Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Που να ακούσετε και την τιμή!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευτυχώς δεν χωράει η 42άρα στον χώρο μου...
Ευτυχώς δεν χωράει η 42άρα στον χώρο μου...
Περαστικά!!!kaizen said:Εμείς οι κλινήρεις, πώς θα μάθουμε την τιμή; (Ανακάλυψα οτι δεν είναι καλή ιδέα να σηκώνεις 32άρα CRT και μασίφ έπιπλα μόνος σου... Αντί για παρουσίαση Amoi μου έκαναν παρουσίαση μαγνητικού τομογράφου...)
σε τέτοια φάκα και χωρίς τυράκι μπαίνω...ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:παρτε και λιγο τυρακι
ρε σεις δεν κάνουμε μια χορηγία να του αγοράσουμε μια ψηφιακή...ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:παρτε και λιγο τυρακι(και δεν θελω κριτικες για την ποιοτητα των φωτο , ειναι τραβηγμενες απο κινητο)
Αν και δεν με ενδιαφέρουν εν γένει η LCD, αυτή την τηλεόραση θέλω να τη δω. Επσιδή το έμαθα μάλλον αργά σκέφτομαι να κάνω το εξής:ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Παιδια , οι συμμετοχες εως εδω παρακαλω για να μπορεσουμε να δουμε και τιποτα
Αυριο στις 8 κανονικα οπως εχουμε πει.
Ειστε ετοιμοι?![]()
Έχει τακτοποιηθεί το θέμα. Καλά, ανήκεις στην ομάδα διοργανωτών και δεν έχεις πρώτος ενημερωθεί;Χρήστος Ακρατόπουλος said:Λόγω κάποιας δυσκολίας της τελευταίας στιγμής θα παρακαλούσα κάποιος από τους συμμετέχοντες να φέρει μια φωτογραφική μηχανή!
Ευχαριστώ!
Δεν με ενημερώνουν για τίποτα τελικά...VIDEOMIX said:Έχει τακτοποιηθεί το θέμα. Καλά, ανήκεις στην ομάδα διοργανωτών και δεν έχεις πρώτος ενημερωθεί;Χρήστος Ακρατόπουλος said:Λόγω κάποιας δυσκολίας της τελευταίας στιγμής θα παρακαλούσα κάποιος από τους συμμετέχοντες να φέρει μια φωτογραφική μηχανή!
Ευχαριστώ!8)
Η αλήθεια είναι οτι φταίω και εγώ, διοτι δεν απάντησα απόλυτα καταφατικά, μιας και θα το έπρατα στις 3 το μεσημέρι. :?Χρήστος Ακρατόπουλος said:Δεν με ενημερώνουν για τίποτα τελικά...VIDEOMIX said:Έχει τακτοποιηθεί το θέμα. Καλά, ανήκεις στην ομάδα διοργανωτών και δεν έχεις πρώτος ενημερωθεί;Χρήστος Ακρατόπουλος said:Λόγω κάποιας δυσκολίας της τελευταίας στιγμής θα παρακαλούσα κάποιος από τους συμμετέχοντες να φέρει μια φωτογραφική μηχανή!
Ευχαριστώ!8)
![]()
![]()
![]()