Πρόταση για Blu-Ray με υποστήριξη MKV και ελληνικούς υπότιτλους

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόταση για Blu-Ray με υποστήριξη MKV και ελληνικούς υπότιτλους

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Αμα διαβάσετε όλο το άρθρο που αναφέρει ο sorath προς το τέλος λέει

"LG BD570 can stream photo, audio, and video files from DLNA compatible networked computer. You can also playback the above files from USB drive. We did not get any problem while playing back DivX HD and MKV files from USB drive, but MKV files did not stream over network"

Δεν παίζει MKV απο το LAN!!

Reaction score
0

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Αμα διαβάσετε όλο το άρθρο που αναφέρει ο sorath προς το τέλος λέει

"LG BD570 can stream photo, audio, and video files from DLNA compatible networked computer. You can also playback the above files from USB drive. We did not get any problem while playing back DivX HD and MKV files from USB drive, but MKV files did not stream over network"

Δεν παίζει MKV απο το LAN!!
Χρήσιμη η πληροφορία αυτή, αλλά έτσι και αλλιώς θα τα παίζω όλα από εξωτερικό δίσκο. Παρ' όλα αυτά θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω (ακόμη το περιμένω!)

Reaction score
0

Μου φαίνεται περίεργο να μην παίζει MKV απο δίκτυο. Για ποιό λόγο να μην το κάνει απο την στιγμή που τα διαβάζει μέσω USB.

Το 390 που έχω πάντως, τα παίζει κανονικότατα.

Dim, όταν το παραλάβεις, κι αν είναι εφικτό κάνε μια δοκιμή και ο ίδιος γιατί πραγματικά αυτή η πληροφορία με εκπλήσσει.

Reaction score
0

Χαίρετε,

Αυτή την στιγμή δλδ δεν υπάρχει κάποιο bluray player με full (>60MBps) mkv support από το δίκτυο;

Έχω διαβάσει κάμποσο ωστόσο κάτι θα μου έχει ξεφύγει πιστεύω ....

(αν έχει και gigabit ethernet ακόμα καλύτερα)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Εγώ έχω λίγο μπερδευτεί. Αφου τα παίζει όλα και κάνει 180 ευρώ, γιατί να πάρει κάποιος το DUNE π.χ ή άλλη τέτοια συσκευή που είναι και ποιό ακριβή;
Το Dune και το C200 δεν το αγοράζει κάποιος για να βλέπει μόνο mkv.Συγνώμη που θα το πώ ωμά αλλά θα πρέπει να είναι πολύ κουφιοκέφαλός να πάρει ενα εκ των 2 μηχανημάτων για να βλέπει 8άρες και 12άρες ματρόσκες.Ας πάρει ένα wd με 100ε να κάνει την δουλειά του.
Υπάρχουν και τα ISO αρχεία τα αποιά είναι η κορυφή.Μιλάω για blu ray ISO φυσικά.Ε μέχρι στιγμής ελάχιστα player μπορούν νσ αναγνωρίσουν πλήρη δομή σε αυτά τα ISO.Με υπότιτλούς,μενού κτλ..
Πάντως πρόσφατες δοκιμές έχουν δείξει ότι αυτά τα 2 player παίζουν στην κυριολεξία τα πάντα.
Το lg σε αρχεία που έχουν 16reframes(ότι πιό βαρύ κυκλοφορεί) πως ανταπεξέρχεται;
Δεν έχω ιδία άποψη γιατί δυστηχώς δεν κατέστη δυνατό να έοχυμε ένα σε κανένα απ τα 2 συγκριτικά που έχουμε κάνει.

Reaction score
0

Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους που περίμεναν την κριτική μου για το BG 570 ότι δεν πρόκειται να υπάρξει διότι μόλις χθες αγόρασα το mede8er.

Δυστυχώς το BD 570 δεν υπήρχε στις αποθήκες και ενώ περίμενα δύο εβδομάδες δεν το είχαν φέρει ακόμα.

Τώρα για τα blu-ray θα βρω κάποια φθηνότερη λύση.

Reaction score
0

120€ !
http://www.multirama.gr/products/product?pid=0481620&catid=060302

Εκτός από την αδυναμία streaming μέσω δικτύου, υπάρχει κάποιο άλλο μειονέκτημα ?

Για κάποιον σαν εμένα που θέλει συσκευή να διαβάζει δισκάκια BR και mkv αρχεία (και δεν ενδιαφέρεται για 3D άμεσα), δείχνει να είναι μια πολύ καλή συσκευή και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή.

Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas