Πωλείται Alfa 166

Reaction score
39
Πωλείται Alfa Romeo 166 2.0 TS Distinctive, 11ος 2003 σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (εννοείται ατρακάριστη), με 90.000 χλμ. , 15.000 ευρώ. Χρώμα μαύρο. Φωτογραφίες για όποιον ενδιαφερθεί με π.μ. Τα χιλιόμετρα έχουν γίνει στο 99% σε ταξίδια.

Reaction score
4.910
Απάντηση: Πωλείται Alfa 166

Δεν ενδιαφέρομαι αλλά σου συνιστώ να βάλεις την αγγελία και στο www.car.gr (όπου πωλούνται άλλες 26 σε όλη την Ελλάδα). Γενικά είναι δύσκολη εποχή για 2000 κυβικά...

Reaction score
39
Ευχαριστω πολύ, θα το κάνω. 26? δεν το πιστευω! εγω όσο ειχα ψαξει δεν βρηκα και πολλές (2-3). Το ξερω οτι ειναι δυσκολοι καιροι και γι αυτο πιστεύω πως δε θα χωριστούμε. Θα συνεχίσουμε να ζούμε την αγάπη μας...

Reaction score
0

Έλα ρε Αντώνη μην την δίνεις την Alfa είναι καλό εργαλείο θα κτυπάς το κεφάλι σου. :609:

Reaction score
39
Ε, δε νομίζω να φύγει. Όπως έγραψα μάλλον θα συνεχίσουμε να αγαπιόμαστε για πολύ καιρό ακόμη... Εξάλλου μού ήταν πάντα πιστή. Ειδικά τώρα με τον καινούριο καταλύτη, έχει λυθεί. Το δέ μοτέρ , έχει λουλουδιάσει. Όλα καλά. Ισως και να μην πρέπει να φύγει τελικά. Πάντως αυτό που σκέφτομαι και με στεναχωρεί - να σου πω την αλήθεια- είναι πως αν ήξερε κάποιος το πως είναι συντηρημένο το αυτοκίνητο , το πως συμπεριφέρεται στο δρόμο και συνυπολογίσει την τιμή του (και την τριπλάσια αρχική του) , θα το θεωρούσε κελεπούρι. Ετσι είναι όμως...οι καιροί αλλάζουν!

Reaction score
4.910

Εγω παρακολουθούσα εδω και καιρό τα Lancia Thesis του car.gr. Η προσφορά κυμαινόταν σε 2 ή 3 αυτοκίνητα αλλά απο όταν άρχισαν να καταφθάνουν τα νέα τέλη κυκλοφορίας εκτοξεύτηκε στα 7! (συνολικά στην Ελλάδα έχουν κυκλοφορήσει μόλις 146 τέτοια αυτοκίνητα!)
Το θέμα είναι όμως οτι τώρα... κρύωσα κι εγω για 2000 κυβικά οπότε και κρατώ κι εγω το 1800άρι μου Rover 75 (αυτό κι αν έχασε αξία!).

Reaction score
39
Καταρχάς σορι για τα οφ τοπικ απο τους διαχειριστές...αλλά το ένα φέρνει το άλλο...
Προσωπικά δεν στάθηκα στα τέλη κυκλοφορίας. Τα 200 γιούρος παραπάνω, οκ είναι μια σημαντική αύξηση αλλά την πληρώνεις μια φορά το χρόνο προκειμένου να πας σε μια μεγαλύτερη κατηγορία. Θεωρώ ότι το οικονομικό σφίξιμο είναι γενικότερο σε όλο τον κόσμο, αλλά λίγο το ένα λίγο το άλλο , αθροίζονται και πλέον καταλάβαινει καλύτερα ο καθένας μας μεχρι πού απλώνεται το πάπλωμά του.
Για να το πω και με παράδειγμα, αν έβρισκα ένα αυτοκίνητο 5ετίας των 90.000 ευρώ (οταν ηταν καινουριο) να πωλειται στις 30.000 , δε θα με απασχολούσε το ότι θα πλήρωνα 500 ευρω παραπάνω τέλη για μια φορά, αλλά αν θα μπορούσα να το υποστηρίξω στη συντήρησή του

Reaction score
39
Eτσι...για να τηρούμε τους τύπους... Η Ιταλίδα άλλαξε παρτενερ! Καλοτάξιδη Αντώνη!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.682
Members
38.596
Νεότερο μέλος
kspirit