Πωλειται σπασμενο, ετοιμο και προθυμο

Reaction score
0
Πιστευω οτι καμια εταιρεια, ποτε δεν θα φτιαξει το τελειο κινητο.
Οπως δεν φτιαχνεται το τελειο αυτοκινητο.
Ο καθενας επιλεγει το κινητο του με τα δικα του γουστα.
Το να διαφωνουμε ειναι υγιες.Ομως περι ορεξεως...........
Η APPLE παρουσιασε ενα κινητο τηλεφωνο το οποιο κανει καποια πραγματα και καποια αλλα οχι.
Εμεις οι καταναλωτες με τη σειρα μας θα το δοκιμασουμε και θα αποφασισουμε αν το αγορασουμε η οχι.
Δεν πιστευω οτι μπορω να αναγκασω κανεναν νατο αγορασει αν δεν τον καλυπτει.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Πωλειται σπασμενο, ετοιμο και προθυμο

1) Σχετικά με το κλεδωμένο Wi-Fi:
Λειτουργεί μόνο στα hot-spots της ΑΤ&Τ και δεν επιτρέπει τη σύνδεση ούτε με το δίκτυο του σπιτιού του ιδιοκτήτη (οι Αμερικάνοι πρέπει να είναι πολύ "θύματα" που το δέχτηκαν αυτό). Στην Ευρώπη έχει γίνει συμφωνία με τη Vodafone (ωχ, αμάν...).
2) Η μπαταρία δεν αλλάζεται από τον κάτοχο (πρέπει να πάτε στο service και να πληρώσετε και 65€!!!)
3) Ξέρετε άλλο κινητό με κλειστό λειτουργικό και τέτοια τιμή; Και μη μου πείτε τα ΝΟΚΙΑ Σιρόκο κλπ, γιατί και εκεί για μένα ισχύει το "πεταμένα λεφτά".

Για τα υπόλοιπα με κάλυψε ο φίλος Κώστας Φ.

Reaction score
3
Απάντηση: Πωλειται σπασμενο, ετοιμο και προθυμο

Ὀχι φίλε μου τα ῾῾σπασμένα῾῾τουλάχιστον με το wi fi δεν αντιμετωπίζουν θέμα σύνδεσις απλά το ΒΤ συνδέετε μόνο με το hans free και όχι με άλλες συσκευές που το αναγνωρίζουν.
Το Safari είναι πάρα πολύ γρήγορο σε σχέση με οτιδήποτε έχω δει από κινητό.
Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα εγκατάστασης ring tone με τo ifuntastic και κάθε μέρα βγαίνει και κάτι καινούργιο.
Η τιμή είναι 599$ τα 8GB οπότε το τι ζητάει ο καθένας στο ebay είναι δικό του θέμα.
Η μπαταρία είχε γίνει θέμα και για το ipod αλλά γρήγορα ξεχάστηκε και επειδή δεν έχει καπάκι για την μπαταρία είναι όλα ένα σόμα.

Reaction score
0

Λειτουργεί μόνο στα hot-spots της ΑΤ&Τ και δεν επιτρέπει τη σύνδεση ούτε με το δίκτυο του σπιτιού του ιδιοκτήτη (οι Αμερικάνοι πρέπει να είναι πολύ "θύματα" που το δέχτηκαν αυτό). Στην Ευρώπη έχει γίνει συμφωνία με τη Vodafone (ωχ, αμάν...).
Αυτό δεν ισχύει βρε παιδιά, αλίμονο πια: Finding Wi-Fi hotspots with the iPhone

Reaction score
19

Ψέμα που έχει γίνει ραδιοαρβύλλα.
2) Η μπαταρία δεν αλλάζεται από τον κάτοχο (πρέπει να πάτε στο service και να πληρώσετε και 65€!!!)
Προσωπικά δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρία σε κανένα κινητό μου. Εσύ;
3) Ξέρετε άλλο κινητό με κλειστό λειτουργικό και τέτοια τιμή; Και μη μου πείτε τα ΝΟΚΙΑ Σιρόκο κλπ, γιατί και εκεί για μένα ισχύει το "πεταμένα λεφτά".
Περί ορέξεως...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος