Πρώτη παρουσίαση : Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Reaction score
164
Απάντηση: Πρώτη παρουσίαση : Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι ο δίσκος δεν ακουγόταν και μου έκανε εντύπωση!
Έτσι, ναι... Η θερμοκρασία είναι πρόβλημα και σωστά κάνεις και θέλεις να την αντιμετωπίσεις. Νόμιζα ότι απλά το έκανες από... βίτισιο! :142: (Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι!)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αυτη ηταν η εκπληξη που μου ελεγες βρε συ?
Συγχαρητηρια, εκπληκτικη παρουσιαση!:607:

Reaction score
0

μεγαλο μπραβο για την παρουσιαση σου..ειμαι κατοχος του εν λογω μηχανηματος και όντως με εναν baracuda sata2 στισ 7200 ζεσταινεται υπερβολικα..εχω να σου κανω δυο ερωτησουλες..
1...συνδεσα το icybox ενα wifi προτοκολο n οπως ελεγε ο κατασκευαστης..περασα τους drivers απο το usbaki αναγνωρισε το wifi ολα καλα..αλλα δεν με αφηνει να μπω σε καμια υπιρεσια net servise..τι πρεπει να ενεργοποιησω?πως μπορω ασ πουμε να κατεβασω τορεντ απο το gamato.info με τον λογαριασμο μου?

2..θελω να περασω απτο usb στον σκληρο ταινιες που κατεβασα στο laptop..για να μην μου ποιανει χωρο..κατευθειαν ομως απτο usb..απο που το κανεις γιατι δεν το βρισκω..

αυτα..αν μου απαντησεις πιστευω θα ειμαι πληρως ικανοποιημενος απτο μηχανημα...και ασ μην τα λεει λιγο πιο κατανοιτα στο manual..

Reaction score
13
Απάντηση: Re: Πρώτη παρουσίαση : Raidsonic ICY BOX IB-MP309HW

Φανταστική παρουσίαση...ευχαριστούμε πολύ.
Μια που δεν είμαι και ο πιο σχετικός θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής
1. Με βάση την παρουσίαση αυτή, πιστεύει κάποιος οτι υστερει σε σχεση με το egreat?
(ισως να μην υποστηρίζει κάποιο format που δεν γνωρίζω). Απο όσο έχω διαβάσει σίγουρα υπερτερεί σε ποιότητα υλικού και θορυβο.

2. Με έναν σύγχρονο δίσκο Eco-like αλπά και μόνο για εγκατάση των προγραμμάτων και χωρίς καθόλου torrent downloading (και της ταινίες μέσο network), πιστεύεις οτι θα υπάρχει πρόβλημε με την θερμοκρασία του κουτιού?

3. Και τέλος...αν έχεις προλάβει να το ψάξεις, πως είναι απο support?
βγαίνουν συχνα firmware ? Υπάρχει κοινότητα που να το υποστηρίζει (μια που εδώ οι περισσότεροι την έχουν πέσει στα Popcorn & egreat :121:)

ευχαριστώ
1.Εδώ δεν μπορώ να απαντήσω διότι δεν έχω δει από κοντά τα άλλα δύο μηχανάκια παρά μόνο από φωτογραφίες.

2.Νομίζω ότι καλύτερη θερμική λύση θα βρεις μόνο με 2,5 ίντσες δίσκο με ενα μικρό ακόμη ανεμιστηράκι μέσα και με διόρθωση στο firmware ώστε να μην κλείνει το δικό του ανεμιστηράκι όταν είναι η συσκευή σε standby. Μετά από 2,5 θα πήγαινα σε 3,5άρι WD green όπου και εκεί έχουμε 5400rpm και μπαίνει και σε λήθαργο ο δίσκος οπότε χαμηλές θερμοκρασίες.

3.Από updates δυστυχώς ακόμη δεν έχω δει και ελπίζω να μην συνεχιστεί έτσι η ιστορία αλλιώς με βλέπω κάποια στιγμή αργότερα να το κάνω και εγώ popcorn! Για κοινότητες δεν είδα κάτι και όσο κοίταξα στο google ήταν όλα ξενόγλωσσα πέρα των Αγγλικών οπότε δεν σχολήθηκα. Πάντως ότι βοήθεια θέλεις θα την βρεις εδώ μέσα διότι σχεδόν ότι έχουν γράψει τα παιδιά για τα άλλα 2 δουλεύουν (σχεδόν) αυτούσια και σε αυτό.

Reaction score
13

Αυτη ηταν η εκπληξη που μου ελεγες βρε συ?
Συγχαρητηρια, εκπληκτικη παρουσιαση!:607:
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια στην προσπάθεια αυτή.

Reaction score
13

μεγαλο μπραβο για την παρουσιαση σου..ειμαι κατοχος του εν λογω μηχανηματος και όντως με εναν baracuda sata2 στισ 7200 ζεσταινεται υπερβολικα..εχω να σου κανω δυο ερωτησουλες..
1...συνδεσα το icybox ενα wifi προτοκολο n οπως ελεγε ο κατασκευαστης..περασα τους drivers απο το usbaki αναγνωρισε το wifi ολα καλα..αλλα δεν με αφηνει να μπω σε καμια υπιρεσια net servise..τι πρεπει να ενεργοποιησω?πως μπορω ασ πουμε να κατεβασω τορεντ απο το gamato.info με τον λογαριασμο μου?

2..θελω να περασω απτο usb στον σκληρο ταινιες που κατεβασα στο laptop..για να μην μου ποιανει χωρο..κατευθειαν ομως απτο usb..απο που το κανεις γιατι δεν το βρισκω..

αυτα..αν μου απαντησεις πιστευω θα ειμαι πληρως ικανοποιημενος απτο μηχανημα...και ασ μην τα λεει λιγο πιο κατανοιτα στο manual..
1.Με wifi φίλε μου δεν έχω ασχοληθεί ακόμη (ίσως στο άμεσο μέλλον). Θα σου πρότεινα πρώτα να δοκιμάσεις τις δυνατότητές του με ethernet καλώδιο και μετά να προχωρήσεις σε wifi. ¨οσο για τα torrent εγώ κατεβάζω από το αντίστοιχο site ως εξής:
κατεβάζω το αρχειάκι torrent και μετά συνδέομαι στο icybox με web και κάνω upload το αρχειάκι στο icybox. Αυτό με την σειρά του ξεκινά αυτόματα το downloading.

2.Τι format έκανες στο δίσκο του icybox; EXT2 ή EXT3;

Reaction score
0

1..καλως λοιπον θα το βαλω σε καλωδιο αλλα με μεγαλη απογοιτευση..οποτε κοιταω να συνδεσω το λαπτοπ σε λαν με το icybox και του κανω upload το torrent..ωραιο ακουγεται..απλα νομιζα οτι θα ειχε καποιο software με seartch engine για τορρεντ χωρις την αναγκη για pc...τεσπα...
2. ext 3 νομιζω..δεν το βλεπει με ext 3?
thanx για την απαντηση!!

Reaction score
13

1. Μην απογοητεύεσαι σίγουρα θα δουλεύει απλά θέλει λιγάκι περισσότερο δουλειά γι αυτό σε συμβούλεψα να μην πας κατευθείαν στα βαθειά.Δυστυχώς το pc δεν το γλιτώνεις για να κάνεις upload τα torrnet. Από εκεί και πέρα τα ελέγχεις και από το icybox.

2.Χμ από ότι έχω διαβάσει από τις απαντήσεις των άλλων παιδιών για το egreat και το popcorn αποφάσισα να το φορμαρω σε EXT2 (πλήρης συμβατότητα). Σου δίνω μερικές απαντήσεις από τα αντίστοιχα τόπικ των άλλων παιδιών που νομίζω ότι θα σε καλύψουν 100%.

Απάντηση 1

Απάντηση 2

Απάντηση 3

Reaction score
0

σε ευχαριστω φιλε τζονυ..το καταφερα το wifi..εκανα share folder στο λαπτοπ και πεταω εκει ta torrent και τα κατεβαζει το icybox..εκανα ext2 το φορμα και κατεβασα και το Ext2IFS_1_11a απο το fs-driver.org και το αναγνωρισε σαν σκληρο το λαπτοπ και ολα καλα...το μονο που δεν βρηκα ειναι το copy paste απο το φλασηακι στο σκληρο αλλα δεν με νοιαζει και πολυ πια..ευχαριστω και παλι..:103:

Reaction score
13

Φίλε

δοκίμασε όταν είσαι πάνω σε ένα φάκελο ή αρχείο που θες να μεταφέρεις από το USB Flash και πίεσε το πλήκτρο "File Mode" στο τηλεχειριστήριο. Θα επιλέξεις το "Add file to list" και μετά θα κατευθυνθείς στον φάκελο του σκληρού δίσκου που θέλεις να το αντιγράψεις και θα πατήσεις πάλι το πλήκτρο "File Mode". Εδώ επιλέγεις το "Copy selected" (αν θυμάμαι καλά) και είσαι έτοιμος.

Reaction score
0

Έψαχνα ένα τρόπο για να βγάλω τον σκούρο φόντο και το λογότυπο του icybox , οπότε με το παρακάτω λογισμικό κατάφερα να το αλλάξω εύκολα.

http://www.nmtinstaller.com/

Πηγή: http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=13161

Με το παραπάνω πρόγραμμα μπορείτε να αλλάξετε theme, menu, wait image.
Επίσης μπορείτε να στήσετε επιπλέον προγράμματα όπως telnet,midnigh commander και τα όλα τα παρακάτω ...............

aMule
cTorrent
Download Manager 1.18
Download Manager 2.01
Download Manager 3.02 beta
ExtendedGaya
ExtendedGaya Extended
File Manager
LastFM script
LLink
Media Tomb UPnP MediaServer
NZBGet (including unrar and par2)
Download Manager
Skin Manager
Smartmon tools (smartctl / smartd)
StopActiveHDDStandby tweak
SysMon (system information)
Teenb subtitle font
Telnet daemon, Busybox & Midnight Commander
TorrentWatcher
Transmission 1.40
Transmission 1.42
Transmission 1.50
Transmission 1.51
Tune HDD for silence
Tune HDD for speed
Udxpy
VeraMono subtitle font
Webserver (http/php5)

Reaction score
62

Πολύ αναλυτική παρουσίαση!!! Μου άνοιξες την όρεξη να τσιμπήσω ένα να το τσεκάρω σε σχέση με το egreat!!

Reaction score
0

Έψαχνα ένα τρόπο για να βγάλω τον σκούρο φόντο και το λογότυπο του icybox , οπότε με το παρακάτω λογισμικό κατάφερα να το αλλάξω εύκολα.

http://www.nmtinstaller.com/

Πηγή: http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=13161

Με το παραπάνω πρόγραμμα μπορείτε να αλλάξετε theme, menu, wait image.
Επίσης μπορείτε να στήσετε επιπλέον προγράμματα όπως telnet,midnigh commander και τα όλα τα παρακάτω ...............

aMule
cTorrent
Download Manager 1.18
Download Manager 2.01
Download Manager 3.02 beta
ExtendedGaya
ExtendedGaya Extended
File Manager
LastFM script
LLink
Media Tomb UPnP MediaServer
NZBGet (including unrar and par2)
Download Manager
Skin Manager
Smartmon tools (smartctl / smartd)
StopActiveHDDStandby tweak
SysMon (system information)
Teenb subtitle font
Telnet daemon, Busybox & Midnight Commander
TorrentWatcher
Transmission 1.40
Transmission 1.42
Transmission 1.50
Transmission 1.51
Tune HDD for silence
Tune HDD for speed
Udxpy
VeraMono subtitle font
Webserver (http/php5)

ΦΙΛΕ Μ.ΠΑΝΟΣΧ πως θα το εγκαταστησουμε το προγραμμα στο icybox? θα το συνδεσουμε στο πισι πρωτα και θα το ανοιξουμε απο εκει?βοηθησε με λιγο γιατι δεν μαρεσει το interface του icybox...τα χρωματα δυσκολευουν λιγο την κατασταση..

Reaction score
0

Το NMT Community Software Installer το κανείς εγκατάσταση σε υπολογιστή.

Επικοινωνεί με το icybox μέσω δικτύου.

Πρέπει να ξέρεις την ip του icybox και πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει το ftp service .

Reaction score
0

θα το τεσταρω..σε ευχαριστω πολυ..

Reaction score
1

To http://www.nmtinstaller.com/ είναι ότι καλύτερο έχω δει στο είδος του.

Πάντως έχω δύο παρατηρήσεις
α) ότι όσα "θέματα" και να βάλεις, αυτό η αναθεματισμένη μπλε εικόνα που βγάζει μάτι σε χαμηλό φωτισμό, όταν παίζει μουσική δεν λέει να φύγει...όσο και να έχω ψάξει που στο καλό την έχει για να την αλλάξω δεν έχω καταφέρει να τη βρω!

β) πως αλλάζουμε τα settings (κατεβάσματος, ανεβάσματος) στον transmission 1.5X; Γιατί δεν βλέπω να έχει επιλογή ρύθμισης...

Reaction score
13

Πολύ αναλυτική παρουσίαση!!! Μου άνοιξες την όρεξη να τσιμπήσω ένα να το τσεκάρω σε σχέση με το egreat!!
Δημήτρη

δεν ξέρω κατά το πόσο αξίζει να προχωρήσεις σε αγορά αφού έχεις ήδη το egreat. Εγώ θα δοκίμαζα κάτι διαφορετικό.

Reaction score
7

Αυτό εδώ : RAIDSONIC ICY BOX IB-MP3010HW είναι καινούριο ? Είναι και αρκετά φτηνότερο ή κάνω λάθος (στα 150 περίπου το βλέπω) ? Του λείπει τίποτα (σε σχέση με το προηγούμενο) εσείς που τα πιάνετε με τη μία ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801673

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.969
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas