Πωλείται κουτί HTPC με οθόνη + remote control SILVERSTONE Grandia GD01B-MXR

Reaction score
22
Πωλείται κουτί HTPC με LCD+remote control SILVERSTONE Grandia GD01B-MXR, χρώμα μαύρο.

Προσοχή, πρόκειται για ΚΟΥΤΙ ΜΟΝΟ (θήκη υπολογιστή).

Κατάσταση άριστη - δείτε και φώτο (απο το δικό μου είναι οι φώτο). Ήταν στο γραφείο μου και δεν είχε ιδιαίτερη χρήση - μόνο σε παρουσιάσεις.

Περιλαμβάνεται:
-LCD οθόνη που δείχνει πληροφορίες για το τι παίζει, audio out, ειδήσεις, equaliser κλπ τα οποία και τα στήνεις με το πρόγραμμα iMon (ίσως και με άλλα αν το ψάξετε)
- remote control που λειτουργεί με windows 7 / Vista και media center (αχρησιμοποίητο)
- Card Reader (52-in-1 λέει στο website της η Silverstone, δεν παίρνω όρκο)
-2 ανεμιστήρες
- DVDRW

Περισσότερες πληροφορίες στο website της η Silverstone

Στη διάθεσή σας για όποια πληροφορία - το τηλέφωνό μου διαθέσιμο μέσω pm.

τιμή 160 ευρώ

Ανταλλαγή μόνο με iPhone 4/3GS και iPad 1/2 (κατά προτίμηση με 3G)
(πληρώνω τη διαφορά προφανώς)

Ευχαριστώ!

Reaction score
0
Απάντηση: Πωλείται κουτί HTPC με οθόνη + remote control SILVERSTONE Grandia GD01B-MXR

Με ενδιαφέρει αυτό το κουτί αν βέβαια δεν έχει πουληθεί. Θα μπορούσα να έχω ένα τηλέφωνο για να μιλήσουμε??

Σε ευχαριστώ

Reaction score
22
Re: Απάντηση: Πωλείται κουτί HTPC με οθόνη + remote control SILVERSTONE Grandia GD01B

Γειά σου φίλε Jorge, σου στέλνω private message (pm) με το τηλέφωνό μου (για να το δείς, ψάξε στο μενου πάνω το "personal messages"

Reaction score
2
Απάντηση: Πωλείται κουτί HTPC με οθόνη + remote control SILVERSTONE Grandia GD01B-MXR

Υπαρχει ακομα το κουτϊ????

Reaction score
22
Re: Απάντηση: Πωλείται κουτί HTPC με οθόνη + remote control SILVERSTONE Grandia GD01B

Υπάρχει, αλλά να προσθέσω πως μόνο με συνάντηση/παραλαβή - μη με στείλετε στο ταχυδρομείο παρακαλώ!

Reaction score
2

Ενδιαφερομαι για αγορα,γραψε μου σε pm ενα τηλ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.414
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim