- Reaction score
- 4.281
Παιδιά, μέσα είμαι. Αν είναι για Παρ ή Σ/Κ.
Βλέπω ο κύριος Αναμουρλίδης είναι αποφασιστικός!!
Βλέπω ο κύριος Αναμουρλίδης είναι αποφασιστικός!!
Με έχουν πάει σε αυθεντικό τέτοιο στην Πορτογαλία, πραγματικά σκας στο κρέας...Βλέπετε εκεί κάτω στην Βραζιλία έχουν γαιοκτήματα στο μέγεθος της ηπειρωτικής Ελλάδας (ναι αλήθεια...) και εκτρέφουν εκατομμύρια ζωντανά......Μας εισήγαγε στη λογική της churrascaria και της απεριόριστης ποσότητας κρέατος, που έρχεται στο τραπέζι σε σούβλες...
Για κοίτα ποιός (ή μάλλον ποιά) έχει γράψει από πάνω ακριβώς για να καταλάβεις ποιο είναι το υπόλοιπο του άλλου ζευγαριού (Αναμουρλ. + Λ......α)Επειδη ποτε δεν ημουν καλος στα Μαθηματικα , μηπως μπορει καποιος καλος κυριος να με βοηθησει?
Το ενα ζευγαρι ειναι Ανδρεαδης-Γιωτα , αυτο το καταλαβαμε.
Το αλλο ποιο ειναι?![]()
![]()
![]()
Ποτέ μην είσαι σίγουρος για κάτι.Για κοίτα ποιός (ή μάλλον ποιά) έχει γράψει από πάνω ακριβώς για να καταλάβεις ποιο είναι το υπόλοιπο του άλλου ζευγαριού (Αναμουρλ. + Λ......α)Επειδη ποτε δεν ημουν καλος στα Μαθηματικα , μηπως μπορει καποιος καλος κυριος να με βοηθησει?
Το ενα ζευγαρι ειναι Ανδρεαδης-Γιωτα , αυτο το καταλαβαμε.
Το αλλο ποιο ειναι?![]()
![]()
![]()
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Τι λετε? Να το κανουμε Παρασκευη να ερθει και ο Σπυρος?Αν πάτε Παρασκευή θα συμμετέχω κι εγώ...
Για να σου δωσω να καταλαβεις (αν δεν ξερεις)... Στου Ψυρρη ειναι κατι σαν την Hi-End κατηγορια, χωρις ομως να ειναι απαραιτητο να τρως και ποιοτικα....Για να επανέλθω στο πρώτο ερώτημα περί τιμών...
Χθες το βράδυ 7 άτομα πήγαμε σε φαγάδικο με καταπληκτική ethnic κουζίνα στην Κατερίνη. Φάγαμε 7 μερίδες και 10 πιάτα μεζέδες-σαλάτες, μπόλικες μπύρες και άφθονο κρασί. Πληρώσαμε 125€.
Μάλλον στου Ψυρρή πουλάνε τρέλλα...
Να ερθεις....Άμα κανονίστε και είμαι Αθήνα θα προσπαθήσω επιτέλους να έρθω.Αν και μάλλον είμαι ασύμφορος από φαί...