Απάντηση: Πωλειται τσουβαλι μεταφορας αλευριου απο το ΝΤΑΧΑΟΥ - Γ Ραιχ!!!
Ενας χωρος που μας φερνει χαρα και ευχαριστηση ξαφνικα μας θυμιζει ισως την ποιο μαυρη στιγμη της ιστοριας μας με εκατομμυρια αθωων θυματων, το βρισκω ακρως κακογουστο
Νασε καλα αλλα εχει απαγορευσει την εμφανιση των ναζιστικων συμβολων οποτε δεν μπορω να βαλω φωτογραφιες και ειναι ενα θεμα αυτο, οπως ειπα και πιο πανω δεν καιγομαι, εαν δεν εχω καλη προσφορα απλα δεν το δινω,σε ευχριστω
Η αγγελία έχει παραπληροφόρηση, οι σάκοι αυτοί δεν είναι από κάποιο συγκεκριμένο στρατόπεδο, αλλά οι στάνταρντ σάκοι μεταφοράς σιταριού. h.vpfl. = Heeres Verpflegung = Τροφοδοσία Στρατού.
Φιλε μου ο σακος δινεται μαζι με φωτο του ανθρωπου που τον εφερε μαζι του απο το συγκεκριμενο στρατοπεδο, να σου δωσω και τα στοιχεια του θες?
Ο συγκεκριμενος σακκος χρησιμοποιηθηκε για την μεταφορα αλευριου!
Για ποια παραπληροφοριση μιλας???
Για εξηγησε μας σε παρακαλω!!!
Δεν με ενδιαφερει η τιμες και τα λινκ που ποσταρες, ο καθενας το δινει οσο θελει!
Μια φορα τον βρηκα στο μοναστηρακι να πωλειται προς 300 ευρω οποτε...
Εξηγησε μας σε παρακαλω πριν μας λες οτι παραπλανουμε κιολας!
Ευχαριστω
Απάντηση: Re: Πωλειται τσουβαλι μεταφορας αλευριου απο το ΝΤΑΧΑΟΥ - Γ Ραιχ!!!
Εσυ απο οτι αντιλαμβανομαι και στο αρχικο σου ποσταρισμα θες να μην υπαρχει η αγγελια εδω λογω του οτι ειναι σαιτ τεχνολογικο και αφου ελαβες την απαντηση απο τον Κο Μελιδη εχεις αρχισει να ξυνεσαι!
Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα φιλε μου σοβαρεψου λοιπον και ασχολησου με δικα σου θεματα,μην ενοχλεις τους υπολοιπους σε παρακαλω!
Παραπληροφορηση σημαινει παραπλανηση και ειναι αρκετα σοβαρο, που βλεπεις την παραπλανηση στην αγγελια μου????