- Reaction score
- 0
Έχω μια τηλεόραση SONY KLV-V40A10E(1366Χ768) η οποία έχει εισόδους hdmi και component και την συνδέω με ένα pc το οποίο έχει την κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 5200(με ενημερωμένους drivers) η οποία έχει έξοδο dvi, με ένα 5μετρο καλώδιο dvi to hdmi. Όταν πηγαίνω στο control panel της Nvidia, μου έχει τις παρακάτω επιλογές για την HDTV:480p,576p,720p και 1080i). : Όταν επιλέξω 480p η 576p το desktop των windows φαίνεται κανονικά, αλλά δεν καταλαμβάνει όλη την οθόνη, αλλά μικρό το κακό. Όταν επιλέξω 720p τότε δεν φαίνεται ολόκληρο το desktop, ενώ αν επιλέξω το 1080i το desktop εφαρμόζει κανονικά με την τηλεόραση αλλά τρεμοπαίζει συνεχώς, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις τίποτα. Έψαξα λιγάκι τοο control panel της Nvidia και κατάφερα να δημιουργήσω μια δική μου ανάλυση η οποία κάνει fit to screen. Η ανάλυση αυτή είναι 1200X680 περίπου, αλλά η εικόνα δεν είναι ικανοποιητική. Δοκίμασα και το powerstrip, αλλά είδα πως δεν μπορεί να μου προσφέρει τίποτα παραπάνω αποό αυτά που μου προσέφερε το control panel της Nvidia. Το ερώτημα μου είναι τι μπορεί να φταίει και δεν κλειδώνει αυτόματα η ανάλυση στα 1280Χ720 όπως θα έπρεπε να γινόταν(ή μήπως κάνω λάθος); Είναι θέμα drivers; Τι θα πρέπει να κάνω για να δω σωστή εικόνα στην μέγιστη ανάλυση που σηκώνει η ΤV μου? (1366χ768);