Πρόταση για φαί

Reaction score
4.281
Παιδιά, μέσα είμαι. Αν είναι για Παρ ή Σ/Κ.

Βλέπω ο κύριος Αναμουρλίδης είναι αποφασιστικός!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Για να επανέλθω στο πρώτο ερώτημα περί τιμών...

Χθες το βράδυ 7 άτομα πήγαμε σε φαγάδικο με καταπληκτική ethnic κουζίνα στην Κατερίνη. Φάγαμε 7 μερίδες και 10 πιάτα μεζέδες-σαλάτες, μπόλικες μπύρες και άφθονο κρασί. Πληρώσαμε 125€.

Μάλλον στου Ψυρρή πουλάνε τρέλλα...

Reaction score
7
Αντε, αφου (με συνοπτικες και δημοκρατικες διαδικασιες) κανονιστηκε..... τι να πω...!!
Καλα να περασετε!!! (χα χα, πλακα κανω, θα ερθω)

Στο περιπου τι ωρα υπολογιζετε?

Να ξερουμε απο σημερα μερα για να μη φαμε!!

Βασικα μπορω ΠΣΚ.... οποτε το αφηνω στους υπολοιπους....
(αν και προτιμω ΠΚ)

ΠΟΙΟΙ θα ερθετε τελικα?

Που ειναι αυτο το μαγαζι?

Reaction score
4.281
MARACANA GRILL

Κολοκοτρώνη 55 (από Θησέως 296), Καλλιθέα, 2109400801
Λιτό ντεκόρ στα εθνικά χρώματα της Βραζιλίας. Μας εισήγαγε στη λογική της churrascaria και της απεριόριστης ποσότητας κρέατος, που έρχεται στο τραπέζι σε σούβλες. Έως 12.30 π.μ. Κυρ. & μεσημέρι.

(Αθηνόραμα)

Reaction score
4.281
Πάντως, μια και πιάσαμε το ethnic, αν σας αρέσει το κινέζικο υπάρχει ένα μαγαζί στην Ομόνοια στη Γερανίου (πεζόδρομος-κάθετος της Αγ. Κων/νου) που λέγεται "Imperial Town".
Το φαί είναι πολύ νόστιμο.Σκέφτομαι τα noodles και το γλυκόξινο χοιρινό και μου τρέχουν τα σάλια...
Καλές τιμές...
Συν του ότι αν πάμε μαζί θα σας κάνω και διερμηνεία... :D:D

Reaction score
0
Από Αθήνα δεν ξέρω να προτείνω μαγαζιά για καλό φαϊ,γιατί δεν έχω πολύ καιρό εδώ.
Αν θέλετε όμως καλό και φθηνό φαγητό, μπορώ να σας προτείνω μαγαζιά σε Κοζάνη με πολύ νόστημο κοντοσούβλι και κοκορέτσι!!Μάλιστα τα Γρεβενά φημίζονται για το πρόβειο κοντοσούβλι και τη φέτα.
Φοβερές συστάσεις για μυρωδάτο κοκορέτσι και ψητό αρνί άκουσα για ένα μαγαζάκι στο Δίλοφο.(Όπως κοιτάτε το χάρτη,είναι ψηλά, στο δρόμο Κοζάνης- Ιωαννίνων κοντά στον Πεντάλοφο).
Εξάλλου εκτός από το ωραίο φαγητό θα απολαύσετε υπέροχη θέα μέσα στα χιονισμένα έλατα!!!
Λοιπόν τι λέτε????
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Reaction score
5
...Μας εισήγαγε στη λογική της churrascaria και της απεριόριστης ποσότητας κρέατος, που έρχεται στο τραπέζι σε σούβλες...
Με έχουν πάει σε αυθεντικό τέτοιο στην Πορτογαλία, πραγματικά σκας στο κρέας...Βλέπετε εκεί κάτω στην Βραζιλία έχουν γαιοκτήματα στο μέγεθος της ηπειρωτικής Ελλάδας (ναι αλήθεια...) και εκτρέφουν εκατομμύρια ζωντανά...
Ενας γνωστός γαιοκτήμονας (ήταν ο πιο πλούσιος Πορτογάλος, πέθανε πρόσφατα), είχε μετρημένη γη όση και η έκταση της Πορτογαλίας...

Reaction score
0
Τελικά για αυτό που λέγατε,
να κανονίσουμε να πάμε κάπου για φαϊ,πότε θα γίνει και που??? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Εγώ αυτοπροσκαλέστηκα!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
49
Επειδη ποτε δεν ημουν καλος στα Μαθηματικα , μηπως μπορει καποιος καλος κυριος να με βοηθησει?
Το ενα ζευγαρι ειναι Ανδρεαδης-Γιωτα , αυτο το καταλαβαμε.
Το αλλο ποιο ειναι? :lol: :lol: :lol:
Για κοίτα ποιός (ή μάλλον ποιά) έχει γράψει από πάνω ακριβώς για να καταλάβεις ποιο είναι το υπόλοιπο του άλλου ζευγαριού (Αναμουρλ. + Λ......α)
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
0
Επειδη ποτε δεν ημουν καλος στα Μαθηματικα , μηπως μπορει καποιος καλος κυριος να με βοηθησει?
Το ενα ζευγαρι ειναι Ανδρεαδης-Γιωτα , αυτο το καταλαβαμε.
Το αλλο ποιο ειναι? :lol: :lol: :lol:
Για κοίτα ποιός (ή μάλλον ποιά) έχει γράψει από πάνω ακριβώς για να καταλάβεις ποιο είναι το υπόλοιπο του άλλου ζευγαριού (Αναμουρλ. + Λ......α)
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ποτέ μην είσαι σίγουρος για κάτι.
Εγώ σήμερα μπήκα στο site.Πολύ πιθανό ο Mac να κάλεσε εσένα για το φαγητό και να μας το κρατάς για έκπληξη!!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
7
Αν πάτε Παρασκευή θα συμμετέχω κι εγώ...
Τι λετε? Να το κανουμε Παρασκευη να ερθει και ο Σπυρος?

(απλα σκεφτομαι την Παρασκευη ως την καλυτερη μερα, γιατι οι παντρεμενοι με παιδια που δε δουλευουν το Σ, εχουν το ΣΚ για την οικογενεια... )

Reaction score
7
Για να επανέλθω στο πρώτο ερώτημα περί τιμών...

Χθες το βράδυ 7 άτομα πήγαμε σε φαγάδικο με καταπληκτική ethnic κουζίνα στην Κατερίνη. Φάγαμε 7 μερίδες και 10 πιάτα μεζέδες-σαλάτες, μπόλικες μπύρες και άφθονο κρασί. Πληρώσαμε 125€.

Μάλλον στου Ψυρρή πουλάνε τρέλλα...
Για να σου δωσω να καταλαβεις (αν δεν ξερεις)... Στου Ψυρρη ειναι κατι σαν την Hi-End κατηγορια, χωρις ομως να ειναι απαραιτητο να τρως και ποιοτικα....

Reaction score
7
Λοιπον, ολοι ειναι ευπροσδεκτοι, αλλα ας κανονισουμε ΣΗΜΕΡΑ ποια μερα βολευει και ποσα ατομα θα ειμαστε, επειδη ισως χρειαστει να κλεισουμε κανα τραπεζι (Δεν εχω παει και δεν ξερω ποσο μεγαλος ειναι ο χωρος, ουτε ποσο κοσμο μαζευει, αλλα μπορει να περασω σημερα μετα τη δουλεια να δω....

Ας αρχισουμε... την υποβολη των προτιμησεων ημερας....

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ή
ΣΑΒΒΑΤΟ
ή
ΚΥΡΙΑΚΗ

Για να ακουσω τις προτιμησεις και τα ατομα....

Υποθετω οτι θα ειναι δειπνο... οποτε για ωρα προτεινω (για να εχουμε κατι σαν βαση) κατα τις 8-9μμ...

Το μαγαζι ειναι χαμηλα στη Θησεως, κατεβαινοντας προς παραλιακη δεξια...
ΧΑΡΤΗΣ,αν δουλευει ακομα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος