12 Αυγούστου 2015 #1 Dimpas Μηνύματα 2.836 Reaction score 1.258 Καινούργιο στο κουτί του , ποτέ δεν φορέθηκε Περιοχή πετρούπολη Συνάντηση σπίτι μου ή στο μετρό Ανθούπολης Τιμή 15 € Πληροφορίες δεν μπόρεσα να βρώ στο επίσημο Site και όσο διάβασα τους κανονισμούς δεν επιτρέπεται να βάλω άλλα λίνκς !
Καινούργιο στο κουτί του , ποτέ δεν φορέθηκε Περιοχή πετρούπολη Συνάντηση σπίτι μου ή στο μετρό Ανθούπολης Τιμή 15 € Πληροφορίες δεν μπόρεσα να βρώ στο επίσημο Site και όσο διάβασα τους κανονισμούς δεν επιτρέπεται να βάλω άλλα λίνκς !
9 Οκτωβρίου 2015 #2 Dimpas Μηνύματα 2.836 Reaction score 1.258 Με 10 € δικό σας ! Είναι καινούργιο δεν έχει μπεί σε αυτί !
9 Οκτωβρίου 2015 #3 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 30.901 Reaction score 30.277 Dimpas said: Πληροφορίες δεν μπόρεσα να βρώ στο επίσημο Site και όσο διάβασα τους κανονισμούς δεν επιτρέπεται να βάλω άλλα λίνκς ! Click to expand... Να κι ένας που διάβασε τον κανονισμό !!! Μπορείς να βάλεις λινκ από το site της εταιρίας. Όχι από άλλα φόρουμ ή ιστότοπους αγγελιών & πωλήσεων.
Dimpas said: Πληροφορίες δεν μπόρεσα να βρώ στο επίσημο Site και όσο διάβασα τους κανονισμούς δεν επιτρέπεται να βάλω άλλα λίνκς ! Click to expand... Να κι ένας που διάβασε τον κανονισμό !!! Μπορείς να βάλεις λινκ από το site της εταιρίας. Όχι από άλλα φόρουμ ή ιστότοπους αγγελιών & πωλήσεων.
12 Οκτωβρίου 2015 #4 T tarirs Μηνύματα 34 Reaction score 0 καλησπερα το χρειαζομαι....ειμαι περαμα,απλως θα μπορεσω ΣΚ.....να ερθω που θα δανειστω αυτοκινητο....
καλησπερα το χρειαζομαι....ειμαι περαμα,απλως θα μπορεσω ΣΚ.....να ερθω που θα δανειστω αυτοκινητο....