Πρόταση για Προενισχυτή

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Forum.
Εδώ και λίγο καιρό αποφάσισα να φτιάξω ένα καινούργιο συστηματάκι Audio.Μετά από αρκετό διάβασμα στο διαδίκτυο και ερωτήσεις σε φίλους και γνωστούς αγόρασα τα Audio Spectrum Artemis V2.Αυτό που μένει τώρα είναι η αγορά προ ενισχυτή και τελικού.Όσο αφορά τον τελικό σκέφτομαι την λύση του Behringer EP1500.Και εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα....
1)Έχει διαφορά ο EP1500 από τον μικρότερο A-500? (εκτός από την ισχύ)
2) Ποιος οικονομικός Προ ενισχυτής θα ''καθόταν'' ωραία με τα παραπάνω μηχανήματα?

Βοηθήστε με γιατί έχω τα ηχεία και τα κοιτάζω χωρίς να μπορώ να τα ακούσω......

Reaction score
140
Και γιατί θέλεις να πας σε επαγγελματικό τελικό και όχι σε ένα συμπαθητικό ολοκληρωμένο αντίστοιχης αξίας με το ποσό που θέλεις να διαθέσεις για προ τελικό?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Πρόταση για Προενισχυτή

μαλλον ο φιλος προσπαθει να βρει το "φθηνοτερο" τροπο να οδηγησει τα απαιτητικα Αρτεμις

τουλαχιστον αν ειναι να παρει κατι με ρευμα ας του προτεινουν οι φιλοι γνωστες του αντικειμενου, καποιον ψηφιακο.

Ας μας πει ποια ειναι τα χρηματα που διαθετει να δουμε..

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Πρόταση για Προενισχυτή

μαλλον ο φιλος προσπαθει να βρει το "φθηνοτερο" τροπο να οδηγησει τα απαιτητικα Αρτεμις

τουλαχιστον αν ειναι να παρει κατι με ρευμα ας του προτεινουν οι φιλοι γνωστες του αντικειμενου, καποιον ψηφιακο.

Ας μας πει ποια ειναι τα χρηματα που διαθετει να δουμε..

Γιατί είναι απαιτητικά τα Άρτεμις?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αυτη την εντυπωση ειχα απο αλλες κουβεντες για αυτα τα ηχεια. Δεν ειναι?

Reaction score
0

Ο λόγος για τον οποίο σκέφτομαι τον EP1500 είναι οτι έχει μεγάλη ισχύ, καλή ηχητική απόδοση(απ' όσο έχω διαβάσει και μου λένε), και είναι οικονομικός.
Τα χρήματα που διαθέτω είναι 700-800 ευρώ.
Κάθε άποψη είναι δεκτή μιάς και δεν έχω καταλήξει ακόμα.Καταρχάς εσείς προτείνετε ολοκληρωμένο ή προ-τελικό?Και γιατί..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ολοκληρωμενο θα σου λεγα εγω, γιατι μπορει να την πατησεις στην συνεργεια του τελικου με τον προ και το αποτελεσμα να ναι πολυ χειροτερο απο οτι φανταζεσαι. Ξερω καποιον που ειχε εναν ΕΡ και ηθελε να τον κανει λιγο πιο μουσικο. Αγορασε Τσακριριδη προ και με πηρε τηλ για να παω να μοιραστουμε το μαντηλι που εκλαιγε:)
Με 700-800 υπαρχουν οι Xindak 6200, 6800 και ο ΧΤΖ Α100D3, ριξε μια ματια

Reaction score
140
Το ηχείο που έχεις είναι εξαιρετικό – μάλιστα στην κατηγορία μέχρι 2000 ευρω δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο ισορροπημένο
Ως εκ τούτου μια ισορροπημένη επιλογή με βάση τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις είναι και ο advance map 305 αλλά και οι προτάσεις του tyler durden

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

μολις βγηκε καινουριο μηχανημα απο την Creek, ο Evolution 5350, http://www.creekaudio.com/products/evolution_5350.php που ειναι αναμεσα στα μοντελα EvoII, Destiny. Τσεκαρε το με ενα τηλ στον Χ. Κοψια, ειναι πραγματικα φοβερα μηχανηματα.

Αν δεν βρεις ακρη με αυτον και μπορεις την υπερβαση στο 1000ρικο, πας για Roksan Kandy K2 με 2χ120 βατ ποιοτητας. Καλη ερευνα και ακροασεις

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.Πάντως απ' οτι κατάλαβα γενικά προτείνετε ολοκληρωμένο ενισχυτή...
Τι Watt πιστέυετε οτι είναι αρκετά για τα ηχεία αυτα?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

απο οτι βλεπω απο τα χαρ/κα του ηχειου, με αυτους που ειπαμε δε θα χεις προβλημα. Ο ολκληρωμενος μειωνει το ρισκο του συνδυασμου προ-τελικου

Reaction score
0

Ωραία αυτή η λύση αλλά ανεβαίνει στα 1300 ευρώ περίπου....
Για τον Yamaha A-s1000 τι έχετε να πείτε?
Όπως επίσης υπάρχουν επιλογές σε Denon και Marantz στα 2x70 watt περίπου.....Θα είναι αρκετά αυτά τα Watt για τα Artemis?

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Πρόταση για Προενισχυτή

Όπως επίσης υπάρχουν επιλογές σε Denon και Marantz στα 2x70 watt περίπου.....Θα είναι αρκετά αυτά τα Watt για τα Artemis?
Αν μπορείς να τους ακούσεις ακόμα καλύτερα
Προφανώς οι προτάσεις που σου κάναμε τις έχουμε ακούσει με ηχεία της spectrum
Για ρίξε και μια ματιά στα μεταχειρισμένα , κάπου πήρε το μάτι μου ένα σετ advance προ τελικό με πολύ καλή τιμή

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τους Denon, Μarantz αστους... Ο A-S1000 εχει καλα τεχνικα χαρ/κα στο 1000αρικο, αλλα εμενα προσωπικα δεν μου ειπε τιποτα ο ηχος του. Ειναι ενας απροσωπος ενισχυτης στα αυτια μου. Νομιζω οτι σε αυτα τα λεφτα ο Roksan Kandy K2 και ο Creek Destiny με τη νεα τιμη στα 1150 ευρω ειναι οτι πιο αξιολογο μπορεις να κοιταξεις, αλλα ακου με τα δικα σου αυτια και τον A-S1000

Reaction score
0

Επιτέλους έγινε η αγορά!!
Απο τις λύσεις που μου προτείνατε κατέληξα στον XTZ A100 D3.(ήταν και σε καλή τιμή βέβαια) :102:
Αύριο θα γίνει η δοκιμή και ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι όπως το περιμένω.
Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.

Reaction score
140
Καλοακουστο!

Άστο βρε το μηχανάκι να στρώσει λίγο και μετά βγάζεις συμπεράσματα
Τουλάχιστον 2-3 μέρες

Reaction score
0

Θα το αφήσω....
Πάντως λίγο που το έβαλα μροστά...με ενθουσίασε...
Επιτέλους ακούω τα ηχεία να παίζουν....Ψηλά,Χαμηλα.Μεσαία.....
άντε και μια καλή πηγή τώρα.....και να δώ πότε θα σταματίσω τις αγορές....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.056
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp