Πρώτη παρουσίαση της (νέας) Luxman στην Ελλάδα!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Μετά την Rogers ήρθε και η σειρά της Luxman...

Η εταιρία θα μας αποστείλει για δοκιμή το universal player DVA-250. Η δοκιμή φυσικά θα είναι η πρώτη επί ελληνικού εδάφους κι απ' ότι ξέρω θα είναι και η πρώτη επί ευρωπαϊκού εδάφους για το συγκεκριμένο player!!!

Για πληροφορίες για το player δείτε εδώ

http://www.luxman.com.hk/product_detail.asp?product_no=DVA-250&pro_cat=DVD Players

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Wilson Chow της Luxman για την απεριόριστη βοήθειά του (χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε τα δείγματα για δοκιμή).

Thanks a lot Mr. Wilson Chow!!!

Παρακολουθείτε λοιπόν στενά και αυτό το θέμα μιας που θα υπάρχουν σύντομα και άλλες ανακοινώσεις...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Θα δούμε...

Το πιο πιθανόν είναι να γίνει κάτι τέτοιο. Απλά λόγω τρελλού φόρτου εργασίας αυτές τις μέρες ακόμα δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τίποτε. Έτσι κι αλλιώς ακόμα και να έρθουν θα πρέπει να πέσει και το σχετικό "στρώσιμο" οπότε έχουμε καιρό μπροστά μας...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Λοιπόν...

Το Luxman έφτασε και είναι στο τελωνείο...
Αύριο μάλλον θα καταφθάσει και Κατερίνη. Έχει να πέσει "στρώσιμο"...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε Σπύρε, προκειμένου να το κάνουμε στο κ@λοχώρι μου, μήπως να το κάνουμε στου Κόγια το χωριό που είναι περίπου στο μέσο της διαδρομής από Αθήνα - Θεσ/νίκη και έχει και καλά τσιπουράδικα?... :idea:

- Κώστα υπάρχει κάποιος χώρος κατά κει?... :roll:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Κατά τις 5 το απόγευμα που γύρισα σπίτι από την δουλειά με περίμενε μία έκπληξη...

Το Luxman έφτασε επιτέλους !!!

Λοιπόν μαντέψτε το τι έκανα από τότε...

Δείτε κάποιες πρώτες φώτογραφίες

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Πρώτες εντυπώσεις...

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Ιδιώς το remote control είναι όλα τα λεφτά. Μεταλλικό και αρκετά βαρύ με δυνατότητα να τηλεχειριστεί και άλλες συσκευές.

Μοναδικό μείον μέχρι τώρα η έλλειψη HDMI-DVI εξόδου...

Τώρα "στρώνει" παίζοντας Nick Cave...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Η τιμή του έξω (Ρωσία) είναι περί τα $750 ή 625€. Στο e-bay το βρίσκεις direct από την Κίνα στα 343€ (αλλά θα πληρώσεις και τελωνείο κατά την εισαγωγή 180€ το λιγότερο).

Περίπου τόσο (590€) είχα πάρει προ τετραετίας το Panasonic RA-61. Αλλά τα δύο μηχανήματα δεν έχουν καμμία σχέση τόσο σε δυνατότητες όσο και ηχητικά...

Reaction score
3
Μπράβο Σπύρο.
Για κανονίστε με τον Κ.Κόγια αυτό που πρότεινε ο Νίκος,γιατι καλό είναι το τερπνόν μετά του ωφελίμου αλλά να το γλυκάνουμε στρώνοντάς το και με λίγο τσίπουρο... :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Λοιπόν κάποιες πρώτες εκτιμήσεις...

-Ηχητικά αν θες το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τότε εμπιστεύεσαι την στερεοφωνική έξοδο. Η εξακάναλη κάπου χάνει.

-Σαν transport λειτουργεί πάρα πολύ καλά. Ο μηχανισμός οδήγησης μάλλον είναι από dvd-rom αλλά η απόδοσή του είναι πολύ καλή. Μάλλον κάτι θα παίζει σε επίπεδο software.

-Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα SACD αλλά σε DVD-Audio υλικό παίζει παρα πολύ καλά σε σχέση με το Panasonic μου.

-Επίσης δεν έχω δοκιμάσει την coaxial, αλλά από την οπτική η απόδοσή του συγκριτικά πάντα με το Panasonic είναι αρκετά καλύτερη.

-Το μενού του είναι αρκετά εύκολο ακόμα και για τον "πρωτάρη".

Φυσικά ακόμη στρώνει (έχει παίξει συνοικά 5-6 ώρες)...

Reaction score
3.497
Καλές ακροάσεις.

Αλλαξε η συμπεριφορά του μετά το στρώσιμο ?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Λοιπόν λίγα τα νεώτερα...

Ουσιαστικά δεν κατάφερα να το ακούσω με τις συνθήκες που θέλω λόγω δουλειάς. Ελπίζω το σαββάτο το απόγευμα που δεν δουλεύω να ξεφορτωθώ τα γυναικόπαιδα από το σπίτι και να τα καταφέρω...

Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι ο οδηγός είναι πολύ επιλεκτικός όσο αναφορά τα γραντζουνισμένα δισκάκια...

Μετά από επικοινωνία μου με την Luxman μου είπαν ότι ο οδηγός που φορά είναι της Sanyo ενώ τα audio dac είναι τα CS4382.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster