Πρόταση για Drone

Reaction score
20.852
Το DJI Phantom 3 Professional εχει την 4Κ καμερα το αλλο 1080 :thumbsup:
Μπορείς να αλλάξεις κάμερα στα dji, να βάλεις μία Hero4 πχ (4Κ), αντί τη δικιά της; Ή είναι φιξ, αυτό που δίνει η εταιρεία μόνο;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.187
Πώς φαίνεται το χαϊεντάδικο forum. :rolleyes:
Ο άνθρωπος θέλει να πάρει στο παιδί του drone μέχρι 150€. ;)
μα η παιρνεις η δε παιρνεις...μισες δουλειες θα κανουμε???

στα ηχεια κ στα ενισχυτικα, εκει τα ΧΩΝΕΙ εεε???? δε του λεει του παιδιου μπαμπα μην παρεις ακριβες λαμπες, ακριβα πικαπια ΕΕΕΕ???

να μη χαρει και το παιδι μ ενα καλο hi end drone??

ελα, δε θελω γυφτιες κ τσιγκουνιες...

εδω ειμαστε κ θα ελεγχουμε τι θα παρεις....

μη δω φτηνοδουλεια.....

Reaction score
2.248
Δεν την ξαναπατάω.... 300 δολάρια για 5 λεπτά.
Του έφερα ελικόπτερο από Κίνα με όλα τα παρελκόμενα και δεν φτάνει που κουβάλαγα το μπαούλο έως την Αθήνα, αλλά και με την πρώτη πτήση (μετά από άπειρες δοκιμές) το έστειλε στην θάλασσα.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.187
Μηπως να παρεις ενα περιοδικο , με gloss φυλλα, να χεις να φτιαχνεις σαιτες???

πολλες, απλαααας!!...

Reaction score
262
Καθως η συζήτηση προχωράει μήπως θα μπορούσαν οι διαχειριστές, αν θελουν, να ανοίξουν μια υποενότητα μοντελισμού (όπως στο ηλεκτρονικό τσιγάρο) ? Θα ήταν ωραίο να ξέρουμε τους φίλους του site που εκτός απο music - home cinema - hi end έχουνε μεράκι και τον μοντελισμό.
Εγώ κλείνω εσίως 16 χρόνια, τα πιο πολλά με ελικόπτερα και τα 4 τελευταία με μεγάλα drones (μεγάλα γιατί κυρίως μου αρέσει ότι πετάω να το βλέπω καλά) αλλα και για άλλους λόγους φυσικά.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.691
Το ''ηλεκτρονικό τσιγάρο'' είναι ένα απλό θέμα στις γενικές συζητήσεις.

Μπορείς να το ανοίξεις κι εσύ φίλε μου αν θέλεις, αλλιώς πες μου να το ανοίξω εγώ. ;)

Reaction score
262
Κύριε διαχειριστά ευχαριστώ. Ανοίξτε το εσείς όπως κρίνετε, είτε ως θέμα για drones είτε ως γενικότερου μοντελισμού, ότι νομίζετε ότι είναι καλύτερα.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Το ελικοπτερο ειναι δυσκολο , εχει καμπυλη εκμαθησης , και μαλιστα σου κανει ξαφνικα κλικ και το πετας μετα απο κανα μηνα προπονηση .
Το drone ειναι σχεδον plug and play !

Reaction score
118
Το DJI Phantom 3 Professional εχει την 4Κ καμερα το αλλο 1080 :thumbsup:
Πάντως αγαπητέ φίλε με το εωσφορικό avatar, στο link που σου έδειξα δείχνει και κάμερα στα 2,7 ανάλυση βίντεο.

Reaction score
118
Ναι εχεις δικιο εχει μια ενδιαμεση αναλυση .
Άρα είναι πολύ καλό, χρηματικά για τις δυνατότητές του μια χαρά. Και μάλιστα δίχως την ταλαιπωρία και τα ρίσκα αγοράς απο εξωτερικό!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster