Πωλειται βιντεοπροβολεας Sony VPL-HW10 SXRD και ηλεκτρικό πανι προβολής

Reaction score
12
Πωλειται βιντεοπροβολεας Sony VPL-HW10 SXRD, full HD 1920/1080 24p σε αριστη κατασταση με ολα τα παρελκομενα του με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ωρες , 750 περιπου, εντελως αθορυβος στα 22db, 2χ HDMI , ευκολη τοποθετηση και πανω απ ολα καταπληκτικη εικονα!
Επίσης δίνετε και ηλεκτρικο πανι προβολής αγορασμενο από eBay uk, έχει διάσταση 100 ιντσες και είναι 16/9 . Περισσότερες πληροφορίες :
http://www.ebay.co.uk/itm/New-100-E...tronics_Video_Electronics&hash=item2a184fd142

Όλα μαζί 1000 ευρώ

Για οποιοδήποτε πληροφορία 6982551188 Γιωργος

Reaction score
12
Θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση σε αυτό το σημείο. Πιστεύω ότι όσοι έχουν βάλει αγγελία στο φόρουμ έχουν παρατηρήσει το εξής φαινόμενο. Πολλούς υποψήφιους αγοραστές οι οποίοι στέλνουν μνήμα ή περνούν τηλέφωνο και σου λένε με τόσα το δίνεις, ή εγώ δίνω τόσα και το πήρα τώρα αμέσως. Εάν κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει εδώ βάζουμε αγγελίες και δεν κάνουμε δημοπρασίες. Οποίος επιθυμεί το δεύτερο υπάρχουν και α αντίστοιχα site. Λυπάμαι για το ύφος μου αλλα βαρέθηκα να εξηγώ ένα ολόκληρο τριήμερο σε κάποιους ότι εγώ τόσο άξιολογω το προϊόν που πουλώ και ότι δεν αναγκάζω κανέναν να αγοράσει με το ζόρι

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.766
Απάντηση: Πωλειται βιντεοπροβολεας Sony VPL-HW10 SXRD και ηλεκτρικό πανι προβολής

Με 300 € το δίνεις; :137: :137:

:142: :142:

Reaction score
2.362
Απάντηση: Πωλειται βιντεοπροβολεας Sony VPL-HW10 SXRD και ηλεκτρικό πανι προβολής

Το χειροτερο ειναι να σου κανουν παζαρια, να κατεβαζεις την τιμη οσο θελουν και στο τελος να εξαφανιζονται, και να μην δινουν σημεια ζωης! Τι φετιχ εχει ο κοσμος!

Reaction score
1.832

Το χειροτερο ειναι να σου κανουν παζαρια, να κατεβαζεις την τιμη οσο θελουν και στο τελος να εξαφανιζονται, και να μην δινουν σημεια ζωης! Τι φετιχ εχει ο κοσμος!
οοοοοοχι, δεν είναι αυτό το χειρότερο!

Το χειρότερο είναι να μην ενδιαφέρεται καθόλου για αυτό που πουλάς και να πετάει λινκ από κάποιο "αξιόπιστο" site της άπω ανατολής με το ίδιο προϊόν που εσύ δίνεις πχ Χ ευρώ με τιμή Χ-Υ ευρώ, παριστάνοντας τον καλό σαμαρίτη, τον ρομπέν των δασών των αγγελιών λες και αυτός που θα ενδιαφερθεί δε θα κάνει την έρευνά του πρώτα...

Ή το άλλο: συσκευή που κάνει 2 χιλιάρικα τη βγάζει για πώληση 400 ευρώ και πετάγεται ο άλλος "380 ευρώ δίνω, δε θα κολλήσουμε στο εικοσάρικο, μη κάνουμε και γυφτιές..." ο ταμτάκος...

*&^%&*^$%&^%$

Reaction score
79

Πολυ ωραια τα λετε ομως εγω που εχω αγορασει και πουλησει πανω απο 15 προβολεις σε αυτο το φορουμ σας λεω πως δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Οταν βαζεις μια αγγελια εναν προβολεα και τον κοστολογεις ας πουμε 1000 ευρω γιατι εσενα σου αρεσει οπως παιζει και νομιζεις πως τα αξιζει τα λεφτα του και δεν σκοπευεις να κατεβασεις την τιμη μην περιμενεις να πουλησεις ποτε αυτο το μηχανημα . Εχω αλλαξει-πουλησει πανω απο 30 προβολεις και δεν θυμαμαι να εδωσα κανενα στην αρχικη τιμη πωλησης. Ο sony hw10 εχει τιμη στο skroutz περιπου 1700 ευρω την στιγμη που ο 15 και ο 20 εχουν σχεδον την ιδια τιμη, αυτο δεν σημαινει οτι αυτη ειναι η αξια του απλα το μοντελο εχει σταματησει να πουλειται εδω και χρονια και εχει μεινει η παλια τιμη. Τον sony 10 τον εχω δωσει με λιγοτερες ωρες στην λαμπα δυο φορες [δυο διαφορετικα μηχανηματα] σε αυτο το φορουμ με 750 και 850 ευρω σε καλυτερες οικονομικα εποχες. Μια καλη τιμη πωλησης για μενα για τον προβολεα της αγγελιας ειναι με τα σημερινα δεδομενα 700 με 750 ευρω. Οποτε εγω παλι χωρις pm κανω μια προσφορα στα 600 ευρω μηπως τελικα βρουμε μια ακρη καπου στην μεση. Καλη πωληση σου ευχομαι γιατι ο προβολεας σου ειναι αξιολογος.

Reaction score
12
Ευχαριστω πολυ ολους οσους ενδιαφερθηκαν για τον προβολεα αλλα τελικα μετα απο λιγη γκρινια απο την γυναικα μου με επεισε να τον κρατησουμε. παρακαλω η αγγελια να κλεισει

Reaction score
249

...Θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση σε αυτό το σημείο. Πιστεύω ότι όσοι έχουν βάλει αγγελία στο φόρουμ έχουν παρατηρήσει το εξής φαινόμενο. Πολλούς υποψήφιους αγοραστές οι οποίοι στέλνουν μνήμα ή περνούν τηλέφωνο και σου λένε με τόσα το δίνεις, ή εγώ δίνω τόσα και το πήρα τώρα αμέσως :121::114:

Reaction score
5

...Θα ήθελα να κάνω μια επισήμανση σε αυτό το σημείο. Πιστεύω ότι όσοι έχουν βάλει αγγελία στο φόρουμ έχουν παρατηρήσει το εξής φαινόμενο. Πολλούς υποψήφιους αγοραστές οι οποίοι στέλνουν μνήμα ή περνούν τηλέφωνο και σου λένε με τόσα το δίνεις, ή εγώ δίνω τόσα και το πήρα τώρα αμέσως :121::114:
Vaggelis11, στα παραπάνω μαργαριτάρια που επισήμανες, δεν φταίει μάλλον ο φίλος που έγραψε, αλλά κάποια απ' τις γνωστές εφαρμογές ορθογράφου που διαλέγει αυτή το σωστό αντί για τον γράφοντα
Θα μπορούσε να ξεφύγει στον καθένα
Ειδικά αν γράφεις από κινητό ας πούμε που η επισκόπηση είναι δυσκολότερη
Όπως παλιότερα υπήρχε ο δαίμων του τυπογραφείου
Τώρα έχουμε και το δαίμονα της ορθογραφίας....

Reaction score
249

καλα δεν το ειπα για να τον θιξω λιγη πλακα εκανα αφου ειχε κλεισει η αγγελια

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop