Πωλειται JVC DLA-X700

Status
Not open for further replies.
Reaction score
210
Αγορασμενος τον Ιουλιο 2014 (υπαρχει αποδειξη αγορας) . Εχει μονον 1030 ωρες ,και εχει την αρχικη λαμπα. Δινεται αντι 3000 Ε.
[DOUBLEPOST=1475685209][/DOUBLEPOST]
Αγορασμενος τον Ιουλιο 2014 (υπαρχει αποδειξη αγορας) . Εχει μονον 1030 ωρες ,και εχει την αρχικη λαμπα. Δινεται αντι 3000 Ε.
Δινεται λογω αναβαθμησης.

Reaction score
210
Ο Προβολεας αποφασιστηκε να δοθει τελικα ,μαζι με μια λαμπα καινουργια σφραγισμενη αντιπροσωπειας αξιας 480 Ε. στην ιδια τιμη. Χωρις την λαμπα, 2750 Ε.Παρελειψα να αναφερω , οτι ο προβολεας ειναι καλιμπραρισμενος δια χειρος Μ.Καστρουνη ,και συνεχιζει να εχει 1030 ωρες συνολικης λειτουργιας , καθ'οτι τον εχω ξεκρεμασει και ειναι αποθηκευμενος.

Reaction score
210
Υστερα απο ερωτησεις φιλων που ενδιαφερθηκαν για τον προβολεα, για το πως και αν παιζει τα 2160ρ.και HDR, Ο προβολεας στηθηκε παλι προχειρα, καλιμπραριστηκε εκ νεου για 4Κ σηματα (Μ.Καστρουνης),και διαπιστωθηκε οτι κλειδωνει κανονικα στα 2160ρ με αισθητη βελτιωση εικονας σε σχεση με τα 1080ρ, και με το καταλληλο media player (Εγω στις δοκιμες ειχα το Zappiti) ανταποκρινεται και σε σηματα HDR. O προβολεας θα ειναι στημενος για επιδειξη για λιγες μερες ακομα. Προσυνενοηση με τηλ. η ΡΜ. Κερασακι στην τουρτα, νεα μειωση τιμης 2100 με λαμπα,1900 χωρις.

Μαλλον κατι δεν καταλαβες σωστα Κωστα γιατι HDR με HDMI 1.4 δεν περναει. Μηπως ο player που χρησιμοποιήσατε εχει την δυνατοτητα να μετατρεπει το HDR σε SDR και αυτο εννοεις με φραση ανταποκρινεται ?
Aυτο το τελευταιο πρεπει να συμβαινει Στεργιε .Ετσι το εξελαβα και εγω.Παντως το ζητουμενο ειναι ,οτι με το καταλληλο media player, ο προβολεας μπορει και παιζει και ταινιες που εχουν πληροφορια HDR.

Last edited by a moderator:

Reaction score
210
Ο Προβολεας πουληθηκε .Ευχαριστω ολους τους φιλους που ενδιαφερθηκαν,και ιδιαιτερα το AVsite για τη φιλοξενια που μας παρεχει.Ευχομαι ολοψυχα στον Γιαννη που τον αγορασε, καλοριζικο,και καλοθεατο.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.096
Members
38.529