Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic TH 42PZ70E ως Χρήστης

Reaction score
0
:crazy_3: Τέλος την πήρα την τηλεόραση ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! :crazy_3:

Και είμαι παράλογα ενθουσιασμένος και στην τσίτα γιατί δεν την έχω καν ακόμη βγάλει από το κουτί της. :crazy_1:

Αναμένω φυσικά όλο το λόμπι της Panny που έχει μαζευτεί στο συγγενικό thread, να περάσει και μία βόλτα από δώ να μ' ευχηθεί την αγορά που ναι και Χριστούγεννα σύντομα.
Η τιμή της στα 1660!!! :bravo: Ξέρω ξέρω, κάποιοι την βρίσκουν ακόμα ακριβή σε αυτά τα λεφτά, αλλά πιστεύω overall ότι είναι μια πάρα πολύ καλή τιμή.

Θα αργήσω λιγουλάκι να σας πω 1τες εντυπώσεις γιατί πρέπει πρώτα να πάω να βρω το φθηνότερο έτοιμο έπιπλο με 3α επίπεδα από γυαλί και συνολικό ύψος στους 58-62 πόντους.

Μήπως έχετε καμιά ιδέα???

Εκείνο του Greenfan με 3α επίπεδα από μαύρο γυαλί τι ύψος έχει???

Reaction score
7
Καλορίζικη φίλε, η τηλεόραση πρέπει να γ@μ@ει και να δέρνει :cool_4: Εμένα όμως δε μ'αρέσει κρεμαστή. Ένα ωραίο τραπεζάκι θα την αναδείξει. Ο Antony6 έχει γούστο για πολλές )( )()()( (φαντάσου έχει xbox360)

Reaction score
0
Καλορίζικη και καλές θεάσεις...
Οσο για το τραπεζάκι που ρώτησες, το ύψος του είναι 53 εκατοστά.

Reaction score
0
Καλορίζικη φίλε, η τηλεόραση πρέπει να γ@μ@ει και να δέρνει :cool_4: Εμένα όμως δε μ'αρέσει κρεμαστή. Ένα ωραίο τραπεζάκι θα την αναδείξει. Ο Antony6 έχει γούστο για πολλές )( )()()( (φαντάσου έχει xbox360)
πστ.. υποκώδικα... ομορφυνες ρε!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic TH 42PZ70E ως Χρήστης

Θα μπει σε γωνία τοχίχων κι όχι φάτσα μπροστά σε τοίχο οπότε με βλέπω για τραπέζι, μου φαίνεται άλωστε ότι είναι και το πιο σωστό έτσι για θέαση. Στον τοίχο δεν μπορείς να την βάλεις στους 60 πόντους είναι χαμηλά,... αλλά αν την βάλεις ψηλά δεν θα βλέπεις καλά και σωστά.

Greenfan τι φάρδος και τι βάθος έχει το τραπεζάκι??

Reaction score
0

Απέκτησα και το τραπεζάκι με το μαύρο γυαλί του Greenfan με 170 ευρώ απ' το οποίο η τηλεόραση θα εξέχει 4ς πόντους από την κάθε πλευρά και θα βάλω και κάποια εξέδρα 7-8 πόντων κάτω απ το τραπέζι για να ψηλώσει και να φτάσει τους 60 από 53 πότνους που ναι τώρα.

Αύριο το πολύ μεθαύριο την βγάζω από το κουτί της και αρχίζω τη 200άωρη διαδικασία, με μειωμένες τιμές σε αντίθεση χρώμα φωτεινότητα, ζουμαρισμένη όσο χρειάζεται κλπ...

Αντιανακλαστικό φίλτρο = antiglare filter??? Που μπορώ να δω αν το έχει ή όχι? Θα κοιτάξω στο manual.

Reaction score
11
Ακριβώς:antiglare filter. Η PZ700 σίγουρα το έχει η 70 δεν είμαι και σίγουρος.
Πέρα από αυτό εσύ πως τη βλέπεις;
Πως τα πάει με τις ανακλάσεις;
Αν μπορείς να κάνεις μια σύγκριση σε σχέση με άλλες πλάσμα που είδες.

Reaction score
0
Tην τσιμπησα και εγω..
Πολυ ευχαριστημενος γενικα,εχει παιξει 100 ωρες με το προτεινομενο υλικο
Ψιλοπαραπονα με το σημα nova αλλα τι να κανουμε.....
Για προτεινεται ρυθμισεις εικονας (για μπαλα μεσω nova)κ movies...
γιατι το ψαχνω αλλα ακομα δεν εχω κατασταλαξει..

Thanks

Reaction score
0

Παιδιά έχω καθυστερήσει να σχολιάσω και να ενημερώσω αλλά τρέχω ακόμη για το σπίτι. Το μόνο που κατάφερα είναι να αγοράσω και το ps3 και να στήσω την τηλεόραση στο τραπέζάκι, αλλά ακόμη δεν την έχω ανάψει. Thomas θα κοιτάξω manual για antiglare filter κι όσο αναφορά το πως την βλέπω σε σχέση με άλλες πλάσμα, δυστηχώς είδα όταν αγόραζα μόνο 2 πλάσμα, αυτήν και την Pio 428. Η εικόνα τους είχε διαφορά που βλέπεις κάθαρα αλλά και τιμή που ξεχωρίζεις ακόμη πιο ξεκάθαρα. wall_1
Δυστηχώς δε την είδα με την Px70 οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω για τις απόψεις των άλλων πάνω στην συγκεκριμένη σύγκριση.

Την είδα όμως δίπλα δίπλα και την αντιπαράθεσα με πάρα μα πάρα πολές lcd όπως την f86 samsung, την sony w3000 και πάρα πολλές Philips. Ήθελα να δω μέχρι τι κόστους LCD τηλεοράσεις η Panny βγαίνει από το μάτι και μόνο (δηλαδή όπου οι διαφορές θα φαίνονταν και θα διακρίνονταν ξεκάθαρα χωρίς αμφιβολίες) με καλύτερη εικόνα. Κοίταζα να βρω διαφορά σε πιστότητα μαύρο, ζωντάνιας/ζεστασιάς χρωμάτων και κίνησης. Αυτά τίποτα άλλο.

Σε πληροφορώ ότι μέχρι που αγόρασα την Panny δεν υπήρχε κανένα μοντέλο καμίας εταιρίας, στο σύνολο των LCD και Plasma, που να βρήκα καλύτερη εικόνα από της Panny, (για χρήση υψηλής ανάλυσης dvd) εκτός από τις 2 Pio στις 42 ίντσες και την Sony x3500 που είχε πάνω κάτω ισάξια χρώματα και μαύρο, αλλά μια κίνηση που έκανε μεγάλη διαφορά στην συνολική εικόνα κάνοντας την πραγματικά πιο αληθινή και ρεαλιστική από οτιδήποτε έχω δει, σχεδόν λες και ήταν υπαρκτή μπροστά μου. Αυτές όμως οι 3ς τηλεοράσεις έχουν άλλο κόστος και έτσι κατέληξα στην Panny.

Αυτά για την ώρα αλλά για να μην λέμε τα συνηθισμένα, θα ποστάρω το συντομότερο μετά τις πρώτες 200 ώρες και μετά από καλιμπράρισμα, συμπεράσματα από την χρήση ψηφιακής τηλεόρασης nova, μέσο τηλεφωνικής γραμμής (Ontelecom) και εικόνες από σκοτεινά πλάνα και άλλες σκηνές του spiderman 3 και άλλων bds με ps3.

Reaction score
0

Daffy... nova σήμα από πιάτο παίρνεις ή δια τηλ??? Συγκυρίες προκαλούν διαφορά στο εικόνα σου. Κακός καιρός βροχές μπόρες και άνεμοι με πιάτο που έχω στο πατρικό μου η nova μ@λ@κ1ζ3τα1, έως δεν παίζει καθόλου, δια μέσω τηλ βέβαια δεν έχω ακόμη εμπειρία, δεν με έχει ενεργοποιήσει ακόμη η ontelecom, αλλά λογικά θα παραμένει ανεπηρέαστο. Δε ξέρω μήπως λέω και μπαρούφες αλλά ίσως κάποιος καταλληλότερος μας διαφωτίσει.

Reaction score
0
Deepblue nova βλεπω απο πιατο,αυτο εχω παρατηρησει και εγω,ο καιρος παιζει πολυ μεγαλο ρολο οπως επισης και η χωρα απο την οποια μεταδιδονται κυριως αγωνες...δεν ξερω τι μπορω να κανω ..ισως αλλος αποκωδικοποιητης
Εμενα εχει παιξει 150 ωρες (τις περισσοτερες με το προγραμμα για στρωσιμο) και ηδη εχω αρχισει και βλεπω διαφορες στα χρωματα.στα 1080ρ ειδα κατι τρειλερακια που κατεβασα απο δικτυο και πηρα εξοδο απο laptop
εντυπωσιακο αποτελεσμα....
δες την με το play3 και πες μου εντυπωσεις
οπως και για τις ρυθμισεις εικονας θα ηθελα να συγκρινουμε οποτε καταληξεις
τα λεμε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv