Πρόβλημα Qobuz με dac/amp Fiio Q11 σε σύνδεση usb type C με κινητό android

Μηνύματα
23
Reaction score
12
Καλημέρα. Χθες παρέλαβα ένα φορητό dac/amp Fiio Q11 για κύρια χρήση ως ενισχυτή ακουστικών με πηγή ένα κινητό τηλέφωνο android (Nokia 8, android 9) με υποδοχή usb type C.
Στο κινητό έχω εδώ και αρκετούς μήνες εγκατεστημένη την εφαρμογή για κινητά του Qobuz για streaming μουσικής και ακροάσεις μέσω ακουστικών.
Μέχρι πρότινος δούλευα το Qobuz στο κινητό χρησιμοποιώντας την αναλογική έξοδο ακουστικών του κινητού και έναν φορητό ενισχυτή ακουστικών με αναλογική είσοδο-έξοδο. Με αυτό τον τρόπο κατάφερνα κι έπαιζα αρχεία hi-res του Qobuz μέσω του ενσωματωμένου DAC του κινητού.
Χθες λοιπόν που δοκίμασα να δουλέψω το κινητό ως πηγή και ως dac το Q11 (μέσω της σύνδεσης usb-c με το ειδικό καλώδιο που παρέχει η fiio στη συσκευασία του Q11), διαπίστωσα ότι ανεξαρτήτως της ανάλυσης του κάθε μουσικού κομματιού, το Q11 τα αναπαρήγαγε όλα ανεξαιρέτως ως αρχεία cd quality.
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο δεν κατάφερα να βρω κάποια λύση που να δουλέψει σε μένα για να την εφαρμόσω στο κινητό μου.
Έχει αντιμετωπίσει κανείς ανάλογο θέμα κατά την αναπαραγωγή σε κινητό android από το Qobuz με χρήση εξωτερικού dac, κι αν ναι, πως το έλυσε;
Να πω εδώ ότι η εφαρμογή Qobuz για Windows (10) που επίσης έχω σε PC, δουλεύει σωστά και καταφέρνω και βλέπω στο εξωτερικό dac που έχω (Smsl Sanskrit 10th ΜΚΙΙ) τους ανάλογους ρυθμούς δειγματοληψίας (μέχρι 192kHz).
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.655
Μηνύματα
2.869.030
Members
37.941
Νεότερο μέλος
timurakhmetov
Top