Πρόταση για αγορά dvd recorder…

Reaction score
1
Ψάχνομαι για dvd recorder.

Πρώτη απαραίτητη προϋπόθεση: να διαθέτει composite είσοδο, γιατί έχω κάποιο παλιό υλικό που θέλω να μεταφέρω σε dvd από video vhs.

Δεύτερη απαραίτητη προϋπόθεση: να διαθέτει s-video είσοδο, γιατί έχω άπειρες κασέτες από τη κάμερά μου που θέλω να μεταφέρω σε dvd, και η οποία έχει s-video έξοδο.

Τρίτη απαραίτητη προϋπόθεση: να διαθέτει component είσοδο, γιατί θέλω να κάνω εγγραφές από την component έξοδο του Humax 2000.

Θα προτιμούσα επίσης να μπορεί να κάνει εγγραφές σε dual layer δισκάκια και να έχει σκληρό δίσκο, αλλά κι αν δεν διαθέτει τα παραπάνω δεν σκάω κιόλας. :116: Όσο φτηνότερο, τόσο καλύτερα!

Τι προτείνετε;

Reaction score
6
Απάντηση: Πρόταση για αγορά dvd recorder…

Παναγιώτη δες καποιο από τα μοντελα της pioneer.
Εχουν ότι ζητας συν ένα ακομα πλεονέκτημα που δεν το έχουν αλλα recorder.
Στα περισσότερα που κυκλοφορούν τα mode εγγραφής είναι συνήθως τεσσερα.
1) Για μαξιμουμ ποιότητα 1 ωρα εγγραφής σε δισκο DVD5
2) Για καλή εγγραφή 2 ωρες σε δισκο DVD5
3) Για μέτρια εγγραφή 4 ωρες σε δίσκο DVD5
4) Και για τα μπάζα 6 ωρες σε δισκο DVD5

Στα μοντέλα της pioneer τα mode είναι πολύ περισσότερα και διαμορφώνονται σύμφωνα με τις αναγκες σου .
Εάν πχ θελεις να γράψεις 90 λεπτα βιντεο δεν εισαι υποχρεωμενος ς να επιλεξεις το δευτερο Mode ( υποχρεωτική εγγραφή 2 ωρων ) αλλα ακριβώς την διάρκεια που χρειάζεσαι.
Ετσι γινετε καλύτερη κατανομή στον χωρου του δίσκου και δεν χαραμίζεται το bitrate

Reaction score
0
dvd recorder με component είσοδο δεν υπάρχει.Θα ήταν η Κερκόπορτα για hd εγγραφές.

Κατά τα άλλα πιστεύω πως οι απαιτήσεις σου ικανοποιούνται από την πλειονότητα των μηχανημάτων εκεί έξω.

Εκτός από τα Pioneer που τα συστήνω και εγώ γιατι έχουν το καλύτερο interface και τις περισσότερες δυνατότητες,υπάρχει και το sony 1070, το οποίο είναι κλώνος των pioneer αλλά με 500gb σκληρό ,και κάποια LG (τα οποία όμως δεν έχω δει)

Reaction score
0
dvd recorder με component είσοδο δεν υπάρχει.Θα ήταν η Κερκόπορτα για hd εγγραφές.

Κατά τα άλλα πιστεύω πως οι απαιτήσεις σου ικανοποιούνται από την πλειονότητα των μηχανημάτων εκεί έξω.

Εκτός από τα Pioneer που τα συστήνω και εγώ γιατι έχουν το καλύτερο interface και τις περισσότερες δυνατότητες,υπάρχει και το sony 1070, το οποίο είναι κλώνος των pioneer αλλά με 500gb σκληρό ,και κάποια LG (τα οποία όμως δεν έχω δει)
+1

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Πρόταση για αγορά dvd recorder…

Είναι απολύτως σίγουρο αυτό βρε παιδιά; Μου έκανε και μένα εντύπωση που από το ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα όντως dvd recorder με component είσοδο! Αλλά η αιτιολογία δεν μου κάθεται, τουλάχιστον με τη λογική. Αφού το dvd recorder κάνει έγγραφές πάντοτε με την ανάλυση του dvd, δηλαδή τις 576 γραμμές, πως θα αποτελούσε κερκόπορτα για hd εγγραφές;! :139:

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόταση για αγορά dvd recorder…

Δεν ξερω για component ομως ολα τα επωνυμα DvD recorder εχουν εισοδο RGB.

Απ`οτι θυμαμαι ο HUMAX με πειραγμενο firmware μπορει να στειλει απο την component σημα RGB.Αλλαζεις τη μορφη εξοδου στα μενου.
Ειχε ενα αρθρο το Hi-Tech επ`αυτου.

Reaction score
0
Δες Toshiba RD-XS27 με 189 ευρώ στο MediaMarkt! Εχει 160GB σκληρό, composite, HDMI, component, γράφει σε όλα τα δισκάκια. Μοναδικό μειονέκτημα, η έλλειψη DV-in, αρκετά σημαντικό για εγγραφή από κάμερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis