Πωλείται ζεύγος ηχείων Klipsch Cornwall III ( καρυδιά).

Status
Not open for further replies.
Μηνύματα
112
Reaction score
23
Το ανωτέρω ζεύγος είναι πρώτο χέρι από Λάιο και είναι εντελώς καινούργια.
Έχουν φτιαχτεί ειδικές βελούδινες θήκες για την προστασία τους... Φωτογραφίες θα σταλούν σε σοβαρό ενδιαφέρον.
Τιμή 3.880 ευρώ. Καλά Χριστούγεννα!
Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους σας! Επικοινωνία μόνο με τηλέφωνο παρακαλώ, λόγω συχνών μετακινήσεων. (6974938787).

Παρακαλώ πολύ τον Διαχειριστή της σελίδας να προσθέσει στην αγγελία μου και το κινητό τηλ.: 6981506623, λόγω του ότι το πιο πάνω αναγραφόμενο τηλ. λόγω βλάβης παραμένει κλειστό. Ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι ολόψυχα σε όλα τα παιδιά του AVSITE που μας βοηθούν συνεχώς χρόνια τώρα, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία και δύναμη να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους!
Χρόνια πολλά σε όλους σας και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
 

Μηνύματα
112
Reaction score
23
UP, UP, UP, για ένα μεγάλο ζευγάρι ηχείων, που σήμερα κοστίζει 6000 ευρώ!. Εντελώς καινούργια, του κουτιού! Ευχαριστώ.
 

Μηνύματα
112
Reaction score
23
UP ! UP ! UP ! Μεγάλη ευκαιρία για ένα ζευγάρι πραγματικά Hi end! Τεράστια εικόνα, δυναμικές, live μουσική για χώρους από 25 τ.μ. και μέχρι 100 τ.μ. και πάνω !!! Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο ηχείο που με τόσο ευκολία αποδίδει άριστα τόσο σε χαμηλές εντάσεις, όσο και σε υψηλές. Ιδανικό για λαμπάτους ενισχυτές από 7 Watt ! και ποιοτικούς τρανζιστοράτους από 50 Watt και πάνω! Αγαπάει το βινύλιο και δεν θα πει όχι σε ποιοτικές εγγραφές από άλλες πηγές! Ένα ηχείο που πεθαίνεις μαζί του! Εύκολο στην τοποθέτηση, απροβλημάτιστο σε συνέργεια με άλλες ποιοτικές συσκευές. Δίνεται λόγω πώλησης της οικίας και μετάβαση μου στο εξωτερικό. Για λίγο καιρό ακόμη, μιας και έχει μπει σε site του εξωτερικού. Επικοινωνία με κιν. τηλ. 6974938787, λόγω συχνών μετακινήσεων, ευχαριστώ.
 

Μηνύματα
112
Reaction score
23
UP! UP! UP! Μέχρι τέλους καλοκαιριού.....

Παρακαλώ τον Διαχειριστή της σελίδας, να επαναφέρει την αγγελία μου στη σωστή θέση, μιας και πρόσθεσα σ'αυτήν και τις φωτογραφίες των ηχείων. Ευχαριστώ πολύ.
 

Attachments


Μηνύματα
112
Reaction score
23
Μια τελευταία ευκαιρία, 3800 ευρώ !!! Το ηχείο είναι εντελώς καινούργιο με πολύ λίγες ώρες παιξίματος, πλήρη συσκευασία και δώρο τα καλύμματα που έφτιαξα σε μοδίστρα (βελούδινες θήκες). Οι φωτό δεν αντιπροσωπεύουν τη πραγματικότητα λόγω του ότι, δεν υπάρχει σωστή κάμερα. Τα ηχεία είναι, όπως την ημέρα που βγήκαν από τα κουτιά τους! Καινούργια, κοστίζουν 6.000 ευρώ. Καλημέρα σε όλο το FORUM! Και χρόνια πολλά σε όλους, ένεκα Αγίου Φανουρίου σήμερα! Μεγάλη η χάρη του, τη βοήθειά του να έχουμε και να μας φανερώσει ότι επιθυμούμε!
 

Μηνύματα
112
Reaction score
23
Μέχρι τέλος Οκτωβρίου, μια τελευταία ευκαιρία για εντελώς καινούργια ηχεία, χωρίς καμία αμυχή και απλά στρωμένα με 100 ώρες παιξίματος. Φυσικά οι βελούδινες κουκούλες δώρο. Όπως βγήκαν από τα κουτιά τους με τις συσκευασίες τους και τα χαρτιά τους. Καλημέρα σας και κάποιες φωτό ακόμη. Ευχαριστώ.
 

Attachments


Μηνύματα
112
Reaction score
23
Καλημέρα σας. Για λίγες μέρες ακόμη, μόνο 3.700 ευρώ !!! Ελάχιστες ώρες παιξίματος, στρωμένα απλά...περί τις 100 ώρες. Μεγάλη ευκαιρία, για εντελώς καινούργια ηχεία (Μάρτης 2017 από Λάιο), χωρίς καμία αμυχή και με βελούδινες θήκες, για την απόλυτη προστασία τους. Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές.
Τα ηχεία κοστίζουν καινούργια 6.000 ευρώ !!! Ευχαριστώ πολύ το AVSITE για τη δημοσίευση της αγγελίας μου.
 


Μηνύματα
112
Reaction score
23
Μεγάλα Ηχεία για μεγάλους χώρους...!!! Εντελώς καινούργια με τα κουτιά τους και όλα τα παρελκόμενα !!! Για λίγες ημέρες ακόμη...
 

Μηνύματα
112
Reaction score
23
Για την κατηγορία τιμής τους, απλά ασυναγώνιστα !!! Μεγάλος ήχος !!! Πρώτο χέρι, λες και βγήκαν τώρα απ' τα κουτιά τους... με τις συσκευασίες τους και όλα τα παρελκόμενα.
Τελευταία ευκαιρία, 3.700 ελαφρώς συζητήσιμη και τέλος! Δώρο οι θήκες που έφτιαξα με βελούδο ειδικά για τα συγκεκριμένα ηχεία σε μοδίστρα. Πάνε για ανταλλαγή... Καλό βράδυ σε όλους. Ευχαριστώ πολύ το AVSITE για τη δημοσίευση της αγγελίας μου..
 

Panoulix

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
85
Reaction score
33
Ευχαριστώ πολύ τον εξαιρετικότατο c.spathi για τα φανταστικά Cornwall III και την υποδειγματική ευγένειά του.
 

daharis666

Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
25.950
Reaction score
53.650
παρακαλω ο @c.spathi να επιβεβαιώσει την πώληση για να κλείσει η αγγελια
 

Μηνύματα
112
Reaction score
23
Panoulix, πραγματι η συνεργασια μας ηταν αψογη καθ´ ολα! Ευχαριστω πολυ και ευχομαι καλες ακροασεις! Τελος ευχαριστώ πάρα πολυ, για αλλη μια φορα το AVSITE, για την ανάρτηση της αγγελιας μου.
 

Status
Not open for further replies.

Staff online

  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
160.128
Μηνύματα
2.515.915
Members
36.075
Νεότερο μέλος
kostas kara
Top