Πωλείται ο Denon Avr 2809 150wx7 -8ohm ΤΙΜΗ 700Ε

Reaction score
2.337
Απάντηση: Πωλείται ο Denon Avr 2809 150wx7 -8ohm ΤΙΜΗ 700Ε

Καλησπέρα, δική μου παράλειψη κι ευχαριστώ για την επισήμανση.Ο ενισχυτής έχει αγοραστεί πριν από 2 χρόνια. Λόγω έλλειψης χρόνου δεν ήμουν όσο περιγραφικός χρειαζόταν.Η εγγύηση του έχει λήξει. Απλά έγινε κακή διατύπωση. Ο ενισχυτής βρίσκεται μέσα στο κουτί του σφραγισμένος γιατί δεν ανοίχτηκε ποτέ. Κατανοώ την καχυποψία -μέρες που ζούμε- αλλά τα πράγματα είναι just simple.AΠΛΑ. Για την ιστορία ΝΑΙ υπήρχε κι άλλος ενισχυτής ανέγγιχτος (μέσα στο κουτί). Δόθηκε -πουλήθηκε- στην ίδια τιμή κι ο άνθρωπος που τον πήρε με ευχαρίστησε.
Είμαι ιδιώτης για όσους ρωτάτε και δεν έχω μαγαζί. Λόγω προβλημάτων δεν χρησιμοποιήθηκαν για αυτό που τους προόριζα αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για όσους πραγματικά ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ.Χαιρετώ.
Με την ευκαιρια να πω οτι εγω αγορασα τον πρωτο ενισχυτη, σφραγγισμενο και ειναι αριστος. Τον χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση!

Reaction score
379

Παει και η εγγυηση...
Κατι μου λεει πως η αγελλια πρεπει να διαγραφει και να φτιαχτει καινουρια με τη βοηθεια καποιου admin...
Νεος τιτλος με σωστα watt και τιμη και ολες οι σωστες πληροφοριες. Να χαθουν και τα δικα μας σχολια που χαλανε την αγγελια...

Reaction score
0

δεν πειραζει αστο ετσι γιασας

Reaction score
0

Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 360 ΕΥΡΩ

Reaction score
0

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 320 ΕΥΡΩ

Reaction score
0

Ο ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ YANNIS7 .TOΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ. ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Reaction score
54

Κώστα ευχαριστώ για την άψογη συνναλλαγή. Ο ενισχυτής ήταν σφραγισμένος στο κουτι του, τα πάντα άθικτα στη συσκευασία τους, όπως ακριβώς έλεγες, ολοκαίνουργιος και made in Japan!. Παίζει άψογα. Να είσαι καλά.

Τον πήρα κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού ξέμεινα από πολυκάναλο, αλλά τώρα που τον δοκίμασα, μου άρεσε, βρήκα καινούργιο παιχνίδι. Τελικά δεν αποθεραπευόμαστε ποτέ εμείς οι ηχο-εικονοεξαρτημένοι.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489