Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Reaction score
51
Επειδή το κείμενο αναφέρεται ξεκάθαρα στα μέλη που διαβάζουν και γράφουν στην κατηγορία GAMES θα ήθελα να διαβάσετε ΕΔΩ και να συζητήσουμε ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΑ και με ΘΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ τι μπορούμε να κάνουμε ΟΛΟΙ μας για να δέσει το γλυκό στην κατηγορία!!!:cool_4: :happy_4:

Θα ήθελα όσα συζητήσουμε εδώ (ή δίπλα, δεν με πειράζει αυτό) να μπορούν στο τέλος να χαρακτηρισθούν σαν Δημοκρατικός και κυρίως ουσιώδης διάλογος!:cool_4:

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την ευγένεια που θα δείξουμε όλοι!

Γιάννης Δημητρόπουλος

Reaction score
5
Καταρχην να σου πω οτι με κούρασε αφάνταστα το μήνυμα σου με αυτά τα $#@%γράμματα που επιμένεις να γράφεις, καθως και με το χρώμα που χρησιμοποιείς... χωρίς πλάκα πόνεσαν τα μάτια μου αλλά το διάβασα... Ας απαντήσω λοιπόν στο τμήμα που αφορά εμένα ή μπορώ να απαντήσω. Τα υπόλοιπα ας τα απαντησουν οι ενδιαφερόμενοι.

Παιδιά θα ήθελα να πω δυο κουβέντες για το όλο σκηνικό που υπάρχει στην κατηγορία Games και το οποίο με κάνει να στεναχωριέμαι.
Οι μόνιμη διαδικασία να υπάρχουν 3-4 ή 14 μέλη σε κόντρα με αφήνει απ’ την μία παγερά αδιάφορο να συμμετάσχω στην κουβέντα και απ’ την άλλη με τσαντίζει γιατί χαλάει μια ολόκληρη κατηγορία.
Η κατηγορία Games, Γιάννη, έχει FANATICS. Είναι "fun" να βλέπεις μια ταινία στο προβόλι σου, να ακους μουσική απο "χαιεντάδικα" ή όχι μηχανήματα ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά εδώ είναι μόνιμος πόλεμος. Είναι χαρακτηριστικό των games σε όλα τα gaming forums που παρακολουθώ. Δεν είναι κάτι παράλογο αν θες την γνώμη μου. Πάντα υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει.

Μπαίνει μέσα ο Blizard και λέει ότι το τάδε παιχνίδι που βγήκε (ή θα βγει) για το PS3 θα είναι εκπληκτικό και τρομερό (δικαίωμά του και καλά κάνει) και βγαίνει μια ομάδα μελών και αρχίζουν και τον τρώνε. Τι είναι αυτά που λες, είναι σκατά η κονσόλα γιατί το XBOX 360 κάνει αυτό και κάνει το άλλο και έχει πολλά παιχνίδια και και και........
Οι δε ελάχιστοι που προσπαθούν να τον υπερασπιστούν φρενάρουν μπροστά στο κύμα της ομάδας υπερασπιστών του XBOX ή και ίσως ομάδα "ενάντια στον Blizard"

Αλλά και το ανάποδο σενάριο δεν συμβαίνει λίγες φορές.
Γράφει κάποιος πχ ότι βγαίνει το νέο σούπερ-ντούπερ XBOX 360 με εξελιγμένο ESP & ABS και 4 αερόσακους παραπάνω και βγαίνει ο Blizard και αρχίζει να λέει ότι χαλάνε, και ένα στα τρία έχει επιστρέψει για επισκευή και το PS3 είναι καλύτερο και και και..........
Και πάλι νέα μάχη.......
εδώ συμβαίνει το εξής τρομερό... ενώ ο Blizard γράφει για πραγματα που ΘΑ βγουν, που ΘΑ ειναι καταπληκτικα (συμφωνα με αυτά που διαβάζει στα άλλα forums), που ΘΑ έχουν τα τρομερα physics, που, που, που, όλοι οι άλλοι γράφουν γι'αυτό που είδαν με τα δικά τους μάτια.

Θεωρώ οτι προσβάλλουν την νοημοσύνη μου (το λιγότερο...) όταν γράφουν κάτι και το ανεβαζουν τόσο ψηλα, το κάνουν τόσο θεό πια, χωρίς να έχουμε δει ΤΙΠΟΤΑ χειροπιαστό (πέρα απο prerendered videos και screenshots που δεν λένε τίποτα...)

Τα παρακολουθώ συνεχώς. Αλλά γράφω πια ελάχιστα στην κατηγορία. Και ξέρετε γιατί? Γιατί βαριέμαι να γράψω κάτι και να πρέπει μετά να κάτσω να γράψω άλλα 10 post να εξηγώ γιατί είπα αυτό που είπα και ότι δεν τα παίρνω από την SONΥ ή ότι δεν σκέφτομαι σαν ταλιμπάν για την MS.
Να γράψω τι βρε παιδιά?
Για την νέα Lara?
Θα βγουν και θα πουν οι αντίπαλοι του PS3....
"Μπα έπαιξε στο PS3? xaxaxa.....Πρόλαβαν και έβαλαν στην λίστα και το Anniversary ή περίμενες την version 1.95 του Firmware" κ.ο.κ
Ή να γράψω για το GT HD & GT5?
Εκεί κι αν γράψουν.........
Οπότε γιατί να γράψω??
Γιατί δεν την έπεσε κανείς στον Smooth Criminal (συγνώμη Μπάμπη που αναφέρομαι σε σένα χωρις να σε ρωτησω. Απλά είσαι το πιο πρόσφατο παραδειγμα) που έγραψε για το Heavenly Sword;;; Γιατί ο άνθρωπος βγήκε και έγραψε "Μαστόρια, ΚΑΤΕΒΑΣΑ το demo, ΕΠΑΙΞΑ το demo, ΕΚΡΙΝΑ το demo και σας το προτίνω γιατί το είδα ΕΓΩ, με τα δικα ΜΟΥ μάτια".

Ο μόνος λόγος που δεν το εχω δοκιμάσει ακομα είναι γιατί δεν εχω βρει χρόνο, δυστυχώς, να το δώ... Αλλά αφου το είδε ο ίδιος και το προτίνει ο ίδιος θα το δω οπωσδήποτε!!!

Όμως θεωρώ απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς μεταξύ σας.
Θεωρώ απαράδεκτο το γνωστό post του Λάμπρου-Regunus (περισσότερο από όλα τα post σε όλη την κατηγορία games) με τις βρισιές απέναντι στον Bliz.
Το είδα αργά δυστυχώς. Θα ζητούσα τιμωρία αλλά είχε ήδη ξεφουσκώσει τότε. Εξακολουθώ όμως να το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ γιατί, αν θυμάμαι καλά, είχε ξεκινήσει νέο θέμα ο Λάμπρος και απ' το 1ο post άρχιζε τα μπινελίκια.
Φίλε Λάμπρο, λάθος και πρέπει να το πω.
Γιατί πχ δεν μπορείς να λες έναν άνθρωπο ηλίθιο επειδή σου λέει ότι το PS3 είναι (υπό προϋποθέσεις) καλύτερο από το pc. Να σου πω γιατί, αν μου επιτρέπεις......Υπάρχουν Λάμπρο παλικάρι μου ΠΟΛΛΟΙ άνθρωποι στον κόσμο που θέλουν ένα μηχάνημα plug 'n play. Το PS3 είναι, το PC όχι.
Υπάρχουν Λάμπρο αγόρι μου ΠΟΛΛΟΙ στον κόσμο που δεν μπορούν να διαθέσουν 200+200 ή 300+300 για διπλές σούπερ-ντούπερ κάρτες γραφικών για να παίξουν κάποια παιχνίδια.
Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ στον κόσμο που δεν θέλουν κάθε 2 χρόνια να αναβαθμίζουν ένα μηχάνημα (PC) για να μπορούν να παίζουν τα πάντα.
Ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ΠΟΛΛΟΥΣ ηλίθιους είμαι και εγώ.
Γιατί θέλω το pc μου για να δουλεύω, να serfάρω στο Internet ή να κάνω μαζί σου πλάκα στο msn.
Tα dedicated προϊόντα κάνουν τις περισσότερες φορές τα πράγματα ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ και στο σύνολο (μέσα σε ένα μεγάλο εύρος χρόνου) καλύτερα.
Ένα TiBO/ ATLASNAVI είναι συνολικά καλύτερο στην πλοήγηση στο αυτοκίνητο σε σχέση με ΚΑΘΕ PDA κόστους 600€.
Μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (ακόμα και στα 200€ και μόλις 5ΜΡ) βγάζει καλύτερες φωτογραφίες σε σχέση με ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κινητό.
Αντίστοιχα και ένα i-POD σε σχέση με οποιοδήποτε κινητό θα παίζει καλύτερα μουσική.
Ναι...Θα μου πεις ότι μπορείς να φτιάξεις ένα pc ΓΙΑ παιχνίδια.
Πόσα € θα χαλάσεις παλικάρι μου? Και κυρίως πόσα € θα χαλάσεις ΣΥΝΟΛΙΚΑ μέσα σε μια 5ετία (όσος περίπου είναι ο μέσος χρόνος ζωής μιας κονσόλας).
Και δυστυχώς ΔΕΝ μπορούν όλοι να έχουν την πολυτέλεια που έχεις εσύ να αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο στοιχεία του PC σου. Μαγκιά σου αλλά οι περισσότεροι δεν σκέφτονται έτσι. Ένας γονιός πχ θα πει "αγοράζω το PS3 με 650€ και κάθε 2μηνο θα αγοράζω και ένα παιχνίδι στο παιδί μου με 60-70€ παρά να χαλάσω 1500€ για ένα pc και κάθε χρόνο σχεδόν ο κανακάρης μου να θέλει περισσότερη μνήμη, ή νέα κάρτα γραφικών ή νέο τροφοδοτικό ή οθόνη με καλύτερη απόκριση......."
Λάμπρο συγνώμη αν αναφέρομαι σε σένα (δεν είναι επί προσωπικού) απλά ξεκίνησα λόγω του εμπρηστικού σου post και επί της ευκαιρίας συνέχισα. Ελπίζω να μην παρεξηγείς τα λόγια μου και δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα αν θεωρείς την άποψή μου λάθος. Και καλά θα κάνεις.......Απλά επειδή γνωριζόμαστε ξέρω ότι μπορώ να μιλήσω πιο άνετα χωρίς να με παρεξηγήσεις.
Για να φτιάξεις ένα PC για games θες 1500€ ;;; μαξιμουμ... κι αν νομιζεις οτι αμφιβάλεις γι'αυτό σου πετάω ενα setup με εναμισι χιλιαρικάκι που βάζει κατω το PS3 και του λέει ατάκες Κορκολή ("πες μου τι είσαι;; εεε; πες μου!"). Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να ξεκίνησα εγώ θεμα και να αρχισα μπινελίκια στο πρώτο Post... 2 φορές θυμάμαι τον εαυτό μου να έχω ρίξει μπινελίκια στον βλίζαρντ και πραγματικά, όπως είπα και σε κάποια παιδια σε πρόσφατη συνάντηση, σταματησα πλέον να προσπαθω να του αλλαξω γνώμη (οχι να του αρέσει το δικό μου...αλλα να μην γράφει οτι διαβαζει, αλλά ότι βλέπει) γιατί απλα αυτός ο άνθρωπος ΔΕΝ αλλάζει...

Και Γιάννη... δεν αμφισβήτησα οτι το PS3 είναι η καλύτερη all-in-one κονσόλα αυτή την στιγμή. Αλλα sorry... δεν μπορώ να δεχτώ οτι μπορεί σε γραφικά/physics/audio να κοντράρει σε καμία των περιπτόσεων τα PC. Οχι μονο το PS3... θα ήταν χαζό να το γράψει οποιοσδήποτε για οποιαδήποτε κονσόλα...

Οταν ένας ανθρωπος κρίνει έτσι, τότε απλά είναι ανίδεος, είναι άσχετος με θέματα gaming και είναι πηγή παραπληροφόρησης για τους υπόλοιπους...

. Eσύ Λάμπρο σταμάτα.....Είπαμε το καλύτερο simulator είναι το GT :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: )
δεν το αμφισβητώ... το GTHD το καταευχαριστήθηκα και πραγματικά περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει για να το σαπίσω :cool_4::cool_4::cool_4:

Γιάννης Δημητρόπουλος
δηλαδή δεν φτάνει που έβγαλα τα μάτια μου να το διαβάσω, έπρεπε να γράψεις το όνομά σου έτσι ωστε να πιάνει όλη μου την οθόνη; :happy_5::happy_5:

Reaction score
51
Να διαβάζεις (-ετε) το κείμενο χωρίς να νομίζετε ότι κάθομαι και σας κουνάω το δάκτυλο! :cool_4:
Μια κουβέντα είπα για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζετε κάθε μέλος!!!

Αν κάθεστε και πιάνετε πρόταση-πρόσταση για να την εξηγήσετε και να μου απαντήσετε...χάθηκε το παιχνίδι και το ύφος της κουβέντας μου!!! :-(

Reaction score
0
Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Λοιπόν.......επειδή βαριέμαι να γράφω θα μπώ κατευθείαν στο ψητό. :happy_9:........εγώ προσωπικά ως συντονιστής της κατηγορίας αλλά και ως μέλος αυτού εδώ του site γενικότερα έχω να πώ τα εξής...........πρόβλημα με κάποιον από εδώ μέσα είτε αυτός είναι ο blizard, είτε ο Λάμπρος, είτε ο οποιοσδήποτε δεν έχω............αλλά........αν θυμάστε μέχρι και τον Μάιο άνοιγα αρκετά threads σε αντίθεση με τώρα λόγο των αναταράξεων στην κατηγορία...........και σχεδόν όλα μου τα threads κατέλειγαν σε προσωπικές διαμάχες.........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:.....................και ο υπαίτιος τις περισσότερες φορές ήταν ένας............και ποιός είναι αυτός;.........μα φυσικά ο blizard..........:happy_4: ..................και τι εννοώ τώρα όταν λέω υπαίτιος......δεν λέω ότι τα έβαζε με κανέναν και τίποτα τέτοιο......αλλά.....ότι τίτλο και να είχε το thread(τα περισσότερα αφορούσαν ανακοινώσεις).........εκείνος έβαζε μέσα στα καλά καθούμενα το PS3.....και έλεγε ότι το 360 χαλάει, το PS3 είναι κορυφαίο κ.λ.π....................κι εκτός αυτού ότι ειδήσεις postαρα(Xbox 360 Elite, την κατάργηση του 20GB PS3, την ανακοίνωση για το upscaling του PS3 κ.λ.π.) τις έβγαζε αναξιόπιστες, ότι παραπλανούν τον κόσμο κ.λ.π....................και η πλάκα ξέρετε ποιά είναι;............ότι όλα ανακοινώθηκαν τιην χρονική περίοδο που ανέφερα στα posts μου.....................τώρα το πώς εγώ ήμουν σίγουρος ώστε να δώσω ημερομηνίες χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ήταν δικό μου θέμα.....(είχα κι εγώ τις πηγές μου που λένε :happy_8:)................κι όταν μετά εγώ ρώτησα τον blizard τί έχει να πεί γι' αυτό.................μου το γυρνάει για πρώτη φορά στα χρονικά στην πλάκα και λέει "αποκάλυψη ίσως;"...........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: .......................και το θέμα δεν είναι ότι έβγαζε αναξιόπιστα τα sites και τις ειδήσεις που postαρα εγώ...........αυτό το έκανε και με αρκετούς άλλους............και κάποια στιγμή κάποιοι δεν άντεξαν............δικαιολογημένα φυσικά...............αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δικαιολογώ την συμπεριφορά του Λάμπρου στο αντίστοιχο thread.......κι εκεί που πάω να διαγράψω τα posts του Λάμπρου ξαφνικά βλέπω τον blizard να κατηγορεί έναν συντονιστή που απλά είπε τη γνώμη του πάνω στο θέμα..........και αποφάσισα να κλειδώσω το thread(ως συνήθως).................:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ...................τότε ήταν που άρχισε και το νταβαντούρι με τα troll, τους συντονιστές που τους υποστηρίζουν κ.λ.π.................μέχρι που κάποια στιγμή έκανε μια σχετική ανακοίνωση ο Νίκος Τσαρουχάς(Αν. Γενικός Διαχειριστής) για το πώς πρέπει να λειτουργεί πλέον η κατηγορία.........από 'κεί και μετά όλοι ξέρετε λίγο πολύ τι έγινε..........banάρισμα του GabrielConnor λόγο της υπογραφής του κ.λ.π............και φτάνουμε εδώ που είμαστε έχοντας τον blizard(ύστερα από ban μίας ημέρας για πρόσφατη απαράδεκτη συμπεριφορά) να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορεί κάποιους από 'δω μέσα...............μια βάζει στην υπογραφή φράσεις του Γενικού και μια τους Cinemusic-Ανδρέα............τώρα το τι θα κάνουν οι υπεύθυνοι είναι δικό τους θέμα..................:happy_4:

Σας παρακαλώ μην λάβετε αυτό το κείμενο ως flame ειδικά εσύ blizard..............καλώς ή κακώς είναι η αλήθεια και η αλήθεια μερικές φορές πονάει........

Reaction score
51
Καταρχην να σου πω οτι με κούρασε αφάνταστα το μήνυμα σου με αυτά τα $#@%γράμματα που επιμένεις να γράφεις, καθως και με το χρώμα που χρησιμοποιείς... χωρίς πλάκα πόνεσαν τα μάτια μου αλλά το διάβασα... Ας απαντήσω λοιπόν στο τμήμα που αφορά εμένα ή μπορώ να απαντήσω. Τα υπόλοιπα ας τα απαντησουν οι ενδιαφερόμενοι.
Αυτο μπορεί να λέγεται και....σαδισμός!!!!:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Αλλά δεν το κάνω για να σας ταλαιπωρήσω!!:happy_4:

Η κατηγορία Games, Γιάννη, έχει FANATICS. Είναι "fun" να βλέπεις μια ταινία στο προβόλι σου, να ακους μουσική απο "χαιεντάδικα" ή όχι μηχανήματα ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά εδώ είναι μόνιμος πόλεμος. Είναι χαρακτηριστικό των games σε όλα τα gaming forums που παρακολουθώ. Δεν είναι κάτι παράλογο αν θες την γνώμη μου. Πάντα υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει.
Ναι...Είδα και τους ΧαιΕντάδες που συζητούν ήρεμα.......wall_1
Το ότι πλακώνονται στα gaming forums δεν σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να συμβαίνει και εδώ.
Αν είναι να χρειαζόμαστε κράνος για να κάνουμε μια κουβέντα άστε την να την πάρει ο Διάολος........Ήμαρτον ρε παλικάρια......wall_1
Μήπως πρέπει οι κουβέντες μας και ο τρόπος ομιλίας μας να συμβαδίζουν με την ηλικία μας??
Δεν είναι καλύτερα να είμαστε πιο ήρεμοι??
Ναι, αν μας ζορίσουν πολύ μπορεί να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω.
Αλλά ΌΧΙ καθημερινά και κυρίως ΌΧΙ αν δεν υπάρχουν χαρακτηρισμοί επί προσωπικού βρε παλικαράκια μου!!

εδώ συμβαίνει το εξής τρομερό... ενώ ο Blizard γράφει για πραγματα που ΘΑ βγουν, που ΘΑ ειναι καταπληκτικα (συμφωνα με αυτά που διαβάζει στα άλλα forums), που ΘΑ έχουν τα τρομερα physics, που, που, που, όλοι οι άλλοι γράφουν γι'αυτό που είδαν με τα δικά τους μάτια.

Θεωρώ οτι προσβάλλουν την νοημοσύνη μου (το λιγότερο...) όταν γράφουν κάτι και το ανεβαζουν τόσο ψηλα, το κάνουν τόσο θεό πια, χωρίς να έχουμε δει ΤΙΠΟΤΑ χειροπιαστό (πέρα απο prerendered videos και screenshots που δεν λένε τίποτα...)
Αν θεωρείς ότι προσβάλλουν την νοημοσύνη σου ΜΗΝ τα διαβάζεις.
ΔΕΝ σε έβρισε κανείς, ΔΕΝ μίλησε κάποιος λέγοντας "ο Λάμπρος είναι τέτοιος, είναι έτσι είναι και αλλιώς"

Δικαίωμα του Bliz να λέει και να γράφει αυτό που πιστεύει ή απλά διάβασε κάπου στο net. Απαγορεύεται βρε Λάμπρο να γράφουμε την γνώμη μας ή αυτό που μας αρέσει??

Θες να του απαντήσεις?? Κάν' το ΚΟΣΜΙΑ και με επιχειρήματα.
Δεν καταλαβαίνει ο συνομιλητής σου γιατί δεν θέλει να καταλάβει ή δεν μπορεί?? Σταμάτα να ασχολείσαι. Δεν θα τον αλλάξεις με το να τον βρίζεις.....
Και δεν αναφέρομαι στον Bliz αλλά σε κάθε έναν που πιστεύεις/ νομίζεις ότι κάνει λάθος.....

Γιατί δεν την έπεσε κανείς στον Smooth Criminal (συγνώμη Μπάμπη που αναφέρομαι σε σένα χωρις να σε ρωτησω. Απλά είσαι το πιο πρόσφατο παραδειγμα) που έγραψε για το Heavenly Sword;;; Γιατί ο άνθρωπος βγήκε και έγραψε "Μαστόρια, ΚΑΤΕΒΑΣΑ το demo, ΕΠΑΙΞΑ το demo, ΕΚΡΙΝΑ το demo και σας το προτίνω γιατί το είδα ΕΓΩ, με τα δικα ΜΟΥ μάτια".

Ο μόνος λόγος που δεν το εχω δοκιμάσει ακομα είναι γιατί δεν εχω βρει χρόνο, δυστυχώς, να το δώ... Αλλά αφου το είδε ο ίδιος και το προτίνει ο ίδιος θα το δω οπωσδήποτε!!!
Κατέβασέ το......
Είναι καλό!!
Αν δεν σου αρέσει θα πλακωθείς και με τον Μπάμπη??

Για να φτιάξεις ένα PC για games θες 1500€ ;;; μαξιμουμ... κι αν νομιζεις οτι αμφιβάλεις γι'αυτό σου πετάω ενα setup με εναμισι χιλιαρικάκι που βάζει κατω το PS3 και του λέει ατάκες Κορκολή ("πες μου τι είσαι;; εεε; πες μου!").
Βρε δεν είπα ότι δεν υπάρχει τέτοιο pc.....
Δε διαβάζεις σωστά......
Άλλα είπα...Κάνε σε παρακαλώ μια προσπάθεια να δεις τι λέω.
Και προσπάθησε να καταλάβεις ότι οι δικές σου επιθυμίες και προδιαγραφές δεν σημαίνει οτι καλύπτουν τις ανάγκες του περισσότερου κόσμου.
Καλά κάνεις και τις έχεις αλλά δεν σημαίνει ότι αν κάποιος δεν τις ακολουθήσει κάνει λάθος και πρέπει να τα ακούσει.....

Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να ξεκίνησα εγώ θεμα και να αρχισα μπινελίκια στο πρώτο Post... 2 φορές θυμάμαι τον εαυτό μου να έχω ρίξει μπινελίκια στον βλίζαρντ και πραγματικά, όπως είπα και σε κάποια παιδια σε πρόσφατη συνάντηση, σταματησα πλέον να προσπαθω να του αλλαξω γνώμη (οχι να του αρέσει το δικό μου...αλλα να μην γράφει οτι διαβαζει, αλλά ότι βλέπει) γιατί απλα αυτός ο άνθρωπος ΔΕΝ αλλάζει...
Αν δεν θυμάσαι πρέπει να το ελέγξεις.
Γιατί όσοι διαβάζουν την κατηγορία το έχουν σίγουρα στο μυαλό τους.....

Είναι ένα συγκεκριμενο σου post ξεκάθαρη επίθεση στον Bliz με μπινελίκια από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέγιστο λάθος και ειλικρινά δεν το περίμενα από σένα. Και μάλλον πολλοί ακόμα......
Θες να το βρω?? Δεν το βρήκα γιατί βαριέμαι να αποδείξω κάτι που το ξέρετε όλοι. Αν επιμένεις πάντως μπορώ να στο φέρω εδώ ΆΜΕΣΑ.
Θες??

Αλήθεια ποιος πιστεύεις μας έχει δώσει το δικαίωμα να ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να αλλάξουμε κάποιον??
Ο καθένας έχει το διακαίωμα να πιστεύει σε κάτι και επίσης έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει την γνώμη του. Και δεν χρειάζεται να τρώει ξύλο γι αυτό.....
Είναι από τα βασικότερα στοιχεία της Δημοκρατίας.
Με την γνώμη του σε περιόρισε?
Σου μείωσε ή κατάργησε την ελευθερία σου?
Αν ναι...Να τιμωρηθεί.
Αν όχι, τι ψάχνεις??

Και Γιάννη... δεν αμφισβήτησα οτι το PS3 είναι η καλύτερη all-in-one κονσόλα αυτή την στιγμή. Αλλα sorry... δεν μπορώ να δεχτώ οτι μπορεί σε γραφικά/physics/audio να κοντράρει σε καμία των περιπτόσεων τα PC. Οχι μονο το PS3... θα ήταν χαζό να το γράψει οποιοσδήποτε για οποιαδήποτε κονσόλα...

Οταν ένας ανθρωπος κρίνει έτσι, τότε απλά είναι ανίδεος, είναι άσχετος με θέματα gaming και είναι πηγή παραπληροφόρησης για τους υπόλοιπους...

Είδε τι λέω συνεχώς και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ να το κάνεις???
Έχει κάποιος διαφορετική άποψη από σένα (ή μάλλον λάθος. Έχει Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ) και αμέσως ξεκίνησες τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Αν σφίξω λίγο την ζώνη εδώ θα πρέπει να σου ριξω infraction για τα "ανίδεος και άσχετος και αναξιόπιστος"
ΔΕΝ θα το κάνω γιατί με το παρόν ΠΡΟΣΠΑΘΩ να βγάλω το φίδι από την τρύπα και να διορθωθούν κάποια πράγματα......
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ μπορώ να σφίξω......
Ίσως τελικά η ωραία Δημοκρατία να μας χαλάει....

δεν το αμφισβητώ... το GTHD το καταευχαριστήθηκα και πραγματικά περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει για να το σαπίσω :cool_4::cool_4::cool_4:
Το καρφί ήταν για τον Χαρίτο.....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Αλλά δέχομαι με χαρά το σχόλιό σου γιατί είσαι έμπειρός gamer και τα καλά σχόλιά σου δίνουν πόντους στο (εκπληκτικό) παιχνίδι :cool_4: :cool_4: :cool_4:

δηλαδή δεν φτάνει που έβγαλα τα μάτια μου να το διαβάσω, έπρεπε να γράψεις το όνομά σου έτσι ωστε να πιάνει όλη μου την οθόνη; :happy_5::happy_5:
Άλλαξες την οθόνη???
Ή ακόμα στην 5άρα δουλεύεις???:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Καλημέρα Λάμπρο παλικάρι μου!!!!!:happy_4: :happy_4: :happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
5
ξεκινησα να διαβαζω αλλα σταμάτησα

και του Johnny Και το δικό σου.

αν θελετε να τα κανετε νορμαλ γράμματα...λυπάμαι πολύ αλλα πονεσαν τα ματια μου

Reaction score
164
Λυπάμαι που τα κάστανα από τη φωτιά αποφάσισε να τα βγάλει ο φίλος Γιάννης.
Προσωπικά χ@στηκα για το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη. Έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου. Όπως το να κολλάω στους τυφλά φανατισμένους με το ο,τιδήποτε. Και ο Blizard είναι ένας τέτοιος. Και τη μάνα μου να υποστήριζε με τέτοια επιχειρήματα θα του την έλεγα. Τελεία και παύλα. Ακόμα και με τον κίνδυνο να φτάσω στο άλλο άκρο.

Θα ξαναματα-αναφέρω τις κατηγορίες που εκτοξεύει.
Και θα ξαναματαπώ ότι έχει πάψει πλέον να είναι το πιτσιρίκι που θεωρεί το δικό του ποδηλατάκι καλύτερο από ο,τιδήποτε στον κόσμο. Μέχρι εκεί είχε πλάκα.
Όταν άρχισε τις καταγγελίες χωρίς αποδείξεις δείχνει ότι απλά είναι επικίνδυνος. Και τα παίρνω όταν κανένας δεν του ζητάει εξηγήσεις. Και δεν μπορώ να καταλάβω από πού και ως που οι συνήθεις δηλώσεις του στυλ "το BR είναι καλύτερο γιατί κάποιος μου το είπε και εγώ δεν έχω δει ποτέ ούτε BR ούτε τίποτε άλλο" έχουν την ίδια βαρύτητα με το "υπάρχει μια ομάδα-κλίκα-παρέα από mods-reviewer και troll που δρα εναντίων ατόμων ή απόψεων που δεν τους αρέσουν";

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

ξεκινησα να διαβαζω αλλα σταμάτησα

και του Johnny Και το δικό σου.

αν θελετε να τα κανετε νορμαλ γράμματα...λυπάμαι πολύ αλλα πονεσαν τα ματια μου
Sorry Λάμπρο αλλά κι εγώ για τα μάτια μου το κάνω........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: .........χωρίς πλάκα τώρα......με βολεύουν πιο πολύ τα μεγάλα χρωματιστά γράμματα......

Reaction score
5
Κανε μου προωθηση ότι εγραψες, Select All, σε Verdana μεγεθος 2 μαυρο χρώμα...
απλό

Reaction score
2
Παιδια, τα πραγματα εχουν ως εξης.

Ειλικρινα χεστηκα για το κολλημα που τραβαει ο blizard με τη σονυ. Δικαιωμα του. Εχω και σοβαροτερα πραγματα να κανω στη ζωη μου.

Ξερω οτι η ΔΟ ειναι κατα του ban, και δικαιωμα σας, αλλα κατι πρεπει να γινει. Εχει ξεφυγει πλεον απο την κλασικη παπαρολογια, και εχει αρχισει και προσβαλλει κοσμο, θιγει ατομα και υποληψεις, λεγοντας απιστευτα ψεματα για τους παντες και τα παντα. Καλη η ελευθερια αποψεων και εκφρασης, αλλα οχι να μας γ@μησουν κιολας δηλαδη. Και ολα αυτα με αυτο το ακρως εκνευριστικο σε σημειο που σε κανει να βγαινεις απο τα ρουχα σου, στυλακι γραφης, υπονοοντας οτι μονο αυτος εχει δικαιο, και ολοι οι υπολοιποι που ασχολουνται μαζι του (οχι που του εναντιονωνται) εχουν αδικο, και αυτος και μονο αυτος ειναι ο κατοχος της απολυτης αληθειας.

Δεν λεω οτι ειναι ο bliz φταιχτης για τα προβληματα ολου του κρατους. Εχει μια συγκεκριμενη συμπεριφορα, και καποιες συγκεκριμενες αποψεις, εκφερομενες με τετοιο τροπο που τριγκαρουν τα περισσοετρα μελη. Αυτα τα μελη δεν τα εχω δει ποτε να λογομαχουν με αλλους τοσο εντονα. Μονο με αυτον. 2 μερες που ελειψε (1 λογω ban και 1 που δεν μπηκε) θυμαστε να ηταν τοσο φορτισμενη η ατμοσφαιρα? τσακωθηκε κανεις? Ακομα και απο αυτους που διαφωνουν με τον bliz.

Με λυπει αφανταστα, και εμενα, και ολους (μαζι με τους συντονιστες) που η κατηγορια εχει φτασει σε αυτο το σημειο. Δραστικα μετρα, αλλιως μην περιμενετε βελτιωση.

Reaction score
5
Είναι ένα συγκεκριμενο σου post ξεκάθαρη επίθεση στον Bliz με μπινελίκια από την αρχή μέχρι το τέλος. Μέγιστο λάθος και ειλικρινά δεν το περίμενα από σένα. Και μάλλον πολλοί ακόμα......
Θες να το βρω?? Δεν το βρήκα γιατί βαριέμαι να αποδείξω κάτι που το ξέρετε όλοι. Αν επιμένεις πάντως μπορώ να στο φέρω εδώ ΆΜΕΣΑ.
Θες??
δεν είναι ένα post... είναι δύο.
ΠΟΤΕ δεν ξεκίνησα θέμα για να τον βρίσω. το έκανα σε Post και ήταν δύο τα post... και η χειρότερη βρισιά που του έχω πει ειναι "κεφτες"...

έλεος δηλαδή...

τέσπα... δεν ξανασχολούμε με το θέμα και το κόβω εδώ απο μένα. έχει δίκιο. προκαλεί το μπαν για να γίνει ήρωας στο μυαλό του; θα συμφωνισω με τον Βασίλη σε αυτό που έγραψε σε άλλο τμημα οτι ό,τι κι αν υποστηριζε κάποιος τοσο ζεστά και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ (ffs amagkant...) είναι για κράξιμο σε οποιοδήποτε forum.

Ακομα και αυτό το κράξιμο το έκοψα και αν δεις καποια threads του προηγούμενου σαββατου του μιλουσα πολύ ήρεμα γιατι δεν ηθελα να συνεχιστει κανενας τσακωμος.

νταξ...

οτι θες να μου πεις, πες το στο τηλέφωνο.το θεμα εδώ δεν το ξαναδιαβάζω γιατί το βρίσκω ανευ σημασίας μιας και κανεις δεν πρόκειτε να κανει πίσω ετσι οπως το βλέπω...

Reaction score
62
Αυτή η κατηγορία μόνο games δε θυμίζει πιά...ξεκίνησε με τη λογική να ενημερωνόμαστε πάνω σε κονσόλες pc και τα παιχνίδια τους, ειδικά τώρα στην εποχή του HD και κατέληξε πεδίο αντιπαραθέσεων λίγων....σκέφτομαι πολύ σοβαρά να εισηγηθώ να κλείσει οριστικά η κατηγορία, φου δεν ποροσφέρει τίποτα πιά....κρίμα, γιατί μπορούσε να προσφέρει πολύ περισσότερα απ΄αυτό το χάλι...
Κάτσιος Δημήτρης

Reaction score
1
Αυτή η κατηγορία μόνο games δε θυμίζει πιά...ξεκίνησε με τη λογική να ενημερωνόμαστε πάνω σε κονσόλες pc και τα παιχνίδια τους, ειδικά τώρα στην εποχή του HD και κατέληξε πεδίο αντιπαραθέσεων λίγων....σκέφτομαι πολύ σοβαρά να εισηγηθώ να κλείσει οριστικά η κατηγορία, φου δεν ποροσφέρει τίποτα πιά....κρίμα, γιατί μπορούσε να προσφέρει πολύ περισσότερα απ΄αυτό το χάλι...
Κάτσιος Δημήτρης
Δημήτρη,
(σ.σ. το κείμενο που ακολουθεί δεν είναι προσωπική αναφορά, απλά παίρνω αφορμή από τις παραπάνω φράσεις σου... ;-))

Αν και (ευτυχώς) το μικρόβιο της κονσόλας δεν το έχω σε βαθμό κολλήματος (δεν είμαι κάτοχος καμίας κονσόλας), ή με τρόπο τέτοιο που να εθελοτυφλώ, παρακολουθώ γενικά την κατηγορία και έχω να κάνω μόνο 2 παρατηρήσεις:

1. Χαίρομαι (για πολλοστή φορά!) που έχουμε ανάμεσά μας άτομα σαν το Γιάννο ("Πατρινόπουλο"). Αν όλοι δουν με ανοιχτό μυαλό το τί έγραψε, την ουσία τους και τον τρόπο με τον οποίο έχει αναπτύξει τις θέσεις του, μόνο ευχαριστώ πρέπει να του λένε... Γειά σου βρε Γιαννο!!!
2. Τελικά φίλε Δημήτρη αναρρωτιέμαι μήπως για κάποιους φίλους όλη η κατηγορία είναι ένα μεγάλο RPG όπου ο καθένας έχει ένα χαρακτήρα και απλά τον "χτίζει" με βάση ένα προδιαγεγραμμένο σενάριο (λέγε με "μάχη για την καλύτερη κονσόλα");;;
Γιατί ορισμένες θέσεις και τέτοια επιμονή από πολλούς φίλους εδώ μέσα δεν εξηγείται αλλιώς, παρά μόνο αν πρέπει να μείνουν πιστοί στο "σενάριο" που καλούνται να υπερασπιστούν!!!

Κλείνοντας, αν και ίσως η γνώμη μου δεν έχει πολύ σημασία, θεωρώ πως όχι- δεν θα ήθελα να κλεισει η κατηγορία, γιατί αν υπάρχει έστω και ένα thread ή post το οποίο θα δώσει χρησιμες πληροφορίες σε ένα μέλος ή αναγνώστη τότε έχει και ουσία και λόγο ύπαρξης!
Θα ήθελα όμως λίγο να αλλάξει και να αναθεωρηθεί η "σκηνοθέτική άποψη" που έχουν κάποιοι φίλοι-μέλη για το τί "ρόλο" έχουν εδω μέσα...

Πάντα Φιλικά,
Στέφανος

Reaction score
164
Επειδή δεν θέλω να κλείσει η κατηγορία games...
Επειδή δεν έχουν ζητηθεί εξηγήσεις για τις κατηγορίες, εδώ και αρκετές ημέρες...
Επειδή το προηγούμενο σημαίνει αποδοχή ενοχής και εγώ δεν θέλω να είμαι μέλος καμίας κλίκας...
Επειδή η πιο βαριά βρισιά εδώ είναι το "γραφικός" και έχω να πω πολύ βαρύτερα πράγματα, αλλά υπονοούνται πολύ χειρότερα...
Επειδή δεν έχω καμία όρεξη να χαλιέμαι...
Επειδή δεν γουστάρω να φαίνομαι εγώ στην τελική καραγκιόζης...

Αποχωρώ (κυριολεκτικά και όχι σαν την άλλη αποχώρηση) από τα Games και σας εύχομαι καλή συνέχεια με τον Blizard.

Εντελώς φιλικά,
Βασίλης
:happy_4:

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν θα γράψω μια και καλή τη γνώμη μου εδώ μιας και αναφέρομαι σε αυτή την κατηγορία.

Θέλω να πιάσω το θέμα από τις πλευρές όλων μπας και καταλήξουμε κάπου μια και καλή. Θα είμαι οσο ειλικρινής μπορώ και πιθανόν να στεναχωρήσω αρκετούς. Αυτά που θα γράψω είναι γιατί θέλω να επιστρέψει η κατηγορία στα παλιά της και να μη σκοτωνόμαστε κάθε μέρα για μαλακίες...

Ξεκινάω λοιπόν με το θέμα της υπογραφής και συνεχίζω στα επόμενα.

Ξέρετε πολύ καλά οτι πολλές φορές έχω διαφωνήσει με τον Blizard και παραδέχομαι ίσως κάποιες φορές τον έχω προκαλέσει και εγώ ο ίδιος. Μάλιστα έχω ζητήσει δημόσια και banαρισμά του. Ε λοιπόν ρε φίλε Βασίλη στο θέμα της υπογραφής σου, έχεις άδικο και κατά την άποψη μου πρέπει να την βγάλεις και κακώς δεν το έχεις κάνει τόσο καιρό. Ο λόγος είναι απλώς, έχεις πάρει ένα απόσπασμα από το post του και το έχεις βάλει εκεί, ενώ αν διαβάσεις όλο το post δεν έχει το νόημα που θες να έχει. Νομίζω είναι εύκολο να καταλάβει κανείς οτι δεν αναφέρεται στα λεγόμενα του που τον αφήνουν αδιάφορο αλλά στους υπόλοιπους και σε αυτά που λένε γι'αυτόν. Γιατί λοιπόν συνεχίζεις και έχεις αυτή την υπογραφή??? Τί αποδεικνύει??? Ότι δεν έχει σωστή σύνταξη ή ότι είπε κάτι τόσο χαζό που θα ήθελες να έχει πεί??? Είμαι κάπου λάθος??? Τί σημασία έχει αν δεν δεχόταν οτι δεν το έχει γράψει και τελικά το έχει γράψει??? Ποιά είναι η ουσία ρε παιδιά???

Ο Blizard

Blizard, η συμπεριφορά σου είναι πάντα προκλητική, πάντα φανατισμένη και πάντα χωρίς επιχειρήματα. Πάντα μιλάς για reviews και για sites (που ακόμα και αυτά πολύ σπάνια παραθέτεις) και ποτέ για δικές σου απόψεις. Δε πιστεύω οτι για κάθε τί που λες και γράφεις πρέπει να έχεις και ατράνταχτες αποδείξεις αλλά τουλάχιστον πες οτι είναι η προσωπική σου εκτίμιση και μην υποστηρίζεις τόσο φανατικά κάτι το οποίο στο τέλος τέλος δεν μπορείς να αποδείξεις με βάσιμα επιχειρήματα. Αν ήσουν λίγο πιο διαλακτικός σε αυτά που λες πιστεύω δε θα είχε δημιουργηθεί όοοοολο αυτό το θέμα γύρω από το πρόσωπο σου. Είπαμε γουστάρεις Sony, PS3 και Blu-ray, το ξέρουμε το έχουμε καταλάβει. Ούτε είναι ανάγκη να μπαίνεις σε όποιο thread έχει σχέση να μας το υπενθιμίζεις ούτε να επιτίθεσαι και να λες xbot όποιον έχει αντίθετη άποψη με σένα. Και το κύρος της άποψης σου χάνεται και η αξιοπιστία σου (αν και έχεις πει οτι δε σε ενδιαφέρει). Και στο κάτω κάτω ο καθένας έχει τις απόψεις του, ούτε εσύ χρειάζεται να αλλάξεις των άλλων ούτε οι άλλοι τις δικές τους. Πολλές φορές είναι προφανές (από τα άπειρα edit σου) ότι γράφεις βιαστικά και χωρίς πολύ σκέψη. Δεν είναι δύσκολο ρε φίλε...σκέψου λίγο παραπάνω αυτά που γράφεις και τις κατηγορίες που μοιράζεις έτσι απλόχερα τελευταία και δε θα σκοτωνόμαστε κάθε μέρα. Μπορούμε να έχουμε τις διαφωνίες μας και να τις συζητάμε, έτσι γίνεται σε όλες τις καθημερινές μας επαφές, γιατί όχι κι εδώ. Δεν είπαμε να συμφωνούμε όλοι στο ίδιο αλλά δεν υπάρχει λόγος να φανατιζόμαστε και να παίζουμε ξύλο...έλεος ρε παιδιά για κονσόλες μιλάμε!!! Πρέπει δηλαδή ντε και καλά να βγάλουμε νικητή και την απόλυτη υπερκονσόλα. Όλες έχουν τα καλά και τα κακά τους, τους υποστηριχτές και τους εχθρούς τους, πάρτε θέση και υπερασπιστείτε την με επειχειρήματα και σύννεση. Ρε Blizard κατάλαβε επιτέλους ότι δεν είναι όλοι υπάλληλοι της MS ούτε xbot, την άποψη τους υπερασπίζονται όπως και συ.

Οι υπόλοιποι

Παίδες τα έχουμε κάνει σκατά. Συντονιστές, χρήστες όλοι...πάρτε το χαμπάρι, δε φταίει μόνο ο Blizard. Και όλο το άδικο του κόσμου να έχει (που κατά την άποψη μου το έχει) όταν κάποιον τον στριμώχνουν στη γωνία 4-5 10 άλλοι η κατάσταση θα ξεφύγει και οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε λάθη και φυσικά θα γίνουν όλα κώλος. Χαρακτηρισμοί έχουν γίνει πολλοί από όλες τις πλευρές και κατηγορίες έχουν εκτοξευθεί επίσης. Ο Blizard είπαμε ρε παιδί μου έχει κάποιο θέμα με το PS3, γράφει κάτι που πιστεύεται είναι λάθος??? Πείτε το, διορθώστε τον, δεν αλλάζει γνώμη ok τί να κάνουμε??? Εσείς την προσπάθεια σας την κάνατε και έχει γραφτεί κιόλας η αντίθετη άποψη οπότε δεν τίθεται θέμα παραπληροφόρησης του άσχετου αναγνώστη. Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσει όμως νεό flame με κάθε post του blizard, νέο thread που να λέει πόσο άσχετος είναι κτλ.

Τώρα για τα περί αποχώρησης τί να πω??? Τί καταφέρνεται ρε παιδιά??? Να στεναχωρηθούμε που θα φύγει άλλος ένας από την κατηγορία??? Να εκβιάσετε κάτι??? Η αυτός ή εγώ?? Έτσι θα λύσουμε το πρόβλημα ρε παιδιά??? Έλεος...

Εγώ λοιπόν θα μείνω και θα συνεχίσω να γράφω και θέλω να μείνει φυσικά και η κατηγορία.

Προτείνω λοιπόν με κίνδυνο να γίνω γραφικός :happy_5::happy_5:

Να κάνουμε μια νέα αρχή σε αυτήν εδώ την κατηγορία. Να μη φύγει κανείς, να ζητήσουμε όλοι ένα συγγνώμη από τους εαυτούς μας και από τους υπόλοιπους για τις μαλακίες μας, για το φανατισμό μας, για την προκλητική μας στάση και για τις κατηγορίες που έχουμε εκτοξεύσει. Ας πούμε λοιπόν οτι δεν έχουμε σκοτωθεί και οτι γράφουμε πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία όπως και παλιά, με τα reviews μας, την πλάκα και το χαβαλέ που γράφαμε τόσο καιρό. Θερμή παράκληση, ρε blizard κάντο και συ, προσπάθησε να γίνεις και σύ μέλος αυτής της παρέας, κατάλαβε οτι δεν είναι όλοι εναντίον σου χωρίς λόγο, κάπου έχεις βάλλει και συ το χεράκι σου. Αντί να είμαστε σε 2 στρατόπεδα και να σκοτωνόμαστε γιατί να μην είμαστε όλοι στο ίδιο και να μιλάμε και να ανταλλάζουμε απόψεις σαν άνθωποι???

Κάνω λοιπόν την αρχή και ζητάω συγγνώμη για τα προκλητικά μου post και τα σταματάω εδώ!

Reaction score
0
Θα συμφωνήσω με τους Γιάννη Δημητρόπουλο και GTX. Ευθύνη φέρουμε όλοι και είναι κρίμα που η κατηγορία έχει γίνει ναρκοπέδιο. Επιτέλους, χρειαζόμαστε λίγη διαλλακτικότητα και λίγο σεβασμό στην ελευθερία του άλλου να λέει αυτό που πιστεύει, όπως και αν σχημάτισε αυτή την άποψη. Τώρα αν διαφωνούμε ή δεν μας πείθει, εκφράζουμε τη διαφωνία μας με επιχειρήματα και κάπου εκεί το σταματάμε. Άλλωστε το ποιος έχει δίκιο (αν έχει κάποιος) και το αν γνωρίζει περί τίνος πράγματος μιλάει ή λέει λόγια του αέρα φαίνεται εύκολα συνήθως. Τόσο απλό κατά τη γνώμη μου.
Από την πλευρά των συντονιστών, όταν η κατάσταση ξεφεύγει (και μερικές φορές αυτό θα συμβαίνει) περιμένω να μην αφήνουν την κατάσταση να φτάνει στο απροχώρητο πριν επέμβουν.

Reaction score
51
Κάνω λοιπόν την αρχή και ζητάω συγγνώμη για τα προκλητικά μου post και τα σταματάω εδώ!

Να συνεχίσω κι εγώ με την όμορφη πρωτοβουλία του Γιώργου!!:bravo: :bravo:

Και να ζητήσω συγνώμη αν κάποια κουβέντα μου έγινε η αιτία θυμού ή γενικά αρνητικής έκπληξης σε κάποιο μέλος!! :oops: :oops:

Ελπίζω το καλό παράδειγμα του Γιώργου να ακολουθήσουν και άλλα μέλη!!!:cool_4: :cool_4: :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
62
Συμφωνώ και επαυξάνω με τις δηλώσεις του Γιάννη. Ότι είπα πρίν ήταν "εν βρασμώ ψυχής"... Κι εγώ με τη σειρά μου θέλω να ζητήσω συγνώμη για όσα άσχημα έχω κάνει και στην κατηγορία και γενικά. Ελπίζω όλοι να ρίξουν νερό στο κρασί τους και να σκεφτούν τις ευθύνες, που τους αναλογούν, είτε είναι μικρές, είτε είναι μεγάλες και να συνεχίσουμε απο δώ και πέρα , σαν μια μεγάλη παρέα...

Reaction score
51
Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να διαβάσω αντίστοιχα λόγια και από τον καλό μου φίλο Βασίλη (που ξέρω ότι μόνο θυμό δεν έχει μέσα του. Φαίνεται στις επαφές "φάτσα-κάρτα" άλλωστε) :happy_4: :cool_4:
αλλά και από τον Blizard (που δεν τον ξέρω αλλά πιστεύω ότι δεν θα προδώσει ούτε αυτός την εμπιστοσύνη που δείχνω στην καλή καρδιά όλων μας).:happy_4: :cool_4:
Όχι Λαμπρούκο ρέγγα...Δεν ξεχνώ ούτε εσένα παλικάρι μου!!!:cool_4: :happy_4:

Τον μόνο που ξεχνώ είναι τον Μποπουτσάνα που αν μας ζητήσει συγνώμη δεν ξέρω τι αντάλλαγμα θα θέλει μετά!!!! :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Υ.Γ.: Δημήτρη μπράβο. Ό,τι χρειάζεσαι για να γίνει ΠΑΛΙ η κατηγορία όμορφη είμαστε εδώ!!! :happy_4: :bravo: :bravo:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.287
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale