Πρόταση για φαί

Reaction score
7
Δυστυχώς έρχομαι με καράβι και φεύγει την Παρασκευή στις 9 το βράδυ...Οπότε δεν προλαβαίνω...Αλλά για εκείνο το ταπεράκι που λέγαμε δεν θα ήταν άσχημο...:D

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Μόλις βρήκα πρόσβαση σε pc.

Έφτασα χθες αργά οπότε δεν είχα κουράγιο να βγω έξω. Είμαι μέσα για τις 9.00 . Όσο για μεταφορά θα τηλεφωνηθούμε κάποια στιγμή σήμερα...

Reaction score
3
Για 6 ατομα και βλεπουμε... δωσε το δικο μου ονομα
Σωστόοος ο συνονόματος.

Εάν έχουμε κλεισμένο τραπέζι,μπορούμε να πάμε και λίγο αργότερα,μήπως θέλει να έρθει και κανένας άλλος,που κυκλοφορεί μετά τις 10... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
4.286
Μετά τις 6 μπορούμε να κλείσουμε τραπέζι οπότε να είστε σε επιφυλακή μήπως δεν βρούμε τραπέζι.Λέμε τώρα...

Συμμετοχές έως τις 6. Μέχρι τις 6:30 θα ξέρουμε αν υπάρχει τραπέζι...

Reaction score
7
Λοιπον το μαγαζι ανοιγει στις 9μμ...

οπότε ας πουμε για ωρα 9.30μμ καλυτερα, για να εχει στεγνωσει απο το σφουγκαρισμα....?

Εχει κλειστει τραπεζι στο ονομα μου, αν και μαλλον θα περιμενω απ εξω για να μπουμε ολοι μαζι, αν δεν αργησει κανενας...

Λογω της ωρας μπορουν να ερθουν κι αλλοι... πιο βραδυνοι, μετα το κλεισιμο το μαγαζιου τους, εστω για μια μπυρα....

Πως παμε?
Κατεβαινοντας τη Θησεως στην Καλλιθεα προς την παραλια, λιγο πριν εχει ενα φαναρι οπου στο δεξι χερι (εκει που ειμαστε δηλ) εχει ενα καταστημα ΣΥΚΑΡΗΣ. Εκει απαγορευεται δεξια στροφη.
Μετα το φαναρι στο πρωτο στενο δεξια και ειναι στα 50μ στο δεξι χερι ενα γωνιακο. Παρκαρετε οπου βρειτε.... εχει χωρο απο οσο ειδα...

Reaction score
7
To NORTH τι ειναι?
Μεταφραση του Βορεια ή κανενα μαγαζι?

Θα ειναι και ο Πατατινο μαζι, οποτε η νυχτα ειναι απροβλεπτη....

Θα σου πουμε μετα τη χωνεψη...

παντως καποιοι εχουν πρωινο ξυπνημα.... αυριο...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια sorry που δεν τα καταφερα αλλα μολις γυρισα απο την δουλεια και τουλαχιστον ο Σπυρος ειδε τον χαμο.Και αυριο μια απο τα ιδια... :(

Τουλαχιστον αποζημιωστε μας με φωτογραφιες... :wink:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
ΑΝΤΕ ΡΕΕΕ!!!
:mrgreen: :mrgreen: Ναρκωθηκατε σαν τα φιδια απο την μασαμπουκα?
Ανδρεαδη ξυπνα αγορακι μου κι ανεβασε καμια photo :twisted:

Reaction score
7
Ξυπνησα μολις.... (πρεπει να φτιαξω και επιδερμιδα)
Πινω καφε...
Μετα θα πρεπει να παω Κεντρο, μετα Μοσχατο, μετα σπιτι...

Επειδη ομως απο πρακτικης αποψης η συναντηση κατεληξε να αποτελειται απο τους εκπροσωπους των ηχητικων κατηγοριων θα τηρηθει ο νομος της σιωπης... ή μαλλον ο νομος του ηχου...

Αν δεν λαβω εγγραφως απο ολη την παρεα το ΟΚ να βαλω φωτο, οι μονες που θα δειτε θα ειναι το φαι...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508