Πωλειται TV Lg 32" 32ld450 - Καινουργια

Reaction score
0
Πωλειται τηλεοραση lg lcd 32" full hd 32ld450.

Ειναι εντελως καινουργια και με 2 χρονια εγγυηση.

Τιμη €280.

Reaction score
0
Απάντηση: Πωλειται TV Lg 32" 32ld450 - Καινουργια

Πωλειται τηλεοραση lg lcd 32" full hd 32ld450.

Ειναι εντελως καινουργια και με 2 χρονια εγγυηση.

Τιμη €280.
Περιοχή?

Reaction score
32
Θάθελα να ευχαριστήσω τον Φίλιππο για την τηλεόραση (σφραγισμένη στο κουτί+απόδειξη 2 ημερών+ άψογη συμπεριφορά + εξαιρετικος, φιλικότατος, ειλικρινής). Χαίρομαι ότι έχουμε τετοια μέλη στο φόρουμ. Φιλιππε και πάλι ευχαριστώ για μια εξαιρετική συναλλαγή.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πωλειται TV Lg 32" 32ld450 - Καινουργια

Θάθελα να ευχαριστήσω τον Φίλιππο για την τηλεόραση (σφραγισμένη στο κουτί+απόδειξη 2 ημερών+ άψογη συμπεριφορά + εξαιρετικος, φιλικότατος, ειλικρινής). Χαίρομαι ότι έχουμε τετοια μέλη στο φόρουμ. Φιλιππε και πάλι ευχαριστώ για μια εξαιρετική συναλλαγή.
Καλά θα ήταν ο Φίλιππος να κάνει σωστά τη δουλειά του !!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πωλειται TV Lg 32" 32ld450 - Καινουργια

Καλά θα ήταν ο Φίλιππος να κάνει σωστά τη δουλειά του !!!
Εσυ που ξερεις τι δουλεια κανω και ασκεις κριτικη?

Reaction score
0

Δεν ξέρω φίλε μου τι δουλειά κάνεις και ούτε με ενδιαφέρει.
Με δουλειά εννοώ την αγγελία.

Τώρα μου απάντησες αμέσως. Αλλά όταν σου έστειλα πρώτος πμ και έκανα και πρώτος ποστ στην αγγελία σου με "έγραψες" κανονικά.
Αυτό εννοώ δουλειά !!!

Αν δεν θέλεις να σου κάνουν κριτική τότε νομίζω θα πρέπει να τηρείς και ένα στοιχειώδες κώδικα συμπεριφοράς.

Reaction score
20

λοιπον επειδη και εμενα δεν μου αρεσουν τετοιες συμπεριφορες και κοροιδιες εχω και λεω:
-αγορασα πριν λιγο καιρο ενα λαπτοπ απο τον συγκεκριμενο κυριο..
-ναι σφραγισμενο,ναι οπως τα ελεγε..αλλα μου εδωσε λαθος αποδειξη.ταχα ειχε γινει μπερδεμα.τον παιρνω τηλεφωνο και μου λεει θα μου την στειλει με μειλ.του ξανα στελνω μηνυμα και δεν λαμβανω καποια απαντηση.εε ξεχασα να πω πως στο ολο πακετο(η αγορα του λαπτοπ)συμπεριλαμβανοταν και μια επεκταση εγγυησης αξιας 90ευρω.εγω επισης ποτε δεν ελαβα καποια επεκταση.
-Γιατι τα λεω ολα αυτα ε?Του στελνω μηνυμα χθες το βραδυ μιας και δεν μπορω να τον βρω πουθενα στο thegreekz(εκει εγινε η συνομιλια),εχει σβησει το προφιλ του.Του στελνω μηνυμα χθες το βραδυ και μου απαντα ''Δεν εχω λογαριασμο στο greekz αγαπητε.''
Πως καταλαβα οτι ειναι ο ιδιος?Εχει ακριβως τις ιδιες αγγελιες(copy-paste) και στα 2 φορουμ.
Ποσταρα απλα για να πω οτι για εμενα ειναι αναξιοπιστος ,δεν τηρει τα λεγομενα του και προσποιειται οτι δεν ειναι καποιος.Τα συμπερασματα δικα σας.

Σημειωση:Πηρα τηλεφωνο εγω στο μαγαζι που ηταν αγορασμενο το λαπτοπ(απο Θεσσαλονικη) και αφου ταλαιπωρηθηκα 2 ωρες για να μαθω σε ποιανου το ονομα ηταν η αποδειξη κομμενη,μου την εστειλαν με μειλ.Ενεργειες που επρεπε καποιος αλλος να κανει..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.981
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas