Πρώτες εντυπώσεις από την LG 32LB75

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους σας καταρχήν και χαίρομαι που επιτέλους λαμβάνω και γω μέρος στο θέμα LCD-TVs.
Καταρχήν λόγω στενότητας αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο σε τιμή ευκαιρίας απο φίλο ο οποίος κάνει ανακαίνιση το μαγαζί του και θέλει να περιορίσει όσο το δυνατόν τυχόν ζημιές απο τις μετακινήσεις.Επίσης μιας και την είχε και αυτός μου είπε τα καλύτερα λόγια για την συγκεκριμένη και για τα λεφτά που έχει.Εν πασι περιπτώση μια ο χώρος θέασης απο τον καναπέ μου που δεν ξεπερνά τα 2,μια ο χώρος απο το σύνθετο που δεν χωράει μεγαλύτερη κατέληξα σε αυτήν την 32αρα.
Με το που την έβαλα σε λειτουργία αμέσως ξεκίνησε το σετάρισμα και η αναζήτηση καναλιών.Επειδή έχω το PVR της NOVA μπορώ να πω ότι η ποιότητα ήταν αρκετά καλή σε σχέση με μια Samsung που έχει ο αδερφός μου.Βέβαια FILMNET και SUPESPORT δεν είδα μιας και τα χω κομμένα αλλά πιστεύω ότι μπορεί να μην έχει και καμιά δραματική διαφορά μιας και γενικά το πρόβλημα προέρχετε απο την πηγή και πραγματικά ελπίζω να κάνει κάτι η MULTICHOICE για αυτό.
Με το λαπτοπ και το PS3 πραγματικά έπαθα πλάκα!!!!Μόλις είδα την επιφάνεια εργασίας πραγματικά την ερωτεύτηκα μιας και υποστηρίζει και Full HD.;Eβαλα απο το λαπτοπ να παίξει ένα επεισόδειο HD 720p και πραγματικά ήταν υπέροχο να το βλέπω στις 32 ιντσες απο τις 17 που τα βλεπα μέχρι τώρα.Βέβαια δεν ξέρω γιατί -το παρατήρησα και σε άλλη LCD- κάποιες στιγμές ήταν σαν να βλέπω ένα κόψιματάκι της εικόνας φευγαλέο ,μια οριζόντια γραμμή που στο λαπτοπ δεν φαινόταν και δεν ξέρω αν οφείλετε σε κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω.
Τα παιχνίδια στο PS3 πραγματικά παίζονατι όπως πρέπει με ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες που πριν δεν φαινόταν.Εδώ τώρα βέβαι πρέπει να πω κάτι το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω καλά.Η τηλεόραση πάνω γράφει 1080p Input.Όταν σύνδεσα το PS3 μου έγραψε ότι η μέγιστη ανάλυσή μου έιναι 1080p,ενώ ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται για το μοντέλο μου μιας και δεν φτάνει τόσο ψηλές αναλύσεις.Επίσης να πω σε κάτι δοκιμές που έκανα ότι:
1)Έπαιξα διάφορα βιντεάκια απο το PS3 με 1080p ανάλυση και 720p και μου τα έπαιξε μια χαράκαι χωρίς να μου κόβει εικόνα.Επίσης όταν πάταγα το κουμπί για να μου δείξει η τηλεόραση την συγκεκριμένη ανάλυση που παίζει εκείνη τη στιγμή μου έδειχνε 1080p .
2)Σε παιχνίδι με υποστηριζόμενη ανάλυση 720p,1080i και 1080p μου έδειχνε 720p.Ακόμα και όταν έβαλα μέγιστη υποστηριζόμενη απο το PS3 1080ι μου το έπαιζε σαν 720p.(Δεν είναι καλύτερη ανάλυση το 1080i απο το 720p?)
Τελικά δηλαδή έχει αντίκτυπο αυτή η διαφορά το 1080p Input στην ποιότητα εικόνας που βλέπω ή είναι περισσότερο διαφημιστικό τρικ της εταιρίας?
Συνεχίζω ...
Απο θέμα συνδέσεων κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος είμαι αφού έχω συνδέσει όλες τις συσκευές μου και μου μένει ακόμα πολύς χώρος.Συγκεκριμένα έχει 3 HDMI,1 Optical,2 Scart, Compoment μπροστά με S-VHS και πίσω ,PCMCIA(αν και δεν ΄ξέρω πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω αυτό)

Σίγουρα υπάρχουν αλλά και θα υπάρχουν ακόμα καλύτερες απο τη συγκεκριμένη απλά περνώντας απο τη CRT-LSD οι διαφορές εικόνας είναι τεράστιες και πλέον σήμερα μετά απο 2 μέρες αισθάνομαι ότι έκανα την αγορά του <<αιώνα>> για 500Ε και όποτε μπορέσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει-προσθέσει κάτι γιατί πραγματικά θα ήθελα να τα ξεκαθαρίσω μερικά πραγματάκια.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Πρώτες εντυπώσεις από την LG 32LB75

Πείτε κάποιος κάτι ρε παιδιά.....

Θα βάλω τα κλάματα που δεν αναφέρει κανείς τίποτα :(
:142::142:
Με γεια και καλες θεάσεις…,
Είναι γεγονός πως οι 32 ιντσες δεν εντυπωσιάζουν πλέον ισως για αυτό και δεν ειδες ανταπόκριση για την επιλογή σου…
Από την άλλη όμως πολυ καλα εκανες και δεν πηρες μεγαλύτερη οθονη αφου όπως λες η απόσταση θέασης σου είναι κάτω των δυο μετρων.
Η συγκεκριμένη tv εχει ικανοποιητικότατο εξοπλισμό εαν αναλογιστούμε ότι κοστίζει κατι παραπάνω από 500 ευρω, με ομορφο σχεδιοσμο και την περιστρεφόμενη βάση που η lg τελευταία παρεχει σε όλα τα μοντελα της.
Μειονέκτημα η χαμηλή αντίθεση της και γενικότερα το μαυρο της που σε τηλεοπτικό σήμα κανει δύσκολο-θέατες τις σκοτεινές σκηνες.

Eβαλα απο το λαπτοπ να παίξει ένα επεισόδειο HD 720p και πραγματικά ήταν υπέροχο να το βλέπω στις 32 ιντσες απο τις 17 που τα βλεπα μέχρι τώρα.Βέβαια δεν ξέρω γιατί -το παρατήρησα και σε άλλη LCD- κάποιες στιγμές ήταν σαν να βλέπω ένα κόψιματάκι της εικόνας φευγαλέο ,μια οριζόντια γραμμή που στο λαπτοπ δεν φαινόταν και δεν ξέρω αν οφείλετε σε κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω.
Το λαπτοπ το εχεις συνδέσει με VGA η HDMI;
Έλεγξε στο input menu η είσοδο να έχει ρύθμιση pc.
Επίσης όταν παίζεις ταινίες σε υψηλή ανάλυση από το λατοπ , ρύθμισε την καρτα γραφικων σου στα 24hz ( όχι 50 ουτε 60).

Reaction score
1.213
Πείτε κάποιος κάτι ρε παιδιά.....

Θα βάλω τα κλάματα που δεν αναφέρει κανείς τίποτα :(
Ωραιος φιλε μου !! :444:

Αν καθενας εγραφε τοσο αναλυτικα τις εντυπωσεις του τωρα θα ειχα αποφασισει ηδη για την 32αρα που θελω να παρω ...:138:

Αλλα και ο αγιος φοβερα θελει..θα τα ξερασουν ολα στο τελος θελουν δεν θελουν...:410:

Υ.Γ Ειδες και καποια αλλα μοντελα (μεχρι αυτη τη τιμη ) ?? Συκριση με κανενα απο αυτα ??

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Πρώτες εντυπώσεις από την LG 32LB75

:142::142:
Επίσης όταν παίζεις ταινίες σε υψηλή ανάλυση από το λατοπ , ρύθμισε την καρτα γραφικων σου στα 24hz ( όχι 50 ουτε 60).
:105::105:Επιτέλους απαντήσεις....

Το συγκεκριμένο με το χαμήλωμα των Hertz θα το δοκιμάσω αύριο που θα χω και άλλο 1 καλώδιο HDMI μιας και δε με βολεύει να βγάζω απο το PS3 λόγω θέσης.

Υ.Γ Ειδες και καποια αλλα μοντελα (μεχρι αυτη τη τιμη ) ?? Συκριση με κανενα απο αυτα ??
Δυστυχώς ή Ευτυχώς λόγω συνθηκών την πήρα με κλειστά μάτια σχετικά μιας και ήταν ειδική περίπτωση.Έριξα μια γρήγορη ματιά μόνο για την συγκεκριμένη στο internet και τα σχόλια δεν ήταν καθόλου άσχημα.Η άλλη λύση που είχα είχε τα διπλάσια λεφτά σχεδόν +++++ και ήταν η PHILIPS cineos Full HD με πάμπολλα χαρακτηριστικά αλλά πραγματικά μετά και απο κάποια θέματα που διάβασα πείστικα(ας πούμε) ότι το 1080p στις 32αρες ίσως και να μην έχει νόημα όσο όταν θα είχες μια 46+.
Όπως είπα και στην αρχή και μόνο που παίζω τα παιχνίδια με κρυστάλινη εικόνα είναι κάτι που με ικανοποιεί πλήρως.Ακόμα και BR Disc που έβαλα τρελάθηκα με την διαύγεια της εικόνας και το περίεργο ήταν ότι ενώ τα δισκάκια υποστήριζαν 1080p τα έπαιζε και η οθόνη σε αυτή την ανάλυση.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής:Αν η οθόνη ΔΕΝ είχε 1080p Input τα βιντεάκια που θα ήταν σε αυτήν την ανάλυση δεν θα τα <<χώραγε >> ας πούμε στο κάδρο για να το κάνω πιο λιανά?Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας μου πει.

Reaction score
6
Απάντηση: Πρώτες εντυπώσεις από την LG 32LB75

Δεν θα καταλαβενες τιποτα γιατι πολύ απλα η τηλεόραση θα εκανε αυτοματα την επιπλεον αναλυση, downscale σε αυτή που εχει το πάνελ της ( δηλαδη 1366Χ768)

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου αλλά ακόμα δεν μου έχει λυθεί η απορία.Τελικά το 1080p Input είναι διαφημιστικό τρικ και τίποτα παραπέρα ....δεν είναι δλδ κάποιο κρυφό ατού της συγκεκριμένης οθόνης?

Reaction score
6
Απάντηση: Πρώτες εντυπώσεις από την LG 32LB75

Όχι δεν είναι διαφημιστικό τρυκ…
Είναι καλο που η Tv σου δέχεται σημα 1080 και ας είναι η ανάλυση της 768.
Σε αντίθετη περίπτωση θα έβλεπες ένα κομμάτι της εικόνας από την ανάλυση του 1080. ( όπως συμβαίνει στην δική μου 32αρα LG)

Reaction score
4.237
Η 32 ιντσες πλεον εχουν περασει στην κρεβατοκαμαρα στο σαλονι 40-42>:116:

Reaction score
0
κακίες.........χεχεχεχεχεχεχε,anyway αν δεν είχα τρυπήσει το σύνθετο μπορεί να σκεφτόμουν το πολύ 37 αλλά 40+ με τίποτα επειδή ο χώρος του σαλονιού μου είναι μακρόστενος ενιαίος χώρος σαλόνο -κουζίνα οπότε και πάλι καλά είμαι.

Reaction score
0
Γεια σας παιδια νεος στο φορουμ.Εχω παραγκειλει την τηλεοραση και διαβασα σε ενα ξενο φορουμ οτι δε συνδεεται ευκολα με το pc apo dvi se hdmi.Εχει καποιος το ιδιο προβλημα;Η καρτα γραφικών μου ειναι 9600 gt.

Reaction score
0
Γεια σας παιδια νεος στο φορουμ.Εχω παραγκειλει την τηλεοραση και διαβασα σε ενα ξενο φορουμ οτι δε συνδεεται ευκολα με το pc apo dvi se hdmi.Εχει καποιος το ιδιο προβλημα;Η καρτα γραφικών μου ειναι 9600 gt.

Δυστυχώς μιας και έχω laptop με έξοδο hdmi δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo