19 Δεκεμβρίου 2009 #1 N nzervoudis Μηνύματα 20 Reaction score 0 iPod Touch 2G 32GB Πολύ καλή κατάστση. Συν θήκη Belkin Η τιμή συζητείται
23 Δεκεμβρίου 2009 #2 N nzervoudis Μηνύματα 20 Reaction score 0 Απάντηση: Πωλείται iPod Touch 2nd Gen 32 GB σε πολύ καλή κατάσταση, 275€. Νέα τιμή 250€
27 Δεκεμβρίου 2009 #3 N nzervoudis Μηνύματα 20 Reaction score 0 Απάντηση: Πωλείται iPod Touch 32GB Το iPod εχει περασμένο το τελευταίο firmware και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Νέα τιμή: 215 Ευρώ
Απάντηση: Πωλείται iPod Touch 32GB Το iPod εχει περασμένο το τελευταίο firmware και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Νέα τιμή: 215 Ευρώ
29 Δεκεμβρίου 2009 #4 N nzervoudis Μηνύματα 20 Reaction score 0 Απάντηση: Πωλείται iPod Touch 32GB Όποιος έχει Wii και ενδιαφερεται να το "ξεφορτωθεί", μπορώ να ανταλλάξω το iPod μου με το Wii...
Απάντηση: Πωλείται iPod Touch 32GB Όποιος έχει Wii και ενδιαφερεται να το "ξεφορτωθεί", μπορώ να ανταλλάξω το iPod μου με το Wii...
2 Ιανουαρίου 2010 #5 N nzervoudis Μηνύματα 20 Reaction score 0 Απάντηση: Πωλείται iPod Touch 32GB Το iPod έρχετα με το κουτί του, καινούργια ακουστικα με μικρόφονο, USB Cable και θήκη. Του έχω και μια ζελατίνη στην οθόνη αλλά μάλλον θα θέλετε να βάλετε καινούργια, γιατί έχει μερικές γραντζουνιές (η ζελατίνα μόνο εννοείται).
Απάντηση: Πωλείται iPod Touch 32GB Το iPod έρχετα με το κουτί του, καινούργια ακουστικα με μικρόφονο, USB Cable και θήκη. Του έχω και μια ζελατίνη στην οθόνη αλλά μάλλον θα θέλετε να βάλετε καινούργια, γιατί έχει μερικές γραντζουνιές (η ζελατίνα μόνο εννοείται).
12 Ιανουαρίου 2010 #6 N nzervoudis Μηνύματα 20 Reaction score 0 Απάντηση: Πωλείται iPod Touch 32GB παρακαλώ ένας Moderator να σβήσει το όλο το θέμα, γιατί το iPod πουλήθηκε. Ευχαριστώ
Απάντηση: Πωλείται iPod Touch 32GB παρακαλώ ένας Moderator να σβήσει το όλο το θέμα, γιατί το iPod πουλήθηκε. Ευχαριστώ
12 Ιανουαρίου 2010 #7 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 83.667 Reaction score 111.801 Απάντηση: Πωλείται iPod Touch 32GB nzervoudis said: παρακαλώ ένας Moderator να σβήσει το όλο το θέμα, γιατί το iPod πουλήθηκε. Ευχαριστώ Click to expand... :138:
Απάντηση: Πωλείται iPod Touch 32GB nzervoudis said: παρακαλώ ένας Moderator να σβήσει το όλο το θέμα, γιατί το iPod πουλήθηκε. Ευχαριστώ Click to expand... :138:
12 Ιανουαρίου 2010 #8 azralil Μηνύματα 888 Reaction score 2 μετα τα λουκετα εμπορευεσαι και γομολαστιχες?? :143:
12 Ιανουαρίου 2010 #9 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 83.667 Reaction score 111.801 Απάντηση: Re: Πωλείται iPod Touch 32GB giannis k. said: μετα τα λουκετα εμπορευεσαι και γομολαστιχες?? :143: Click to expand... Αφού μου είπε ο άνθρωπος να σβήσω το θέμα, όχι να το κλειδώσω:137:
Απάντηση: Re: Πωλείται iPod Touch 32GB giannis k. said: μετα τα λουκετα εμπορευεσαι και γομολαστιχες?? :143: Click to expand... Αφού μου είπε ο άνθρωπος να σβήσω το θέμα, όχι να το κλειδώσω:137: