Πρώτη επαφή

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους,
Είμαι κάτοχος μιας καταπληκτικής 21" CRT Schraub Lorentz και αν και ακούγεται παράξενο, θέλω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση. Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση, αλλα μου αρέσει να απολαμβάνω κανένα ματς. Anyway, ψάχνω για την πιο οικονομικη λύση σε Home projector, που φυσικά θα είναι και απίστευτα καλός, και θα κρατήσει χρόνια.. :)
Όποιος έχει λίγο εμπειρία και μπορεί να μου προτείνει ένα δύο μοντέλα, να ναι καλα..

Συνθήκες χρήσης: Max 2 hours daily, αποστασή απο οθόνη, max 3 meters. Σκοτείνό περιβάλλον συνήθως. Integrated solutions με DVD τι λένε.

Ευχαριστώ
Βασίλης

Reaction score
0
Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρζ πόσα απαιτούνται για μια καλή εμπειρία. ~500 είναι normal?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρζ πόσα απαιτούνται για μια καλή εμπειρία. ~500 είναι normal?
Εχμ, μαλλον ειναι πολυ λιγα.
Τους πρωτους οικονομικους home βιντεοπροβολεις θα πρεπει
να τιους υπολογιζεις απο περιπου 900 ευρω και επανω...

Reaction score
6
Integrated solutions με DVD τι λένε.

Ευχαριστώ
Βασίλης

Λένε 107'' από τα 3 μέτρα... Optoma DV11.
899 ευρώ.

Εννοείται πως είναι λύση για κάποιον που θέλει φορητότητα και ευκολία πάνω απ' όλα.
Δεν υπάρχει απογοητευτικό μηχάνημα στις μέρες μας, απλά οι καθαρόαιμοι Home Cinema προβολείς είναι ένα "κλικ" καλύτεροι.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Από ότι κατάλαβα τελικά η λύση του Projector δεν είναι για την τσέπη μου. Ευχαριστώ και πάλι!

Reaction score
6
Just a minute!

Υπάρχουν Projectors πεεεερίπου στα λεφτά που λες με ανάλυση 800x600 και υψηλή φωτεινότητα.

Εάν όπως λες τον θέλεις για κανα ματς, τότε θα σε βολέψουν μια χαρά. Υποθέτω ότι θα θέλεις να βλέπεις από NOVA και τα αναλογικά κανάλια έτσι;

Reaction score
0
Ναι... αναλογικά προς το παρών.. να μην βλέπω και το κεφάλι του παίχτη σαν ένα τεράστιο Pixel.. αλλά δεν θα κάθομαι και στο μισό μέτρο...

Reaction score
6
OK.
Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί με φωτεινότειτα γύρω στα 2000 lumens.

Εγώ έχω δοκιμάσει τον EP721 της Optoma στο σπίτι και απόλαυσα μπάλα (μεγάλη οθόνη+μπάλα= κόλαση!) και μάλιστα από το χειρότερο δυνατό σήμα: ΝΕΤ από την composite είσοδο!!!

Reaction score
0
Με ενα γρήγορο Skroutzarisma και μια αναζήτηση στο Best Buy βλέπω ότι στην αμερική (πάω προς τα εκεί για μια εβδομάδα) μου βγαίνει στα 370 Euro. Κανένα άλλο model να έχω κατά νού?

Reaction score
6
Θέλει λίγο προσοχή με τις αγορές from the USA.
Παίζουν διαφορετικά firmware στα αμερικάνικα και δεν υποστηρίζονται.
Επειδή είπες για να κρατήσει για χρόνια, η Optoma Ευρώπης δίνει 10 χρόνια εγγύηση για το χρώμα, κάτι που δεν νομίζω ότι συμβαίνει με την Optoma Αμερικής.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.470
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO