- Reaction score
- 90.545
Ζητειται oppo 105 για ανταλλαγη με το Cambridge Audio 752bd + 400 ( EU ή D μοντελο) euro απο μερους μου.
Ο λογος που το ψαχνω ειναι πως για το επομενο project μου ειναι επιθυμητες οι XLR εξοδοι του oppo για τα δυο μπροστινα (L/R) καναλια. Κατα τα αλλα ειμαι απολυτως ευχαριστημενος απο το μηχανακι.
Σε περιπτωση πωλησης και οχι ανταλλαγης η τιμη για το Cambridge ειναι 800 ευρω.
http://www.skroutz.gr/s/3092050/Cambridge-Audio-Azur-752BD.html?keyphrase=cambridge+752bd
Θα δωθουν μαζι:
To Cambridge (οπως και το παρομοιο oppo) για οποιον δεν γνωριζει ειναι Bluray/Cd player/ πολυκαναλο DAC/media player κτλ κτλ κτλ....
Ειναι αγορασμενο απο Αγγλια. Υπαρχουν ολα τα τζιτζιλα-μιτζιλα και (ταλαιπωρημενα) κουτια.
Ενα μονο προβλημα: δεν λειτουργει το backlight (ο φωτισμος πληκτρων) του remote.
Βρισκομαι Θεσσαλονικη. Παρακαλω επικοινωνια με pm.
Ο λογος που το ψαχνω ειναι πως για το επομενο project μου ειναι επιθυμητες οι XLR εξοδοι του oppo για τα δυο μπροστινα (L/R) καναλια. Κατα τα αλλα ειμαι απολυτως ευχαριστημενος απο το μηχανακι.
Σε περιπτωση πωλησης και οχι ανταλλαγης η τιμη για το Cambridge ειναι 800 ευρω.
http://www.skroutz.gr/s/3092050/Cambridge-Audio-Azur-752BD.html?keyphrase=cambridge+752bd
Θα δωθουν μαζι:
- Αναλογικο volume control της Tisbury Audio (2.1 για ελεγχο τριων καναλιων πχ L-R-Sub ή L-R-C και απυθειας συνδεση σε τελικο). Εαν θελετε να μην χρησιμοποιειται το ψηφιακο volume control....( για πολυ βλαμμενους δηλαδη)
- 1 ζευγος Audioquest Ruby RCA
- 1 High-quality Coaxial Audio/Video RCA CL2 Rated Cable - RG6/U 75ohm (for S/PDIF, Digital Coax, Subwoofer & Composite Video)
To Cambridge (οπως και το παρομοιο oppo) για οποιον δεν γνωριζει ειναι Bluray/Cd player/ πολυκαναλο DAC/media player κτλ κτλ κτλ....
Ειναι αγορασμενο απο Αγγλια. Υπαρχουν ολα τα τζιτζιλα-μιτζιλα και (ταλαιπωρημενα) κουτια.
Ενα μονο προβλημα: δεν λειτουργει το backlight (ο φωτισμος πληκτρων) του remote.
Βρισκομαι Θεσσαλονικη. Παρακαλω επικοινωνια με pm.
Last edited by a moderator: