμαι: τελικά τι γίνεται με τις αναβαθμίσεις;;;;;;; Από ότι έχω δει στο forum, σχεδόν όλοι όσοι έχουν κάνει αναβάθμιση του συγκεκριμένου δέκτη αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα και όσοι λένε πως βλέπουν καλυτέρευση δεν είναι και τόσο σίγουροι διότι δεν είναι και τόσο αισθητή! Πήρα αυτόν το δέκτη υποτίθεται για να βλέπω HD κανάλια και έχω φτάσει σε σημείο να μην βλέπω όχι μόνο τα HD κανάλια αλλά ούτε και τα κανονικά! Μάλλον υποβάθμιση έγινε και όχι αναβάθμιση...Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό το πρόβλημα;;;Τελικά για να λυθεί το πρόβλημα μήπως χρειάζεται να κάνω υποβάθμιση;;;;

Reaction score
0
Παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Το πρόβλημα συνεχίζει να υφίοσταται και είναι πολύ εκνευριστικό...

Reaction score
3
Ρε παιδιά να καταλάβω κάτι - Σαν άνθρωπος της πληροφορικής ξέρω ότι το binary είναι binary, πως δηλαδή θα έχεις διαφορά αν ξαναπεράσεις το ίδιο πράγμα :roll:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik