Πρόταση γιά 2 DIN multomedia?

Reaction score
0
Ετοιμάζομαι να πάρω ένα 2 DIN multimedia. Τείνω προς το JVC AVX 800. Θέλω να έχει bluetooth σύνδεση και TV tuner και να κυμαίνεται γύρω στα 1000 με 1200 εγκατεστημένο. Θα ήθελα επίσης και GPS.
Εχετε να προτείνετε κάτι? Εχετε κάποια γνώμη γιά το παραπάνω?

ΥΓ. Οι ειδικοί μπορούν αν θέλουν να μου κάνουν και προσφορά με ΡΜ βέβαια

Reaction score
51
Ετοιμάζομαι να πάρω ένα 2 DIN multimedia. Τείνω προς το JVC AVX 800. Θέλω να έχει bluetooth σύνδεση και TV tuner και να κυμαίνεται γύρω στα 1000 με 1200 εγκατεστημένο. Θα ήθελα επίσης και GPS.
Εχετε να προτείνετε κάτι? Εχετε κάποια γνώμη γιά το παραπάνω?

ΥΓ. Οι ειδικοί μπορούν αν θέλουν να μου κάνουν και προσφορά με ΡΜ βέβαια

Κατ΄αρχήν καλησπέρα....Ή μάλλον καλημέρα....
Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης αλλά δυστυχώς ο χρόνος μου είναι περιορισμένος αυτή την περίοδο....

Πάμε στο θέμα μας...

Η πηγή που επιλέξατε είναι καλή αλλά για μένα έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα.
Δεν έχει οθόνη αφής (touch screen) και αυτό θα είναι μειονέκτημα για την χρήση της εν κινήσει....
Έχει καλή συμβατότητα σε τύπους αρχείων και το SD slot θα είναι πολύ βολικό για αρχεία εικόνας και ήχου....

Βέβαια η τιμή της, κάπου κάτω από τα 900€, είναι δελεαστική (αλλά η προσθήκη TV tuner & GPS, αλλά δεν ξέρω τι δυνατότητες ως προς την χαρτογράφιση παρέχει η JVC, θα ανεβάσει το κόστος πάνω από τα 1200€ που αναφέρετε...

Reaction score
51
Αν ήθελα να παίξω σε παραπλήσια χρήματα ίσως να κοιτούσα και αυτή την πηγή 2DIN της AudioVox - VME 9020 TS (με 6.5άρα οθόνη αλλά touch screen)

Με κόστος στα 900€ (αλλά με τον δέκτη τηλεόρασης ενσωματωμένο) είναι μια πολύ καλή πρόταση.

Μηχανοκίνητη οθόνη Touch screen 6.5" 2 Din Size. RadioTV, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, CD-R, CD-RW, CD-DA, MP3, WMA, VCD, VCD and MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI and JPEG

Reaction score
51
Oρίστε και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά

Features / Technical Specifications

• Compatible formats: DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, CD-R, CD-RW, CD-DA, MP3, WMA, VCD,VCD and MPEG1,MPEG2,MPEG4,AVI and JPEG
  • 16:9 Aspect ratio- Wide / Normal / Cinema
  • I-Pod Ready ( Connection cable not included. Cable sold separately )
  • Multi-Zone - Allows up front passengers to listen to the radio while rear passengers listen to a CD,MP3,WMA or watch DVD’s
  • V-SEL-MultiZone output ‘Kid-Zone’
  • Limited function infrared "Kid Zone" remote
  • Wolfson Microelectronics high performance 24-bit, 192 kHz DAC supports 6-channel and 2-channel “Down-Mix audio modes
  • 16MB high-speed flash memory – 80nS access time
  • Supports up to 1GB SD card
  • GIGA MP3’s – Store up to 999 MP3’s on a DVD
  • ID3-tag compatible
  • CD-text compatible
  • 30 Station presets (18FM/12AM) / RDS Plus Tuner II
  • Resolution 336, 960 pixels (1440W X 234H)
  • Controls all iPod’s except “Shuffle”
  • Displays all text information including category, track name, artist and channel number
  • iAUX3 A/V External Portable Media Adapter
  • Full automatic motorized TFT LCD flip-down
  • Maximum Power output: 280 watts ( 4 x 60 watts + 1 x 40 watts
  • Heat management system – Incorporates forced air-cooling to keep the chip-sets operating at nominal temperatures
  • Bass center frequency adjustment – 60, 80, 100, 130, 150 and 200Hz
  • Treble center frequency adjustment – 10, 12.5, 15 and 17kHz
  • Subwoofer crossover – 80, 120 and 160Hz
  • Subwoofer Phase – 0 - 180 degrees variable
  • Subwoofer level – variable
  • Single Subwoofer RCA pre-amp output
  • Center Channel RCA pre-amp output
  • 4 x pre-amp output (Front/Rear)
  • Back-up camera input with reverse override
  • 1-pair Headphone / Multizone RCA outputs
  • ISO - Connector included
  • Optional accessories: J-Link cable ( I-Pod connection cabel ) J-Link II ( underbody case )

Reaction score
51
Για να έχετε από πρώτο χέρι άποψη, μπορείτε να τις δείτε στο κατάστημα του Παύλου Καλογερόπουλου και να συζητήσετε μαζί του.
Αναφέρετέ του ότι σας στέλνω εγώ, και ζητήστε επίσης να δείτε και την Kenwood DDX 7029 που έχει στο αυτοκίνητό του!! (αυτή ανεβαίνει λίγο πιο πάνω, αλλά αξίζει να της δείτε)

Reaction score
51
Kenwood - DDX 7029

Την έχω δοκιμάσει και έχει πολύ καλές δυνατότητες.
Ακόμα και στον τομέα ήχου, τα πάει περίφημα, και ως προς τις δυνατότητες παραμετροποίησης είναι επίσης πολύ καλή!!
Τα δε βελτιωμενα γραφικά στην οθόνη χειρισμού την απλοποιούν πάρα πολύ και την κάνουν και πολύ εντυπωσιακή!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS