Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Reaction score
51
---------ΕΓΩ ΝΙΠΤΩ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ---------

Αναλάβετε τις ευθύνες σας.........
Καλή συνέχεια παλικάρια μου!!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.786
Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Μήπως θα βοηθούσε να ζητούσα κι εγώ καμιά συγνώμη που δεν έλαβα μέρος στις διαμάχες της κατηγορίας;

Λοιπόν το Blu ray είναι καλύτερο!
Αλλά όχι από το HD-DVD :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

Μήπως θα βοηθούσε να ζητούσα κι εγώ καμιά συγνώμη που δεν έλαβα μέρος στις διαμάχες της κατηγορίας;

Λοιπόν το Blu ray είναι καλύτερο!
Αλλά όχι από το HD-DVD :happy_5: :happy_5: :happy_5:
όταν είδα οτι έγραψες εδώ, περίμενα οτι θα έβλεπα κανα μήνυμα του στυλ "ρε παιδιά, ελατε να φάμε κανα παϊδάκι και ξεχάστε τα αυτά" αλλα τελικά έπεσα έξω :happy_5::happy_5:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.786

Αλήθεια δεν έρχεστε για κανένα κοψίδι στα κάρβουνα;
Μια που το ανέφερες δηλαδή.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

Αλήθεια δεν έρχεστε για κανένα κοψίδι στα κάρβουνα;
Μια που το ανέφερες δηλαδή.

Δεν κατηφορίζετε όλοι οι βλαμμένοι κατά Κατερίνη να βάλουμε κανένα 5κιλο παϊδάκια στα κάρβουνα λέω εγώ;

Άσε που έχω βρει το μεγαλύτερο σουβλάκι της Ελλάδος σε ένα μαγαζί εδώ κοντά...

Reaction score
1

To μεγαλύτερο σουβλάκι που έχω βρει ήταν 10 μεγάλα κομμάτια ( ο μεγαλοφαγάς θα δυσκολευτεί να το μασήσει ολόκληρο ) σε σιδερένια βέργα ... Εαν είναι έτσι , πετάγωμε αμέσως ( εγώ το βρήκα Φλώρινα )

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307

To μεγαλύτερο σουβλάκι που έχω βρει ήταν 10 μεγάλα κομμάτια ( ο μεγαλοφαγάς θα δυσκολευτεί να το μασήσει ολόκληρο ) σε σιδερένια βέργα ... Εαν είναι έτσι , πετάγωμε αμέσως ( εγώ το βρήκα Φλώρινα )
Μιλάμε για κανονικό σουβλάκι...

Απλά είναι τόσο γεμάτο κρέας που απλά δεν έχεις από που να το κρατήσεις. Δεν υπάρχει ελεύθερο άκρο!!!

Την επόμενη φορά που θα πάω θα τραβήξω 1-2 φωτογραφίες για να τις ανεβάσω...

Reaction score
1

Τι να σας κάνω , θα πάω Φλώρινα να χορτάσω ...

Reaction score
1

Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι μπορει να κανει μια βδομαδουλα διακοπων! Βουτιες, μασα, χωσέ! και νανι... και ολα τα προβληματα λυνονται με μιας!

Να πω και γω καποια πραγματακια.
Καταρχην ενα ευχαριστω στον Γιαννη Δημητ. για την προθεση του!

Ομως οπως ειναι προφανες καποια ατομα(ευτυχως λιγα) βαζουν τον εγωισμο πανω απο ολα. Και ο εγωισμος ειναι ισως ο σημαντικοτερος παραγοντας που εχουμε φτασει εδω.

Επισης ενα μπραβο στα παιδια που εχουν τα RX να παραδεχτουν τα λαθη τους. Καποιοι μαλλον δεν τα εχουν!

Ίσως τελικά η ωραία Δημοκρατία να μας χαλάει....
Γιαννη στα λιγα χρονια που ζω, ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι η δημοκρατια δεν ειναι για τους ανθρωπους! Ειναι το τελειο πολιτευμα, φτιαγμενο για τελεια οντα! Δεν ειναι για μας. Δεν μπορουμε να ζησουμε με αυτην. Και αυτο φαινεται καθημερινα και παντου. ΟΛΟΙ εχουμε στα λεγομενα μας στοιχεια αυταρχισμου!!!

Γιατί δεν την έπεσε κανείς στον Smooth Criminal (συγνώμη Μπάμπη που αναφέρομαι σε σένα χωρις να σε ρωτησω. Απλά είσαι το πιο πρόσφατο παραδειγμα) που έγραψε για το Heavenly Sword;;; Γιατί ο άνθρωπος βγήκε και έγραψε "Μαστόρια, ΚΑΤΕΒΑΣΑ το demo, ΕΠΑΙΞΑ το demo, ΕΚΡΙΝΑ το demo και σας το προτίνω γιατί το είδα ΕΓΩ, με τα δικα ΜΟΥ μάτια".

Ο μόνος λόγος που δεν το εχω δοκιμάσει ακομα είναι γιατί δεν εχω βρει χρόνο, δυστυχώς, να το δώ... Αλλά αφου το είδε ο ίδιος και το προτίνει ο ίδιος θα το δω οπωσδήποτε!!!
Λαμπρο κανενα προβλημα. Απλως να διευκρινησω οτι δεν εκανα προταση αγορας, για μενα μιλησα, μην εχω και τυψεις αν ειναι τελικα καμια πατατα :happy_5:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

και σχεδόν όλα μου τα threads κατέλειγαν σε προσωπικές διαμάχες.........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:.....................και ο υπαίτιος τις περισσότερες φορές ήταν ένας............και ποιός είναι αυτός;.........μα φυσικά ο blizard..........:happy_4: ..................και τι εννοώ τώρα όταν λέω υπαίτιος......δεν λέω ότι τα έβαζε με κανέναν και τίποτα τέτοιο......αλλά.....ότι τίτλο και να είχε το thread(τα περισσότερα αφορούσαν ανακοινώσεις).........εκείνος έβαζε μέσα στα καλά καθούμενα το PS3.....και έλεγε ότι το 360 χαλάει, το PS3 είναι κορυφαίο κ.λ.π....................
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο ... βρές ένα αν τολμάς.
Ολα όσα έλεγα ήταν σχετικά με το θέμα ή απάντηση σε ανακρίβεια που είχε ακουστεί.

Κατέληγαν σε προσωπικές διαμάχες απλά γιατί μια κλίκα δεν ήθελε να τα ακούει, οπότε άρχιζαν τις αηδίες.

κι εκτός αυτού ότι ειδήσεις postαρα(Xbox 360 Elite, την κατάργηση του 20GB PS3, την ανακοίνωση για το upscaling του PS3 κ.λ.π.) τις έβγαζε αναξιόπιστες, ότι παραπλανούν τον κόσμο κ.λ.π....................και η πλάκα ξέρετε ποιά είναι;............ότι όλα ανακοινώθηκαν τιην χρονική περίοδο που ανέφερα στα posts μου.....................τώρα το πώς εγώ ήμουν σίγουρος ώστε να δώσω ημερομηνίες χωρίς να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ήταν δικό μου θέμα.....
Ξέχασες να μας πεις πχ για το hdmi καλώδιο που έρχεται για τα xbox και τόσα άλλα... και οι πηγές σου όταν δίνεις link είναι από ένα χρήστη σε άλλο forum σαν το δικό σας που αναφέρει χωρίς link πάλι τις ίδιες μπούρδες που αναμεταδίδεις και εσύ.

Έτσι βγαίνουν οι χιλιάδες φήμες, και ήμουν πολύ ευγενικός που δεν έλεγα πολύ χειρότερα όταν μας μετέφερες σαν είδηση κάθε σαχλαμάρα που άκουγες εδώ και εκεί.
(το ότι κάποιες βγαίνουν δεν λέει τίποτα.... και κάποιες προβλέψεις του Καζαμία βγαίνουν)

Ανακεφαλαιώνοντας , έχουμε εδώ τους εξυπνάκηδες που δεν θέλουν να ακούν για γνώμη κόντρα στην δικιά τους , τους άλλους που μεταφέρουν ότι σαχλαμάρα ακούσουν σαν γεγονός και δεν θέλουν διορθώσεις , έχουμε και τους καραγκιόζηδες που επιτίθενται σε κάποιον χρήστη με κάθε τρόπο και μετά λένε ότι όσο είναι αυτός στο forum υπάρχουν διαμάχες !!!!
Απίστευτα πράγματα δηλαδή.

και φτάνουμε εδώ που είμαστε έχοντας τον blizard(ύστερα από ban μίας ημέρας για πρόσφατη απαράδεκτη συμπεριφορά) να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορεί κάποιους από 'δω μέσα...............μια βάζει στην υπογραφή φράσεις του Γενικού και μια τους Cinemusic-Ανδρέα............τώρα το τι θα κάνουν οι υπεύθυνοι είναι δικό τους θέμα..................:happy_4:
Εφαγα το ban γιατί διαμαρτυρόμουν για την γελοία υπογραφή εναντίων μου... κανείς δεν είχε πει ότι έχω δίκιο στο ελάχιστο, άκουγα ότι φταίω για όσα έγραψα !!! και έφαγα και ban επειδή τα είχα πάρει λίγο και δεν άφηνα το θέμα.

(ευτυχώς ο εκνευρισμός μερικών από την δική μου υπογραφή είναι απόδειξη ότι είχα δίκιο, συν 2-3 άτομα που μίλησαν τελευταία)

ΥΓ
Σας παρακαλώ μην λάβετε αυτό το κείμενο ως flame ειδικά εσύ johnny..............καλώς ή κακώς είναι η αλήθεια και η αλήθεια μερικές φορές πονάει........

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πυροσβεστικό Σώμα AVsite: Πρόταση-Ανακοίνωση

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο ... βρές ένα αν τολμάς.
Ολα όσα έλεγα ήταν σχετικά με το θέμα ή απάντηση σε ανακρίβεια που είχε ακουστεί.

Κατέληγαν σε προσωπικές διαμάχες απλά γιατί μια κλίκα δεν ήθελε να τα ακούει, οπότε άρχιζαν τις αηδίες.

Ξέχασες να μας πεις πχ για το hdmi καλώδιο που έρχεται για τα xbox και τόσα άλλα... και οι πηγές σου όταν δίνεις link είναι από ένα χρήστη σε άλλο forum σαν το δικό σας που αναφέρει χωρίς link πάλι τις ίδιες μπούρδες που αναμεταδίδεις και εσύ.

Έτσι βγαίνουν οι χιλιάδες φήμες, και ήμουν πολύ ευγενικός που δεν έλεγα πολύ χειρότερα όταν μας μετέφερες σαν είδηση κάθε σαχλαμάρα που άκουγες εδώ και εκεί.
(το ότι κάποιες βγαίνουν δεν λέει τίποτα.... και κάποιες προβλέψεις του Καζαμία βγαίνουν)

Ανακεφαλαιώνοντας , έχουμε εδώ τους εξυπνάκηδες που δεν θέλουν να ακούν για γνώμη κόντρα στην δικιά τους , τους άλλους που μεταφέρουν ότι σαχλαμάρα ακούσουν σαν γεγονός και δεν θέλουν διορθώσεις , έχουμε και τους καραγκιόζηδες που επιτίθενται σε κάποιον χρήστη με κάθε τρόπο και μετά λένε ότι όσο είναι αυτός στο forum υπάρχουν διαμάχες !!!!
Απίστευτα πράγματα δηλαδή.

Εφαγα το ban γιατί διαμαρτυρόμουν για την γελοία υπογραφή εναντίων μου... κανείς δεν είχε πει ότι έχω δίκιο στο ελάχιστο, άκουγα ότι φταίω για όσα έγραψα !!! και έφαγα και ban επειδή τα είχα πάρει λίγο και δεν άφηνα το θέμα.

(ευτυχώς ο εκνευρισμός μερικών από την δική μου υπογραφή είναι απόδειξη ότι είχα δίκιο, συν 2-3 άτομα που μίλησαν τελευταία)

ΥΓ
Σας παρακαλώ μην λάβετε αυτό το κείμενο ως flame ειδικά εσύ johnny..............καλώς ή κακώς είναι η αλήθεια και η αλήθεια μερικές φορές πονάει........
Welcome back!!!!!!!!!:cool_4:

Reaction score
1

Ρε bliz γιατι συνεχιζεις? Δεν λυνονται ετσι τα προβληματα. Με οποιον εχεις προβλημα τον παιρνεις ενα τηλ, δινετε ραντεβου και πλακωνεστε απο κοντα! Δεν κερδιζεις τιποτα ετσι.
Προσωπικα περιμενω το επομενο post σου να ειναι ενδιαφερον για εμας τους υπολοιπους...

Reaction score
0
Έχω "διαφορές" με πάρα πολλούς .... δες εδώ τα 3 post που έκανα με τις αντιδράσεις για 2 απλά πραγματάκια που είπα.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=526590#post526590

Ξεκάθαρα μου απαγορεύουν να γράφω κάτι που έχω κάθε δικαίωμα και είναι αλήθεια , αδιαφορώντας για την άσχημη εικόνα που δίνουν με αυτό το τρόπο για το forum τους...
(και αν συνεχίσω δηλαδή με περιμένουν μόνο βρωμιές ή ban )

Δεν ξεκαθαρίστηκε καθόλου το θέμα και δεν έχω σκοπό να πλακωθώ με όλους ... οπότε απλά απαντάω σε μερικές αιχμές εναντίων μου για να έρθουν τα πράγματα στην θέση τους.
Τα post παραπληροφόρησης που γράφονται εδώ μέσα ελπίζω να τα διορθώνουν άλλοι σε κάποιο βαθμό, γιατί εγώ δεν έχω αυτή τη δυνατότητα.

Reaction score
1

Αν γενικα απαγορευοταν να γραφει οτι θελει ο καθενας, το θεμα θα ειχε ληξει εδω και καιρο.

Σου ξαναλεω οτι με το να συνεχιζεις δεν κερδιζεις τιποτα.

Και απο δω και περα, σταματαω να συμμετεχω σ'αυτον τον φαυλο κυκλο.

ΥΓ. Αλλα θα σου στειλω με pm τι σου ειχα γραψει πριν 4 μηνες και τι μου απαντησες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Blizard, καλή η πλάκα αλλά για να διατηρήσεις το δικαίωμα να κατηγορείς το AVSite, εμμέσως ή αμέσως, για εσκεμμένη παραπληροφόρηση με όποιους σκοπούς, θα πρέπει να ανακοινώσεις δημοσίως το ονοματεπώνυμό σου. Επιπλέον, αν συνεχίσεις να εμμένεις σε αυτήν την άποψη και δεν αναθεωρήσεις, καταλαβαίνεις ότι δεν θα είσαι πλέον ευπρόσδεκτος εδώ, δηλαδή δεν μιλάμε για προσωρινό ban αλλά για μόνιμο. Τέλος, πρέπει να γνωρίζεις ότι κάποια από τα λεγόμενά σου μπορεί να έχουν νομικές συνέπειες...

Reaction score
0
Δεν ξέρω αν είναι εσκεμμένη, αλλά το γεγονός ότι απαγορεύετε να αναφέρει κάποιος link ή άλλες απόψεις που πάνε κόντρα σε κάποιες δικές σας, βρωμάει θές δεν θές.

Ξεκαθαρίστε το θέμα στους κανόνες , γιατί ο κόσμος που δεν ξέρει νομίζει ότι εδώ είναι ένα forum σαν τα άλλα και περιμένει ότι θα μπούν και τα link από εξωτερικούς reviewer με διαφορετικές απόψεις εφόσον υπάρχουν , ή γενικά ότι διαφορετικό έχει ακούσει ο καθένας μας.

ΥΓ
Αν λειτουργούσαν τόσο πολύ οι νόμοι για αυτά τα θέματα, εσείς θα είσαστε που θα έπρεπε να είχατε νομικές συνέπειες, όχι εγώ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άσε τον κόσμο να νομίζει ότι θέλει και άσε το site να φοβηθεί γι αυτό.
- Επαναλαμβάνω, ή μας λες το ονοματάκι σου ή σταματάς κάθε είδους κατηγορία. Αν επιμείνεις σε αυτό το ανώνυμο παιχνιδάκι, απλά δεν έχεις θέση εδώ...

Reaction score
0
Αν θές να μου κάνεις μήνυση μπορείς να βρεις το όνομά μου , θα σε βοηθήσω αν τυχών υπάρχει πρόβλημα.

Να το δώσω σε άτομα που διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα κάποιου για να τα βάλουν σε υπογραφές και να γελάνε, δεν υπάρχει περίπτωση... απλά θα κάνει χειρότερα τα πράγματα για εμένα.

ΥΓ
Και αν δεν θέλετε να σας πει κάποιος την γνώμη του για ένα θέμα να μην ρωτάτε.... απαντάω λέγοντας την εντύπωση που έχω βάση κάποιων πραγμάτων που ανέφερα.
Τεσπα, δικό σας το forum και δεν έχετε κόψει τίποτα μέχρι τώρα, οπότε θα σταματήσω αφού το ζητάτε ... απλά για να μην καταχραστώ την ελευθερία αυτή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.279
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale